İnatla bir gün ANNE olacağım !

kız bize günaydın yokmu kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

geldim kızlar valla bişi çıkmadı bendekadın doğum temiz bide spiral önerdi hormonlu ama benim alerjim var bakıra o yuzden vaz caydı yeni bi hap çıkmış yazz die onu verdi bakalım cumartesiden sonra başlıcam inşallah adet olursam akşam bi rahatsızlandım gece ateş çıktı 39 a ama nasıl titiriyorum bi yandan terliyorum ay selen ağlıyo ne fena oldum bilseniz babası alıyo durmuyo nese oda üşütmeymiş

sarıl canım sarııııııııııııl....geldim şekerim..seni hediyesiz bırakıtmıyım canıım...

Merhaba kızlar nasılsınız bakim
Sehercim geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine selenin sana ihtiyacı var unutma
Ben iyiyim cumaya az kaldı heyecanım artıyor bebeğimi görcem inşallah Allah ım olmayan arkadaşlarıma da en yakın zamanda nasip etsin inşallh

verdim razişim özelden...sağol ilgin için tatlım...
:kedi::kedi:
hoşgeldin asiyem cuma günü gör bakalım meleğini selam söyle teyzelerinden opuyorumnanaktanamin canım inşallah bizde bu heyecanı tadarız:Saruboceq:

kız iiimmm hayırdırrrr nie bayılıonnn he buldun hediye alcağıı ondan mı :roflol:

sehercim geçmiş olsun ya bence dirençsiz kalıosun uykusuzluk yorgunluk derken.spiral taktırcanmı?

hoşgeldin nazmiyecim nasılsın
mervecim senin konrol ne zaman daha görmicen mi senin fındığı artık fındıktan büyüktür o opuyorumnanaktan

geçmiş olsun seherciğimmmm
sağol esmacım

kız iiimmm hayırdırrrr nie bayılıonnn he buldun hediye alcağıı ondan mı :roflol:

sehercim geçmiş olsun ya bence dirençsiz kalıosun uykusuzluk yorgunluk derken.spiral taktırcanmı?

herhalde canım ya bilmiyorum akşam gece hep başım ağrıyodu valla doktorum hormonlu spiral dedi ama benım bakıra gumuşe alerjım var ya spiralde bakır galiba öyle deyınce yeni bi hap çıkmış yazz die onu önerdi daha az hormon içeriyo ve 28 gun kullanıyosun yani adetkende 4 gun hapı var ama onlar ilaç içemiyomuş karasız kaldım napıcamı bilmiyorım ama sprialınde kayma ihtimali var dedi onuda göz önüne alıcaksın ve kontrole geliceksin dedi

hoşgeldin nazmiyecim nasılsın
mervecim senin konrol ne zaman daha görmicen mi senin fındığı artık fındıktan büyüktür o opuyorumnanaktan
sormaa kuzum yaa şafakk 10 diyorum 22 ağustos bende çoook meraktayım raziyecim yaa acaba nekadar oldu büyüdü müü kaydirigubbakcemile3

ya evet spiralden açıkcası bende çekiniyorum nası bişidir içine koyuyolar nebilim yaa. iğne olayını sordun mu 3aylık olandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…