hoşgeldin şebbom nasılsın güzelim
ayşem inşallah temiz çıkacak filmin hattam gerek kalmaycak çünkü regli olmayacksın
yasemincim sonuçların temiz olduğuna göre çalışmalara başlayabilrisin dimi
kızlar ne evi işteyim ama geç geliom ya diom ya bütün vücudum ağrıo yürümek bile istemiom
esraaaa ben bayramda belki mardine gidicem, annemlere ankaraya gitmezsem, ararım o zaman seni
merhaba kızlar günaydın herkese kızlar ben sabahtan sağlık ocağına gittim haber bırakmışler eve gelsin kayıt olsun demişler gittim tansiyonumu ölçtü kalp atışımı ölçtü bebeğin kalp atışını duyamadı daha küçük dedi bir dahaki aya tekrar gel iğne yapcaz sana dedi. Öle kontrol edeceklermiş hep öle söledi.
Kızlar akşam çok kötüydüm kustum halsiz düştüm bide koyu kahverengi bi akıntı geldi korktum sabah onun için doktora gittim doktor baktı şükür bebeğim iyiymiş ama dinlenmen lazım düşük tehliksei olabilir izin al yat biraz dedi. Ben bu hafta izin alamam çok yoğunuz maalesef haftaya izin alcam evde yatcam bakalım baya korktum ama ya geçen sene 18. ağustosta kürtaj olmuştum ben sanki yılında beni uyarıyo gibi ya üzüldüm akşam baya ağladım sinirim bozuldu
kız ne işi yapıosun sen ne güzell ölee geç gelebiliosan ne mutluu.. regl günün yaklaşınca genelde oluo halsizlik cnm hamileeee çıkarsın insallahh esraaa ben hala hediyeni alamadım ama aklımda:kedi:
yok anacım gidersem bayramda gidicem 4 günlük izinde, ablamdan ayırdetmem can arkadasım dargeçite atandı, inşallah hamile kalırım da gitmemm ama gidersem bayram aralıgında orda olurum, ankaraya da gidebilirm, yani amacım bayramda eşimin ailesiyle olmamak, çekemiyorum onları 2 saatten fazla...kıız gel egl ama bayramdan sonra gel bayramda yokum mersine gidicem inş hayırdır mardine geziye mi gelion
kız ne işi yapıosun sen ne güzell ölee geç gelebiliosan ne mutluu.. regl günün yaklaşınca genelde oluo halsizlik cnm hamileeee çıkarsın insallahh esraaa ben hala hediyeni alamadım ama aklımda:kedi:
yok anacım gidersem bayramda gidicem 4 günlük izinde, ablamdan ayırdetmem can arkadasım dargeçite atandı, inşallah hamile kalırım da gitmemm ama gidersem bayram aralıgında orda olurum, ankaraya da gidebilirm, yani amacım bayramda eşimin ailesiyle olmamak, çekemiyorum onları 2 saatten fazla...
canım zaten eşimin dr izinde 24 gelcek bir konuşcaz onla sanırım aşılama yaptırırız allah nasip ederse bide ilaç kullanması gerekirse ilaç kullansın diye düşünüyom beninşallah razişim yaaa, canım benim, siz neye karar verdiniz? araştırmalara başlayacakmısınız? tez zamanda kucaklarımız dolsun inşallah razişimkaydirigubbakcemile5
canım bak işlerin yoğun du ne zamandır dikkat et biraz güzelim kendini yorma izin almaya bak hatta allah yardımcın olsun kötü düşünüp üzülme bebişinide üzmemerhaba kızlar günaydın herkese kızlar ben sabahtan sağlık ocağına gittim haber bırakmışler eve gelsin kayıt olsun demişler gittim tansiyonumu ölçtü kalp atışımı ölçtü bebeğin kalp atışını duyamadı daha küçük dedi bir dahaki aya tekrar gel iğne yapcaz sana dedi. Öle kontrol edeceklermiş hep öle söledi.
Kızlar akşam çok kötüydüm kustum halsiz düştüm bide koyu kahverengi bi akıntı geldi korktum sabah onun için doktora gittim doktor baktı şükür bebeğim iyiymiş ama dinlenmen lazım düşük tehliksei olabilir izin al yat biraz dedi. Ben bu hafta izin alamam çok yoğunuz maalesef haftaya izin alcam evde yatcam bakalım baya korktum ama ya geçen sene 18. ağustosta kürtaj olmuştum ben sanki yılında beni uyarıyo gibi ya üzüldüm akşam baya ağladım sinirim bozuldu
ben de seherimin hediyesini almadım ya sen almadım dedikçe yalnız deilim diye mutlu oluyorum:icecream: çok fenayım biliyorum ama napıyım:kedi:
hoşgeldin şebbom nasılsın güzelim
ayşem inşallah temiz çıkacak filmin hattam gerek kalmaycak çünkü regli olmayacksın
yasemincim sonuçların temiz olduğuna göre çalışmalara başlayabilrisin dimi
canım zaten eşimin dr izinde 24 gelcek bir konuşcaz onla sanırım aşılama yaptırırız allah nasip ederse bide ilaç kullanması gerekirse ilaç kullansın diye düşünüyom ben
canım bak işlerin yoğun du ne zamandır dikkat et biraz güzelim kendini yorma izin almaya bak hatta allah yardımcın olsun kötü düşünüp üzülme bebişinide üzme
aslında yasemin artık öğrensem iyi olur hazır gitmişken 5,5 aylık olcak nerdeyse ama çokta önemli değil benim için sağlıklı olsunda aslında doktor öğrenmek istersen daha önce gelebilirsin demişti ben gitmedim ne gerek var dedim.
evet canım
ya gunde 11 ilaç içiyodum düşük için tehlikesi vardı
merhaba kızlar günaydın herkese kızlar ben sabahtan sağlık ocağına gittim haber bırakmışler eve gelsin kayıt olsun demişler gittim tansiyonumu ölçtü kalp atışımı ölçtü bebeğin kalp atışını duyamadı daha küçük dedi bir dahaki aya tekrar gel iğne yapcaz sana dedi. Öle kontrol edeceklermiş hep öle söledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?