İnatla bir gün ANNE olacağım !

sinem çok ciddi birisine benziyorsun güzel ve ciddi maşallah sana

ayşee benim kocam yok tek başımada arayamki sincabı :jeyyar: kocam şart eğitim şart gibi oldu yaaa
yaseminciğim nijeryada ne zaman geleceğini kendi de bilmiyooo fisfisfis

canım neden gidiyosun hastaneye yoksa batuşa kardeş mi geliyooooo
yok kız hep öyle sanarlar ama konuşunca sıcak kanlıyım dışardan ciddi görünürün ssen bide içeri igirip baksan :sm_cool:

kız esmaa bu ne tickerindaki dişlerini çıkartmış canavar gibii değiştir kız damadımın yanında cici bişi olsunnkaydirigubbakcemile3

kız valla bulabilsem sana sincap alacam ben karar verdin petshoplara bakim ama sivasa gidene kadar ölür yavrucak havasızlıktan :)))
ama çok tatlılar bitane uysal sincap sevmiştimmm ben

kız valla bulabilsem sana sincap alacam ben karar verdin petshoplara bakim ama sivasa gidene kadar ölür yavrucak havasızlıktan :)))
ama çok tatlılar bitane uysal sincap sevmiştimmm ben

:roflol::roflol: ay sineeemm kız sen ne alemsin.. sen anacım oyuncak sincab al yeter ona

canım neden gidiyosun hastaneye yoksa batuşa kardeş mi geliyooooo
yok kız hep öyle sanarlar ama konuşunca sıcak kanlıyım dışardan ciddi görünürün ssen bide içeri igirip baksan :sm_cool:

sinem kocişin yanında olsa hamişsin sen diyecem ama kocişde yok bebeyi sana postaylamı gönderdi :)))) hastaneye giden seher ben değilimmm

yaaa ne gülüyosun ayşe ya kocasızlık başıma vurdu galiba sincao falan dedik aklım karıştııııı

günaydın kızlar sabah sabah ne bu neşe neşeniz daim olsun inşallah
sehercim geçmiş olsun canım sanırım akıntıdan gittin
esmacım arkadaşını tebrik ederim çok mutlu oldum
ayşem sincapı bu defa kaçırma inşallah

oooyy sinem bugün formundasın, canım benim, seheri önce sen diyon geçmiş olsun diye, sonra esmaya geçiyon ona cok güldüm

günaydın razişim, hoşgeldin, inşallah canım yaaa, sincap mincap derken ne istediği unuttum:roflol:

günaydın bacılar nasılsınız yasemincim aldım adresini kuşum
benim bugün midem bulanıyo gibi ama bulanmıyo gibide bende kendimi teselli ediyorum yok yok bulanmıyo diye...

günaydıııııınnnnnnn günaydın günaydıııın herkese ammaaaaa evvelaaa yasemineeee.yasemiiiinnn allahııımmm hoşgeldinnnn.gel sana şölee bi sarılayım yaa.merveeeeeeee naaabeeerrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol: ay bayılacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…