İnatla bir gün ANNE olacağım !

yaaa ben bir sürü alıntı yaptımdı hepsi gitmiş:bbo:
emele o kadar sevindim ki dün, tam annem gidiyo diye ağlarken seherim msj gönderdi, saolsun, gözümüz aydın, duaalarımız kabul oldu, herkese hayırlı cumalar...
şimdiiiii....turşu ne tursusu gülsümüm önce onu söyle? seher böreği hem kızartıp hem fırına sürünce nasıl oluyo ki? sen kafandan mı uydurdun tarifle mi yaptın o böreği?? ayrıca anacım nerde kaldı detoks rejim yahu:roflol: içli köfte ben de istiyorum, ben burda bi kadına yaptırıyorum bööle incecik cevizli falan yapıyo uff süper oluyo, pratik tariflerimi daha geniş zamanda yayınlarım şu amir bebesi başımdan giderse:roflol: ayrıca patates salatası olsa da yesek, içine bol kimyon ve reyhanlı:roflol::roflol:

herkese merhabalar güzel bayanlarrrrrrr
bu nedir allahdan son sayfayı okudum ben bir içli köfte hastası olarak canımı çektirdin ayşeeeee
ayrıca börek ve turşuda çekti canım haaa bide pattes salatası isteyooommm

he vallaaa bende sizin ağzınızı sulandıram aazcık şöle bi gayseri mantısı olsa üstüne sarımsaklı yoğurdu onun üstüne sumağıııı oooof ooofff

ben bayılırım ya hoşgeldin esmacım ve beyzam bu ne ya sabah sabah mantı burda yapan zaten yok yazık değil mi banamafoldumben

asiyee asiyee bişey soracam sana.ya benim göğüslerim şimdiden ağırıyo neden acaba sende de oluyormuydu bu.adetim bittikten sonra ağırmaya başlıyo.

ayşeee gönder şunu yaa.turşu pazı turşusu canım.
yahu pazı dediğin dal tursusu mu abooov bayılırım:roflol:
yahu esma ööleye sadece bi kac meyve yiycem için bu dediklerim de bana hayal de anacugum buzluga yaprak sarması, sulu köfte attı, ben de börülce getirmiştim izmirden, onları attık, mutluyum yani, elimin altında yemegim var, ama yememe:kedi:liyim
lmaz:lmaz: sen gerçek kayseri mantısı yememişin konuşuyorsun gel gayserimize ben sana yapam bir mantı bak nasıl yiyorsun canım çektii looooo
yaaa ben mantının var yaaa dibinde uyurum, uuufffff, ayrıca esma yakınmışız yahu, bi kayseri turu yaptıgımızda arayım ben seni de mantı yiyelim ananın yerinde:roflol: valla kayseri de ananın yeri diye bi yer var, ketesi çok güzel olur bööle içi cevizlicokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…