İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet canım şartları ağar malesef..ben sana gün aşırı çalışmanı tavsiye edrim canım...

oyyy geldim şükür razişim kargonu yolladım canım artık ne zaman gelir bilememkaydirigubbakcemile3
mervecim doktoruna gidince sor gaz işini ilaç iste canım

yasemincim hoşgeldin cancazım oynak beyımıze ne yollucan herkes anladı valla:)
ayşeme sevındım aman gelsin bu ay sıncabı

yasemincim hoşgeldin cancazım oynak beyımıze ne yollucan herkes anladı valla:)
ayşeme sevındım aman gelsin bu ay sıncabı

anlayın bizim gizlimiz saklımız yok dimi yaseminn :dilcikar::kedi: belki uğurlu gelirde bizde pişpiriği kazanırız.kaydirigubbakcemile3

oyyy geldim şükür razişim kargonu yolladım canım artık ne zaman gelir bilememkaydirigubbakcemile3
mervecim doktoruna gidince sor gaz işini ilaç iste canım
ayyy heyecanlandım bak şimdi acaba ne zaman gelecek hızlı hatunsun sen ya maşallah canım sana teşkür ederim canımŞeniz

kızlar gülsüm sen beni unutmuşsun ben yokum :mymeka: alsana selvi boylun al yazmalını nasıl unutursun kız kime iri kıyım diyosunuz kapı gibi ben varım burda

hayırdır nie hastanelerdesin

canım beyzam geçmiş olsun hayırdır... maşallahh kocaman olmuş bebiş evetttt gülsüm ne aldın :)))))))))))

valla 1 sene kullanıcam canım sonra ara vericem bi süre sonra gene korunurum 2 sene sonunda zaten bırakırım bi bebeiş daha istiyorum çünkü

beyzam neoldu canım hayırdır

valla kızlar yeni bi dr daha gittim o da kan tahlilleri falan istedi bu sabah da kan verdim sonuçları aldım karaciğer testim biraz yüksekmiş 1 ay sonra tekrar yapılacak bebiş de iyi çok şükür kocaman olmuşş teyzelerii hepinize selamı var...

kızlar bu da benim tokmak kafam...

yesinler o tokmak kafayı bence de sana benziyo canım eşinde hiçç alınmasın annesinin yakışıklı oğluşu

Allah herkese cifte cifte versin arkadaslarins en kisa zamanda o guzel haberi sizde alirsiniz 2 bucuk yil bekledim bende yemedigim ot gitmedigim dr tedavi film ilac zorlu bir surec tam hersey bitti derken 15 gun once ogrendim hamile oldugumu sadece sabirAllah ol dedigin de olur

beyzacım çok şükür iyisiniz sonuna kadar sorunsuz geçir gebeliğini inşallah bitanem sağsalim al kucağını miniğini

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim seherim dün paydos saatine yakın girdin yazdım çıktım canım beyza bebişin iyi olmasına sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin bütün hamişlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…