İnatla bir gün ANNE olacağım !

yaaaa biz sensiz napcaz oynak beyim yaaaa:gitme: güle güle git gel, inşallah dinlenmeye fırsatın olur, seni çok seviyorum ulem ben, kendine iyi bak gülsümüm benim, güzel haberlerle gel inşallah aramızakaydirigubbakcemile3

ditmee noluur

evet düşükten yada kürtajdan sonra 3 ay sonra dr lar bırakın korumayı daha fazla korununca rahim kendini sürekli korumaya alıomuş

evet düşükten yada kürtajdan sonra 3 ay sonra dr lar bırakın korumayı daha fazla korununca rahim kendini sürekli korumaya alıomuş

öylemi canım....ama ben 2 yıl korundum sürekli doğal yöntem kullanarak...bırakınca hamile kaldım ama kürtaj farklı bir olay...sağol esracığım...o zaman one alalım aralık ayını :))))

gülsümüm güle güle git gel canım allaha emanet ol hakkımız sana sonuna kadar helal sende helal et boş git dolu gel inşallah yorma kendini oralarda otel işinide unutma:kedi:

maşallah subhanallah ayşem alperenimiz büyümüş koca adam olmuşda gülermiş ya yerim ben bunu allahım uzun ömür versin inşşallah

gülsümümm güle güle git gel canımmm:1hug:
diğerleriii işte yeğeninizin son haliiiii maşallah demeyi unutmayın teyzeleriiiiiopuyorumnanaktan

maşallah subhanallah ayşem alperenimiz büyümüş koca adam olmuşda gülermiş ya yerim ben bunu allahım uzun ömür versin inşşallah

büyüdü teyzesii kırkımız bilem çıktıı:lepi:
darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kız ben bu alpereniii çıtır çıtırrrrrrr yerimmmm beeee amanınn koca adam olmuşşş kuzuuumm ayşecimmm maşallah barekallahh..

mervem ikimiz mi kaldık ya regl olcak gibi karnım ağrıyor ama olmadık hamişlik belirtisi olabilebilir mi acaba kaydirigubbakcemile2

evet cnm şimdi ben de geçmişi okudum cnm evet senin yazını okurken benimde öleydi regl olcam diye bekliyordum dedim içimden kaydirigubbakcemile3 günün ne zamandı raziş senin? bugün kaçıncı gündesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…