günaydıııııınnnnnnn günaydın günaydıııın herkese ammaaaaa evvelaaa yasemineeee.yasemiiiinnn allahııımmm hoşgeldinnnn.gel sana şölee bi sarılayım yaa.merveeeeeeee naaabeeerrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol: ay bayılacam.
kız bize günaydın yokmu kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydın sinem gülsüm
gülsüm yaşasın yasemin geldiopuyorumnanaktan
günaydıııııınnnnnnn günaydın günaydıııın herkese ammaaaaa evvelaaa yasemineeee.yasemiiiinnn allahııımmm hoşgeldinnnn.gel sana şölee bi sarılayım yaa.merveeeeeeee naaabeeerrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol: ay bayılacam.
yasemincim sen zuzu sineme adresini verecektin sanırım dün seni soruyordu
sarıl canım sarııııııııııııl....geldim şekerim..seni hediyesiz bırakıtmıyım canıım...
:kedi::kedi:verdim razişim özelden...sağol ilgin için tatlım...
hoşgeldin asiyem cuma günü gör bakalım meleğini selam söyle teyzelerinden opuyorumnanaktanamin canım inşallah bizde bu heyecanı tadarız:Saruboceq:Merhaba kızlar nasılsınız bakim
Sehercim geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine selenin sana ihtiyacı var unutma
Ben iyiyim cumaya az kaldı heyecanım artıyor bebeğimi görcem inşallah Allah ım olmayan arkadaşlarıma da en yakın zamanda nasip etsin inşallh
sağol esmacımgeçmiş olsun seherciğimmmm
kız iiimmm hayırdırrrr nie bayılıonnn he buldun hediye alcağıı ondan mı :roflol:
sehercim geçmiş olsun ya bence dirençsiz kalıosun uykusuzluk yorgunluk derken.spiral taktırcanmı?
sormaa kuzum yaa şafakk 10 diyorum 22 ağustos bende çoook meraktayım raziyecim yaa acaba nekadar oldu büyüdü müü kaydirigubbakcemile3hoşgeldin nazmiyecim nasılsın
mervecim senin konrol ne zaman daha görmicen mi senin fındığı artık fındıktan büyüktür o opuyorumnanaktan
sağol esmacım
herhalde canım ya bilmiyorum akşam gece hep başım ağrıyodu valla doktorum hormonlu spiral dedi ama benım bakıra gumuşe alerjım var ya spiralde bakır galiba öyle deyınce yeni bi hap çıkmış yazz die onu önerdi daha az hormon içeriyo ve 28 gun kullanıyosun yani adetkende 4 gun hapı var ama onlar ilaç içemiyomuş karasız kaldım napıcamı bilmiyorım ama sprialınde kayma ihtimali var dedi onuda göz önüne alıcaksın ve kontrole geliceksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?