İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın hepinize kızlar..bol hamişli bir hafta olsun inşallah güzel haberler havada uçuşsun...evet ya razişin günü geçmiş ne oldu acaba inşallah hayırlısıyla hamişsindir razişim.....

selam kızlar ben geldim nasılsınız ben kartı yedim bu arada c.tesi günü vede taşınıyorum biraz götürdüm eşyalarımdan ama daha çok sizleriihmal edicem artık kusura bakmayın

selam kızlar ben geldim nasılsınız ben kartı yedim bu arada c.tesi günü vede taşınıyorum biraz götürdüm eşyalarımdan ama daha çok sizleriihmal edicem artık kusura bakmayın

evin sana sağlık huzur ve mutluluk getirsin inşallah bide bebiş getirsin

saol esracım allah razı olsun inşallah yeni evimiz bize şans getirir bebeğimizi getirir hayırlısı allahtan rabbim ne eylerse hayırlısını eyler

slm razişim hayırlısı olsun canım yeni ev yeni bebişli olur inş.
asiş meleğine maşallah canım
merviş sanada az kalmış şafak 4

slm kızlar ben geldim aranıza bugün katıldım umarım burdaki dosluklarla birde bebiş gelir

kızlar topik yerlerde sürünüyo yahu( nerde kızlar, yeni hamişler, annişer? inatçılar yaaaaa

bende varım burda durun bakalım hanımlar kartı görene kadar herkes hamiş daha gelmedi kendinizi germeyin stres yapmadan bekleyin

hakkında hayırlısı olsun razişim...taşınma işindede kolay gelsin arkadaşım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…