İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım bende mısafır gelicekse menuler mutlaka çorbayla başlar yanına salata duruma göre yemek olarakta tavuk sectiysem pilav yaparım yanına yada kremalı patates garnitür ama köfte tarzı bişi varsa mesela hasanpaşa köfte yaptımmı yanına makarna yaparım fırında yada sebzeli pilav tatlı olarak yazın sutlu tatlı secerim irmik tatlısı basit ve kolay mesela yada sütlaç
ay ben boğazıma ne düşkünüm yaaaaaa

tabi ondan yakında dombili olurum ama kızlar yeni bi börek yaptım gecende millet bayıldı anlatammı sizede hemide misafire yaptım

bildiğin hazır yfkadan bi kat alıyosun arasına yoğurt ve 2 yumurtadan hazırladığın harcı sürüyosun sona bi yufka daha eşit olarak böl ben 6 ya böldüm içine döner köydum parca parca sardım sigara böreği gibi ben 6 yufka kullandım yani 2 kat olarak 3 tane sonra dolapta beklettım akşamda yaptım için millet gelcene yakın çıkardım önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızarttım hepsini fırın tepsisine koydum milletin yanında uğraşmayayım die fırına koydum uzerine 2 kaşık salçayı kavurdum 1.5 çay barda suyla sulandırım kaynattım fırından çıkan börekleri 1 parmak kalınlıkta kestim tabağa koydum üstüne salçalı sos ve yoğurt hem çok hafif hemide enfesssti hemide basitmi basit tabi ben bunun yanına patates salatası tuzlu kurabiye ve bisküvi tatlısıyla ikram ettim

ben nerde pratık onu severim suda pişen kekim vardır habersiz gelen olursa onların yanındapişiririm anlamazlar bile hemen makarna suyu koyarım makarna salatası için buzlukta sarılı böreğim vardır sigara böreği her zaman hemen kızartırım yanınada cevizli lokum

süpermiş hoşuma gitti ama ben döner sevmiom kii neyse patatesli denerim bu arada kızlar benimde elim yemeğe yatkındır yeterki yapmayı istesin canım herbişi yaparım içli köfteyi kağıt gibin açarım

süpermiş hoşuma gitti ama ben döner sevmiom kii neyse patatesli denerim bu arada kızlar benimde elim yemeğe yatkındır yeterki yapmayı istesin canım herbişi yaparım içli köfteyi kağıt gibin açarım
bende içli köfteye yatılı giderim en sevdiğim yemeklerden biridir bide çiğ köfte esra sizin orda nasıl yapıyolar yumurtalımı normalmi

e senin kilo alman normal şekerim.:teselli::roflol:

işte diyom ben size ben maşallah yani o konuda :kedi: kaydirigubbakcemile3 e kılo almamda doğal tabıkaydirigubbakcemile3

sizde öyle hemen yapılcak pratık yemek tariflerivarsa alabilirimyerimseniben

hemen sana bi tarif vereyim canım.şimdi azcık tereyağ kaç kişiysen o kadar yumurta birazcıkta kırmızı biber.tereyağını tavada erit yumurtaları bir kaseye kır üstüne acuk tuz acukta kırmızı biber koy ve karıştır.tereyağına dök 2.3 dk pişir.yanında taze ekmeek ve çay oohhh.:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

esraaa ya bana içli köfte yapta gönder ne olur kız ben hamile kalırsam kesin içli köfteye aş eririm.acayip sevdim ben onu.hemde ilk malatyalı bir arkadaşımda yemiştim.

esraaa ya bana içli köfte yapta gönder ne olur kız ben hamile kalırsam kesin içli köfteye aş eririm.acayip sevdim ben onu.hemde ilk malatyalı bir arkadaşımda yemiştim.

tamam söz hamile kal sana yapıp yollıcam hangisini istersin haşlanmış mı kızarmışmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…