yahu pazı dediğin dal tursusu mu abooov bayılırım:roflol:
yahu esma ööleye sadece bi kac meyve yiycem için bu dediklerim de bana hayal de anacugum buzluga yaprak sarması, sulu köfte attı, ben de börülce getirmiştim izmirden, onları attık, mutluyum yani, elimin altında yemegim var, ama yememe:kedi:liyim
yaaa ben mantının var yaaa dibinde uyurum, uuufffff, ayrıca esma yakınmışız yahu, bi kayseri turu yaptıgımızda arayım ben seni de mantı yiyelim ananın yerinde:roflol: valla kayseri de ananın yeri diye bi yer var, ketesi çok güzel olur bööle içi cevizlicokacimcoook
esmaaaa baaakkkk keteee istiyreeemmmm
göndereyim kız istediğin kete oılsun aşk olsun gönder adresini bakem banaaa
kız senle neredeyse hemşeri sayuluruz sen ananın yerindeki mantıya mantımı diyon gel sana kayganam bi mantı yapsında yeee kendi anamda bi kete ooooohhhhh olmadı katmer ne dersinnnzemuszemus
yav ben matı ticaretinemi başlasan hehe
ayy çok sağol ya o kadar zahmet edemem sana gülüm.
olsun kız anama yaptıramasamda ananın yerinden alırım ordada analar yapıyoooozemuszemuszemuszemus
sende ver adersini kuzum evlere mantı servisi yapılırrrrryawww canım mantı çekti şimdi napcem ben ya off haftasonu bende halama gidim orda güzel mantı yapıyorlar kaydirigubbakcemile3
tamam bebem haber edersinşu izine bi çıkıp geleyim bitanem.yoksa başkaları yer ketemi.delikafadulden
benim canım mantı isteyince kıymalı makarna üstü sarımsaklı yogurt yapıyorum napayım(
canım çok teşekkür ederim Şeniz düşünmen yeter belkim birgün geliriz oralara yeriz daha lezzetli olursende ver adersini kuzum evlere mantı servisi yapılırrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?