evet canım bitiyo bile hatta koçişim burda olsa çalışmalara yarın akşam başlardım
günaydın hepinize canlarım....
günaydııın yasemincimm seni döne dolaşa arayann kimdiii oynak beyii gülsümdüü yalnış hatırlamıyorsam.nasılsın bayadır görüşemedik
esma yükledim resmi bak canım
naniknanik ben dedim ona sana kimse almıcak hediye diyee:roflol:sorma yaa...çok aramış gülsümcüğüm ama ben çarşambadan beri izindeydim...hediye olayındanda dün haberim oldu...gülsüm tutuşmuş biraz galiba :)) hediye güme gitti diye...sen nasılsın bebişin nasıl canım...
ben bugün yine gidiyorum doktoruma, yumurta büyümüş mü diye de zaten akıntım da başladı, muhtemelen yımırtladım kızlar
naber canım, siz de başlıycaksınız heralde sincap aramaya bu araseherim geçmiş olsun canım günaydın merviş ayşe oynak beyimiz nerdeeee
doktorcum demeden gıdaklamam anacım ben:roflol:hani kız gıtt gıtt diye ses gelmedi senden :roflol:
annem teyzemde,bugün gelecek, yarın da izmire göndercem ablamın yanına, kendi istiyor yani, yoksa annem deil mi kalsın, zaten sincap o kadar yaygın ki, kamuya maloldu bilmeyen yok, annem kalabilir istese, valla kimse için sincap aramaktan vazgeçemiycem kusura bakmasınlarsırnaşık şeyhadiii bakalımm çalışmalar ozaman sıkı sıkı devam dimi buarada annen sizde mi kız CADIARZU
ben bişi anlamadım nolmuş neden sinem geçmiş olsun dedi sehereCADIARZU
sağol yaseminciğim nasılsın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?