İnatla bir gün ANNE olacağım !

şükürlerrrr olsunnn dün okadar çoook üzülmüştüm kii. sonuna kadar sorunsuzz devam etsinn inşallahh..

raziyecim evet test yap diyorr :teytey:

azcuk da beklersem gülsümüm kart gelecek yapmana gerek yok gene ben diyecek :umursamaz: ama hiçde umrumda deil kart mart

bende öleyim ya bu araa çoookk çookkk tatlı yiyom ve ölüyom tatlı dıo regl ustu olcana mı nedir ama 1 haftada 2 kılo aldım nasıl becerdiysem offff ben dobiş olcam bu gıdışle

kızlaarr akşam bir tane misafirim var.menüm dolma tavuk çorba salata kavun üzüm.ama çayın yanında ne vereyim karar veremedim.sigara böreğimi yapsam fındık var.seheerrr ayrıca sana msn den dolma ile tavuk uyumsuz mu oldu diye sordum cevap vermedin.

gulum görmedim ya görsem demem mi yok uyumsuzluk değilde ben genelde öyle yaparım ondan hani öyle dedim bence yemek vericeksin cayın yanına fındık ver

canım sen dünyaya dünya tatlısı bir kızçe getirdin senin normal bana ne demeli bende kilo alıyorum dikkat etmem gerek zaten bu ayda tutmamışsa bebiş dr gidene kadar spor yapıcam saldım canım kendimi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…