amiiiin canım beniiim cümlemizeayyy ben geldim ayşeeeeee allah senin bebeni versin emii.
valla ben de izinden dönüp de kıçımı sandalyeye çaktıgım ilk hafta agrım vardı da geçti, inşallah oturmaktan agrıdır canım benim.benim belimde ağırıyo ayy ben delirecem.acaba oturduğumdan mı ağırıyo.
amiiiin canım beniiim cümlemize
valla ben de izinden dönüp de kıçımı sandalyeye çaktıgım ilk hafta agrım vardı da geçti, inşallah oturmaktan agrıdır canım benim.
menekşe hoşgeldim ben de ayşe, memnun oldum
ayy canım yaaa
sağol canım beğeniceğime adım gibi eminim.hayırdır doktora niye gittin.
teşekkürler sen nasılsın bahçem?
ya sorma hele bide cilt dr unun yeriyle çocuk dr u yanyanaydı :çok üzgünüm: herkes bebişini dr a getirmişti çok kötü oldum:sinifsinif:
kızlar herkese selam konu başlığına bayıldımyerimsenibenben de inatla bir gün anne olmayı bekleyenlerdenim 6 yıldır sebepsiz infetrtiliteyim 7.yılıma girdim allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah beni de aranıza alırsanız çok sevinirimopuyorumnanaktan
ayy canım benim ya takma kafana düşün ben daha 4 aylık evliyim bana sürekli çocuk var mı diye soruyolar insanın psikolojisini iyice bozuyolar yaa
tıp fakültesindeki dr uma sonuçlarımı gösterdim kromozom pıhtılaşma ve rahim filmini canım...nereye gidiyosun canım benim...kargo pazartesiyede kalabilir istersen...
özele yazdım sana canım.inşallah sonuçların güzel çıkmıştır canım.
kızlarrrr vedalaşma zamanı geldii.ben gidiyorum ve 15 gün yokum.geldiğimde bir sürü hamiş görmek istiyorum.canlarım sizi seviyorum.gidipte dönmemk var biz bilemeyiz hakkınızı helal edin.hepinizi ama hepinizi çok öpüyyorum. yavru kurtlarım benimmmmmmmmmmmm.15 gün sonra hala bir gölgem varsa görüşmek dileğiyle kalbinizin sahibine emanet olun.
kızlarrrr vedalaşma zamanı geldii.ben gidiyorum ve 15 gün yokum.geldiğimde bir sürü hamiş görmek istiyorum.canlarım sizi seviyorum.gidipte dönmemk var biz bilemeyiz hakkınızı helal edin.hepinizi ama hepinizi çok öpüyyorum. yavru kurtlarım benimmmmmmmmmmmm.15 gün sonra hala bir gölgem varsa görüşmek dileğiyle kalbinizin sahibine emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?