İnatla bir gün ANNE olacağım !

sehrciğim belli bir tarih varmı hediyenin yollanmasında ben yeni gördüm listeyi...bu arada selenim nasıl sen nasılsın....

sehercim sen geçen msn istemişsin ama ben sana gönderemiyorum özelin kapalı sanırım... ama görüştüğünüz zaman gülsümden alabilirsin...... söyle sana msn den göndersin.....

canım daha net bı doktoru yoksa bul canım ama canta için erken öyle beşik falan alma daha çünkü bebeklerin nede yatca bekllli olmuyo bak bız aldık yatmadı 2 beşikte yatıyo çantanı 34 haftada hazırlarsın canım

aaa selam kızlar seher canım nasılsın..... yaw bu ne listesi yaa hep söylüyorsunuz ama anlamıdım ben açıklayın da bende katılayım
sanemcim birbirimize hatıra için ufak hediyeydi bu ben bas bas bağırdım ama duymadın herhal eğer istersen bizim aylini biliyosun oda istiyodu sorayım o sana sen ona al olurmu canım

sehrciğim belli bir tarih varmı hediyenin yollanmasında ben yeni gördüm listeyi...bu arada selenim nasıl sen nasılsın....

tarih yok canım bayramdan sonraya kadar zamanın var

sehercim ben bunu hamilelere yönelik bir hediyeleşme olarak düşündüğüm için hiç girmedim yani hamileler kendi arasında bebişlerine hediye alacak sandım.... ama şimdi herkesi görünce listede ben niye yokum dedim lmaz:

kızlar selam.
şu hediyeleşme işinden çekilişten sonra haberim olmuştu,katılma şansım olmamıştı. sehercim bu akşam mesaj atmış bana sanemle hediyeleşebileceğim konusunda. benim de hiç malumatım olmadığından şöyle bi geçmişe göz attım bu konu için de kimse ne tür bişe alcanı açıklamıyo anladığım kadarıyla.. ve hediyelerde bi standart da belirlememişsiniz, fiyat aralığı ya da başka bi kriterle.. böyle olunca herkes kendi durumuna göre bişe alcak diğerlerinden bihaber ve sonra da sanırım hediyelerin resimlerini buraya koyacakmışsınız, ve bence bazılarımız mahçup olabilir...
bilmiyorum çoğunluk aldı mı hediyelerini, eğer alınmadıysa, belli kriterler oluşturulursa ben de tabi katılmak isterim, aksi halde ben bu son derece iyi niyetler ve karşılıklı sevgilerle başlanmış ama üzüntülere sebep olabilecek faaliyette bulunmak istemem.
biliyorum çok güzel hislerle bunu düşündünüz kızlar ama bence bu dediklerimi bi düşünün, ben yine gelicem..
seviyorum sizleri..

günaydın canşarım nasılsınız dün müdürüm geldi yazamadım bugünde öğleden sonra fabrikaya denetime girecez yine aranızda olamicam canlarım hepinizi öpüyorum kocaman muckkk

gunaydın htaunlar ben birazdan hastaneye gidicem seloşu kayganaya bırakıp aylinin şu hediyey limit konusunu bi konuşun bakam aranızda ben yetişerem sze

herkese günaydın canlarr nasılsınız bakalım bugün güne güzel haberle başladım 1 yıldır tedavi gören bir arkadaş vardı hamileymiş artık doktou 3 ay ara vereceğiz demişdi ama midesi bulanıyormuş bide göğüsünde çiller çıkmış test almışlar 2 tane ikiside pozitif olmamış kan vermiş ve 5 haftalık hamilymiş darısı sizlerin ve olmayanların başına inşallahh

günaydın kızlar, hediye limiti de şöyle diyim, zaten herkes gönlünden ne koparsa çamsakızı çoban armaganı olacagı için kimsenin fiyatı abartacagını düşünmüyorum, yani birbirimize kıyafetler, marka ayakkabılar, takılar almıycaz tabiki. hatıralık süs eşyaları, ufak aksesuarlar..vb falandır. o yüzden fiyat limiti konulması hediyenin tadını kaçırır, hoş olmaz gibi, aylincim sen ne dersin bilmiyorum da yani burda kimse kimsenin mahçup olmasına izin vermez ki, sanmam ööle bişeey olcanı, ama illa limit derseniz koyalım siz bilirsiniz.

günaydın semacım, oh beee sabah sabah böyle bi haberle sanki aç karnına kuzu tandır yemiş gibi oldum valla:roflol: benim aklım hala yemekte sanırımfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…