ya öyle tabide yasemincim ne bileyim ben ovulasyon testiyle falan takip ettim ya çift çizgiyi gördükten 3-4 gün daha full çalıştık sonra bıraktık :kedi:
canım ssk karşılamıyor derken karşılıyor ama hemen diil 3 yıl evli olma şartı arıyor ama bizim bu ay 29 iki yılımız biticek daha bir yıl daha beklememiz gerek çok saçma ya mafoldumbensenağlama
canım gün aşırı yapmaya çalışıyoruz bizde ama eşimin sperm sayısında sorun olduğu için denk getiremiyoruz gibi:kedi:evet canım şartları ağar malesef..ben sana gün aşırı çalışmanı tavsiye edrim canım...
yasemincim hoşgeldin cancazım oynak beyımıze ne yollucan herkes anladı valla:)
ayşeme sevındım aman gelsin bu ay sıncabı
ayyy heyecanlandım bak şimdi acaba ne zaman gelecek hızlı hatunsun sen ya maşallah canım sana teşkür ederim canımŞenizoyyy geldim şükür razişim kargonu yolladım canım artık ne zaman gelir bilememkaydirigubbakcemile3
mervecim doktoruna gidince sor gaz işini ilaç iste canım
hayırdır nie hastanelerdesin
canım beyzam geçmiş olsun hayırdır... maşallahh kocaman olmuş bebiş evetttt gülsüm ne aldın :)))))))))))
valla 1 sene kullanıcam canım sonra ara vericem bi süre sonra gene korunurum 2 sene sonunda zaten bırakırım bi bebeiş daha istiyorum çünkü
beyzam neoldu canım hayırdır
emelin gözler çekik miiii ne güzel işte, esmacım sen yine güzel bişeyler için çatlak sahibi olmuşsun, biz boğazı tutamadıgımızdan:)))
beyzaya noldu, geçmiş olsun, inşallah önemli bişii deildir...
kızlar bu da benim tokmak kafam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?