İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım hergün gel konuşuruz p tesi listeyede yazarız seni inş uğurlu gelir sana listemiz

inşallah canım ya listeye eklenince bana da uğur getirir :Saruboceq:her gün gelirim ben zaten kk ile tanışalı bağımlısı oldum vallayerimsenibenopuyorumnanaktan

ben valla yapcam diet ama nezaman bilmemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gülsümmmm bayıldım ben bu hediyeye ayy çok şekermişş yaa

bunlar unisex mi yoksam sadece kızlar mı giyerr
güle güle kullan beyzacım çookkk beyendimopuyorumnanaktan

ama canım ne zaman gönderirsen gönder önemli değilŞeniz

hoş geldin canım
helal olsun canım sende bizlere helal etopuyorumnanaktan

gülsümüm güle güle git gel canım allaha emanet ol hakkımız sana sonuna kadar helal sende helal et boş git dolu gel inşallah yorma kendini oralarda otel işinide unutma:kedi:
:jeyyar::jeyyar:alkisalkisalkis
maşallah subanalla alperenımıze

alperenimize maşallahh kocaman olmuşş kırkıda çıkmış yesinler onuuu...

sen nasılsın beyzacım

herkese güanydınnnn canlarr nasılsınız geçmişi okumadım ama son sayfada ben bir delikanlı gördüm maşallah alperene kocaman olmuş yesinler onuuuu

anammmm kimse yokmuş bende kendi kendime konuşmuşum
gülsüm güle güle git güle güle gelll gelince hamiş olarak geleceksin inşallah

günaydın kızlar nasılsınız şu denetim geçene kadar çok sık giremicem canlarım yaaa
gülsüm güle güle git gel kazasız belasız canım
alperene maşallah allah bütün melekleri korusun
emelden haber alan varmı

günaydın kızlarrr nerelerdesizniz yaaa oynak beyi yok diye bu kadarda geç kalınmazkiiii demi amaa

günayyydınnnnnn kızlaaaaaaaaaaaaarrr. ben şimdi listeyi bulayımda el atayım olayaa.. oynak beyim dönünceye kadarr haydii bismillah diyerekkk hayırlı haftalaaaaarr

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

13 ağustos.......raziş
20 ağustos.......esraa47
20 ağustos.......pptya87
22 ağustos........ummahan_d
23 ağustos.......cetrefilli
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
........alabama
........zeytin1007

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......
ikizleeerrrr.. .....rahel

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

selam kızlar bıkac gundur ugrayamadım..gecelerı bıraz ateslenıyoruz diş çıkatacakmısız .iştahımız falanda kalmadı zorakı yedırıyoruzz uykumuz duzenımız herseyımız gıttı.ay ne zormus diş çıkması ...

siz neler yapıyosunuz gecmıse bakamadım varmı onemlı haberler

Merhaba kızlar nasılsınız iyi haftalar olsun inşallah
Kızlar ben cuma doktora gittim bebeğim iyiymiş 4,7 cm olmuş daha minnoşum doktor bu hafta 2 li testi yaptır sonucu getir dedi bakalım bu hafta yaptırıp gitcem inşallah iyi çıkar bebeğimizin resmini büyüttü doktorumuz babasına da gösterdi babasıyla da tanışmış oldu bebişimiz . :))) Darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah

günaydın kızlaaar, asişim gözün aydın maşallah iyiymiş bebiş, babayla da tanışmış hayırlı olsun:)

önemli haber hatırlamıyorum var mı ki? uyanamadım hala:) size de çok geçmiş olsun, inşallah sıkıntı çok çekmeden çıkıverir dişleriniz annesi

asiyeciiimm maşallah bebeğinee kocaman olmuşş sağsalim kucağımıza almayıda nasip etsin insallah..
benimdee şafakkkkk 4 :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…