İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar topiğimiz sus pus
emelimin güzel haberi gelsede canlansak
alparsaln hoşgeldin sabırla bekliyoruz inat ediyoruz aynı zamanda sen ve eşin beraber yaptırdınız dimi tetkikleri

esracım ben ilk ay çok takıtım olmadı diye diğer ay üstüne düşmedim kısmet dedim hatta yumurtlama günlerinde eşimle birlikte olmadık bazı neden lerden dolayı hiç beklemiyodum o ay ama hamile kaldımı öğrendim yani allah ne zaman kısmet ederse diceksin

bende valla yumurtladımmı yumutlamadımmı büyüdümü yumurtam büyümedimi hiç bilmediğim için rahatım.:umursamaz:

kızlaaaaaaaaarrrrrrrr ben geldimm çatlatayımmıı sizi?

emelden haberler getirdimmmmmmmmmmmmm hepinizden allah razı olsun diyor selam sölüyor eve gidip yatması gerekiyormuşşşşşşşşşşşş....veee sonuççççç bir tane kese gözükmüş birde ufak kist varmış önemsiz fakat doktor pazartesi gene gel bakalım belki tüplerdede bitane olabilir demiş..

yaşasın hihoyyyt :teytey: :dance: mervem allah senden razı olsun kız ölüyorduk meraktan şükürler olsun rabbimize allahım korusun ikisinide :Saruboceq:

oynak beyım bı bakmışın gelmiş bebe bu ay

ömercan da akşam öle diyo içime doğan oluyo sen bu ay hamile kalcan diyo.sanki önceki aylarda içine doğmuyodu.:roflol: valla sehercim bak profilime yazdığım gibi dilediği zaman buyursun gelsin.:umursamaz:

inşallah gülsümcüm belkim kocişin bu defa tutturur kız saolasın mervem valla çok merak ediyorduk şükürler olsun ki iyiler inşallah tüplerdeki de rahme kardeşinin yanına ulaşır

sonunda dualarımız tuttu çok sevındım canım ya emelimin gözü aydın şükürler olsun

ohh şenlik ver inşallah sağ sağlim kucağınada alacak bebişini kızlar hadi oynayalım şıkıdım şıkıdım hamileler ve şüphesi olanlar oynamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…