İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşeeeem adaşım hoşgeldiiiin, nasılmış alperen paşa
sana da hayırlı cumalar canım benim, herşey yolundadır inşallah

gerilme razişim yaaa gelecek ki gelecek napalım, hayırlısı olsun, sağlıklı bi hatunsun onun göstergesi diyelim canım benim:) bu arada sen de taş gibisin maşallah
haklısın ama karnım sancıyınca geriliyom benim sancım biraz çok oluyor ya o yüzden hiçde umursamıyom gelcekse gelir:umursamaz: taş gibimi :kedi:

ayşeeeem adaşım hoşgeldiiiin, nasılmış alperen paşa
sana da hayırlı cumalar canım benim, herşey yolundadır inşallah
hoşbulduk canımmmopuyorumnanaktan uyuyor şimdi arada huysuzluk yapıyor ama iyi Allaha şükür büyüyo teyzesiiiiiiii:lepi:
sen nasılsın canımmm:1hug:
ayşem hoşgeldin alperenimiz nasıl
hoşbuldukkkkkkaydirigubbakcemile3
eee nasılsınız bakalımm bu hafta gelemedim oğluşum fırsat vermedi hepiniz iyisinizdir inşallahhh biri özet geçsin bakalımmm

iyiyim ben de ayşem yaaa hala sincap arama çalışmalarına devam etmekteyiz:roflol: rahel emelin kesesi göründü dün, çok sevindik, beyzanın zaman zaman kanaması oldu ama bir sıkıntı yok çok şükür, tüm hamişler iyi, maşallah, annişler de iyi, nicole de arada geliyo kuzeyi izin verirseopuyorumnanaktan

ayşecim huysuzluk da yapsa başın gözün üstüne alperencik deil mi:1hug: maşallah canım yaaa sağlıklı olsun arada huysuz olsun no problemhihoyyyt

:roflol::roflol: ben de iyiyim canım yaa haftayı bitirmeyi bekliyorum, çok rahat işyeri, can sıkıntısından kafaları yemedeyimalkisalkisalkis

ayh kendi kendime egleniyorum kızlarlaelaelaelaelae aslında siz zaten yokmuşsunuz da ben şizofrenmişim:roflol::roflol: tövbe tövbeee:roflol:

teşekkürler canımmmopuyorumnanaktan
aman herkez iyi olsun yeterki
ayşecim huysuzluk da yapsa başın gözün üstüne alperencik deil mi:1hug: maşallah canım yaaa sağlıklı olsun arada huysuz olsun no problemhihoyyyt
aynen canımmm onu şikayet diye değil hani yokum ya kaç gündür onun için yazdımmm yeğeniniz izin vermiyo hesabııııı
ben de kendi kendime yazıp cevap vercem en sonunda şizofrenler gibi, bu ne ayol, herkkes arazi((
:roflol::roflol::roflol::roflol:

ayh kendi kendime egleniyorum kızlarlaelaelaelaelae aslında siz zaten yokmuşsunuz da ben şizofrenmişim:roflol::roflol: tövbe tövbeee:roflol:
:roflol::roflol:ben de varım ama çok aktif diilim ayşem oynak beyimiz nerde bugün seherde uğramadı nerde bu millet sanem de yok menkşede feyzada yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…