İnatla bir gün ANNE olacağım !

gülsümmmm bayıldım ben bu hediyeye ayy çok şekermişş yaa

bunlar unisex mi yoksam sadece kızlar mı giyerr

Eklentiler

• $Photo-0015.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 20
  • $Photo-0016.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $Photo-0017.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 22
yav ben mantı doldurmayı sevmem evde mecburen dolduruyorum benim herif çok sever yoksa heç uğraşmam

beyzacım güle güle kullan canım, çok sevimli ve erkek çocuklarına da giydiriyorlar sadece kızlara deil, bunu gülsüm bana söyledi ertesi gün bir arkadasım kızına giydirmiş msnden fotosunu gönderdi, ona da hediye gelmiş, çok yakısıyo bebeklere çoook.
sehercim sen beni ne zaman öldürcen hala hediyeni almadım((

Gülsümcüm soru sormuşsun ama ancak bakabildim cnm valla benimki adetten 15 gün sonra falan ağrımaya başladı ama hormon ilaçlarındandı sanırım adete yaklaşıncada göğsümde kist gibi bişey belirdi sert o zaman dedim kesin hamileyim geçen yıl göğsümde bişey var diye gittim hamiş çıkmıştım bu senede aynı oldu cnm

Bu arada herkese hayırlı cumalar

kızlar emelden haber var mı doktor tekrar gel bakim demiş ya onu merak ettim bugün cuma ya bizim işler yoğun açıyorum bişey okuyamadan kapamak zorunda kalıyorum kızlar

ahanda gülsümdelikafadulden kızım senin de ciciklerin acıyo:roflol::roflol:hamiş misin acaba:icecream:

kızlar ben kartı yiyecem bir türlü yiyemedim sabahtır karnım sancıyor bişiler hissediyom bakıyom wc bişi yok gerildim yahulmaz: gelcekse gelsin işte

gerilme razişim yaaa gelecek ki gelecek napalım, hayırlısı olsun, sağlıklı bi hatunsun onun göstergesi diyelim canım benim:) bu arada sen de taş gibisin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…