İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydınnn kızlarr. esmacımm hayırlı uğurlu olsun arkadaşın sağlıkla kucağına alsın insallah.
benim içn farketmez fiyat koyma kısmı zaten dediğin gibi çok abarı bişey alamıyacağımız için ufak hediyelik şeyler olcaktır herkesin alacağı

ben bugün yine gidiyorum doktoruma, yumurta büyümüş mü diye de zaten akıntım da başladı, muhtemelen yımırtladım kızlar

günaydııın yasemincimm seni döne dolaşa arayann kimdiii oynak beyii gülsümdüü yalnış hatırlamıyorsam.nasılsın bayadır görüşemedik

sorma yaa...çok aramış gülsümcüğüm ama ben çarşambadan beri izindeydim...hediye olayındanda dün haberim oldu...gülsüm tutuşmuş biraz galiba :)) hediye güme gitti diye...sen nasılsın bebişin nasıl canım...

naniknanik ben dedim ona sana kimse almıcak hediye diyee:roflol:

çok şükür cnm iyiyimm ben de doktora gitsem diye gün sayıyorumm şafak mı saysam nee CADIARZU
ben bugün yine gidiyorum doktoruma, yumurta büyümüş mü diye de zaten akıntım da başladı, muhtemelen yımırtladım kızlar

hadiii bakalımm çalışmalar ozaman sıkı sıkı devam dimi buarada annen sizde mi kız CADIARZU

ben bişi anlamadım nolmuş neden sinem geçmiş olsun dedi sehereCADIARZU

seher hastaneye gidecem dedi o yüzden dedim canım esmaaa nereye kayboldun yaaa beni görmeden gidemezsinnn :gitme:

ayşe kız ne alim ben sana ya çok kararsız kaldım bugün çarşıya çıkmayı düşünüyorum şöööle bi bakim neler var

seherim geçmiş olsun canım günaydın merviş ayşe oynak beyimiz nerdeeee
naber canım, siz de başlıycaksınız heralde sincap aramaya bu ara
hani kız gıtt gıtt diye ses gelmedi senden :roflol:
doktorcum demeden gıdaklamam anacım ben:roflol:
hadiii bakalımm çalışmalar ozaman sıkı sıkı devam dimi buarada annen sizde mi kız CADIARZU

ben bişi anlamadım nolmuş neden sinem geçmiş olsun dedi sehereCADIARZU
annem teyzemde,bugün gelecek, yarın da izmire göndercem ablamın yanına, kendi istiyor yani, yoksa annem deil mi kalsın, zaten sincap o kadar yaygın ki, kamuya maloldu bilmeyen yok, annem kalabilir istese, valla kimse için sincap aramaktan vazgeçemiycem kusura bakmasınlarsırnaşık şey
seher seleni kayınvalideye bırakıp hastaneye gidiceni yazmış da ne hastanesi ben de anlamadım, hayırdır seheeeerCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…