canım hergün gel konuşuruz p tesi listeyede yazarız seni inş uğurlu gelir sana listemiz
hoşgeldin canım takma kafana her şey yoluna girer almazmıyız canım ya sen gel yeter ki
ben valla yapcam diet ama nezaman bilmemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaaa ben bir sürü alıntı yaptımdı hepsi gitmiş:bbo:
emele o kadar sevindim ki dün, tam annem gidiyo diye ağlarken seherim msj gönderdi, saolsun, gözümüz aydın, duaalarımız kabul oldu, herkese hayırlı cumalar...
şimdiiiii....turşu ne tursusu gülsümüm önce onu söyle? seher böreği hem kızartıp hem fırına sürünce nasıl oluyo ki? sen kafandan mı uydurdun tarifle mi yaptın o böreği?? ayrıca anacım nerde kaldı detoks rejim yahu:roflol: içli köfte ben de istiyorum, ben burda bi kadına yaptırıyorum bööle incecik cevizli falan yapıyo uff süper oluyo, pratik tariflerimi daha geniş zamanda yayınlarım şu amir bebesi başımdan giderse:roflol: ayrıca patates salatası olsa da yesek, içine bol kimyon ve reyhanlı:roflol::roflol:
güle güle kullan beyzacım çookkk beyendimopuyorumnanaktangülsümmmm bayıldım ben bu hediyeye ayy çok şekermişş yaa
bunlar unisex mi yoksam sadece kızlar mı giyerr
ama canım ne zaman gönderirsen gönder önemli değilŞenizbeyzacım güle güle kullan canım, çok sevimli ve erkek çocuklarına da giydiriyorlar sadece kızlara deil, bunu gülsüm bana söyledi ertesi gün bir arkadasım kızına giydirmiş msnden fotosunu gönderdi, ona da hediye gelmiş, çok yakısıyo bebeklere çoook.
sehercim sen beni ne zaman öldürcen hala hediyeni almadım((
hoş geldin canımkızlar herkese selam konu başlığına bayıldımyerimsenibenben de inatla bir gün anne olmayı bekleyenlerdenim 6 yıldır sebepsiz infetrtiliteyim 7.yılıma girdim allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah beni de aranıza alırsanız çok sevinirimopuyorumnanaktan
helal olsun canım sende bizlere helal etopuyorumnanaktankızlarrrr vedalaşma zamanı geldii.ben gidiyorum ve 15 gün yokum.geldiğimde bir sürü hamiş görmek istiyorum.canlarım sizi seviyorum.gidipte dönmemk var biz bilemeyiz hakkınızı helal edin.hepinizi ama hepinizi çok öpüyyorum. yavru kurtlarım benimmmmmmmmmmmm.15 gün sonra hala bir gölgem varsa görüşmek dileğiyle kalbinizin sahibine emanet olun.
:jeyyar::jeyyar:alkisalkisalkisgülsümüm güle güle git gel canım allaha emanet ol hakkımız sana sonuna kadar helal sende helal et boş git dolu gel inşallah yorma kendini oralarda otel işinide unutma:kedi:
maşallah subanalla alperenımıze
alperenimize maşallahh kocaman olmuşş kırkıda çıkmış yesinler onuuu...
selam kızlar bıkac gundur ugrayamadım..gecelerı bıraz ateslenıyoruz diş çıkatacakmısız .iştahımız falanda kalmadı zorakı yedırıyoruzz uykumuz duzenımız herseyımız gıttı.ay ne zormus diş çıkması ...
siz neler yapıyosunuz gecmıse bakamadım varmı onemlı haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?