gayet güzel bir menü gülsümcüm bende gelebilirim yani :))
bende boşuna fikir vermeyeyim ozaman:dilcikar:
tabi ondan yakında dombili olurum ama kızlar yeni bi börek yaptım gecende millet bayıldı anlatammı sizede hemide misafire yaptım
kıız gülsüm canım çekti sölediklerini ağzım sulandı of of banada yer varmıı
bildiğin hazır yfkadan bi kat alıyosun arasına yoğurt ve 2 yumurtadan hazırladığın harcı sürüyosun sona bi yufka daha eşit olarak böl ben 6 ya böldüm içine döner köydum parca parca sardım sigara böreği gibi ben 6 yufka kullandım yani 2 kat olarak 3 tane sonra dolapta beklettım akşamda yaptım için millet gelcene yakın çıkardım önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızarttım hepsini fırın tepsisine koydum milletin yanında uğraşmayayım die fırına koydum uzerine 2 kaşık salçayı kavurdum 1.5 çay barda suyla sulandırım kaynattım fırından çıkan börekleri 1 parmak kalınlıkta kestim tabağa koydum üstüne salçalı sos ve yoğurt hem çok hafif hemide enfesssti hemide basitmi basit tabi ben bunun yanına patates salatası tuzlu kurabiye ve bisküvi tatlısıyla ikram ettim
bende içli köfteye yatılı giderim en sevdiğim yemeklerden biridir bide çiğ köfte esra sizin orda nasıl yapıyolar yumurtalımı normalmisüpermiş hoşuma gitti ama ben döner sevmiom kii neyse patatesli denerim bu arada kızlar benimde elim yemeğe yatkındır yeterki yapmayı istesin canım herbişi yaparım içli köfteyi kağıt gibin açarım
ben nerde pratık onu severim suda pişen kekim vardır habersiz gelen olursa onların yanındapişiririm anlamazlar bile hemen makarna suyu koyarım makarna salatası için buzlukta sarılı böreğim vardır sigara böreği her zaman hemen kızartırım yanınada cevizli lokum
sizde öyle hemen yapılcak pratık yemek tariflerivarsa alabilirimyerimseniben
olmazmıııı. Şeniz
hemen sana bi tarif vereyim canım.şimdi azcık tereyağ kaç kişiysen o kadar yumurta birazcıkta kırmızı biber.tereyağını tavada erit yumurtaları bir kaseye kır üstüne acuk tuz acukta kırmızı biber koy ve karıştır.tereyağına dök 2.3 dk pişir.yanında taze ekmeek ve çay oohhh.:roflol:
bende içli köfteye yatılı giderim en sevdiğim yemeklerden biridir bide çiğ köfte esra sizin orda nasıl yapıyolar yumurtalımı normalmi
esraaa ya bana içli köfte yapta gönder ne olur kız ben hamile kalırsam kesin içli köfteye aş eririm.acayip sevdim ben onu.hemde ilk malatyalı bir arkadaşımda yemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?