İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayyy ben geldim ayşeeeeee allah senin bebeni versin emii.
amiiiin canım beniiim cümlemize
benim belimde ağırıyo ayy ben delirecem.acaba oturduğumdan mı ağırıyo.
valla ben de izinden dönüp de kıçımı sandalyeye çaktıgım ilk hafta agrım vardı da geçti, inşallah oturmaktan agrıdır canım benim.

menekşe hoşgeldim ben de ayşe, memnun oldum

kızlar herkese selam konu başlığına bayıldımyerimsenibenben de inatla bir gün anne olmayı bekleyenlerdenim 6 yıldır sebepsiz infetrtiliteyim 7.yılıma girdim allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah beni de aranıza alırsanız çok sevinirimopuyorumnanaktan

ya sorma hele bide cilt dr unun yeriyle çocuk dr u yanyanaydı :çok üzgünüm: herkes bebişini dr a getirmişti çok kötü oldum:sinifsinif:

ayy canım benim ya takma kafana düşün ben daha 4 aylık evliyim bana sürekli çocuk var mı diye soruyolar insanın psikolojisini iyice bozuyolar yaa

hoşgeldin canım takma kafana her şey yoluna girer almazmıyız canım ya sen gel yeter ki

herkese kendi beklediği zaman uzun geliyor, sabır ve itikatımızı hiç kaybetmiycez, gelecek tosunlar inşallah

ay sormayın geçen bana arkadaşın biri tedavimi oluyon nasıl gidiyor diyo :))))) ortada tedavi falan yok....

kızlar bişey danışacağım size....benim kadın doğumda bir uzaman dr um var birde tıpta bir doçente gidiyorum...ve dün genetik hocamlada konuştuk ...üçüde 2-3 ay yeterli tekrar denemk için diyorlar...2 kez kürtaj oldum anne karnında kalbi durdu meleklerimin bilmeyenler için...ama ben aralığa kadar falan korunmayı planlamıştım aklım karıştı...çok beklemeyelim dedi doçent....ne yapacağımı şaştım....

kızlarrrr vedalaşma zamanı geldii.ben gidiyorum ve 15 gün yokum.geldiğimde bir sürü hamiş görmek istiyorum.canlarım sizi seviyorum.gidipte dönmemk var biz bilemeyiz hakkınızı helal edin.hepinizi ama hepinizi çok öpüyyorum. yavru kurtlarım benimmmmmmmmmmmm.15 gün sonra hala bir gölgem varsa görüşmek dileğiyle kalbinizin sahibine emanet olun.

mesajın gelmedi canım.....

güle güle git gülsümcüğüm hayırlı haberlerle dönersin inşallah....kendine iyi bak arkadaşım...bende seni çok öptüm .....hakkım helal olsun sende helal et canımsın....özleyeceğim seni canım....:gitme:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…