kızlarrrr vedalaşma zamanı geldii.ben gidiyorum ve 15 gün yokum.geldiğimde bir sürü hamiş görmek istiyorum.canlarım sizi seviyorum.gidipte dönmemk var biz bilemeyiz hakkınızı helal edin.hepinizi ama hepinizi çok öpüyyorum. yavru kurtlarım benimmmmmmmmmmmm.15 gün sonra hala bir gölgem varsa görüşmek dileğiyle kalbinizin sahibine emanet olun.
kızlarrrr vedalaşma zamanı geldii.ben gidiyorum ve 15 gün yokum.geldiğimde bir sürü hamiş görmek istiyorum.canlarım sizi seviyorum.gidipte dönmemk var biz bilemeyiz hakkınızı helal edin.hepinizi ama hepinizi çok öpüyyorum. yavru kurtlarım benimmmmmmmmmmmm.15 gün sonra hala bir gölgem varsa görüşmek dileğiyle kalbinizin sahibine emanet olun.
kızlar bişey danışacağım size....benim kadın doğumda bir uzaman dr um var birde tıpta bir doçente gidiyorum...ve dün genetik hocamlada konuştuk ...üçüde 2-3 ay yeterli tekrar denemk için diyorlar...2 kez kürtaj oldum anne karnında kalbi durdu meleklerimin bilmeyenler için...ama ben aralığa kadar falan korunmayı planlamıştım aklım karıştı...çok beklemeyelim dedi doçent....ne yapacağımı şaştım....
evet düşükten yada kürtajdan sonra 3 ay sonra dr lar bırakın korumayı daha fazla korununca rahim kendini sürekli korumaya alıomuş
hoşgeldin angel mrb ben esra
hoşbulduk esracım teşekkür ederimopuyorumnanaktan
öylemi canım....ama ben 2 yıl korundum sürekli doğal yöntem kullanarak...bırakınca hamile kaldım ama kürtaj farklı bir olay...sağol esracığım...o zaman one alalım aralık ayını :))))
gülsümüm güle güle git gel canım allaha emanet ol hakkımız sana sonuna kadar helal sende helal et boş git dolu gel inşallah yorma kendini oralarda otel işinide unutma:kedi:
maşallah subhanallah ayşem alperenimiz büyümüş koca adam olmuşda gülermiş ya yerim ben bunu allahım uzun ömür versin inşşallah
aminn canım:1hug:büyüdü teyzesii kırkımız bilem çıktıı:lepi:
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?