İnatla bir gün ANNE olacağım !

kız senle neredeyse hemşeri sayuluruz sen ananın yerindeki mantıya mantımı diyon gel sana kayganam bi mantı yapsında yeee kendi anamda bi kete ooooohhhhh olmadı katmer ne dersinnnzemuszemus
yav ben matı ticaretinemi başlasan hehe

ufff benim halam da kayseride, alparslan mahallesinde oturuyo, ananın yerinde irmikli oluyo mantının içi de yine de fena sayılmaz, kız sen hingeli de biliyosun o zaman..
mantıyı biz şöyle yapıyoruz, salça terayagı az sogan yakıp az suyu koyuyoruz ocaga, kaynayınca mantıları atıp pişiriyoruz, öyle süzmeyip suyunu da yiyoruz, ama az, bi de et suyu attımmı içine, bol da nane, off offff

yawww canım mantı çekti şimdi napcem ben ya off haftasonu bende halama gidim orda güzel mantı yapıyorlar kaydirigubbakcemile3

yawww canım mantı çekti şimdi napcem ben ya off haftasonu bende halama gidim orda güzel mantı yapıyorlar kaydirigubbakcemile3
sende ver adersini kuzum evlere mantı servisi yapılırrrrr
şu izine bi çıkıp geleyim bitanem.yoksa başkaları yer ketemi.delikafadulden
tamam bebem haber edersin
benim canım mantı isteyince kıymalı makarna üstü sarımsaklı yogurt yapıyorum napayım(

kız sen çıksan 2 saat sonra burdasın ne gerek makarnaya gel sana ben yapacam mantıuyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…