emelden haber var mı mervecim görüştün mü?
canım bir hamiş kalalım almadık şey bırkmıcaz sanırım tek gelse bizim meleklerimizde mafoldumben:roflol: herhalde benle çok uğraşıyor ya ondan bende onu hamile yaptım rüyamda :roflol: yedim mi yemedim mii ay herkes sorup duruyor bi kendi annem okadar üstüme gelmiyorr.. artı kilo aldım eminim yani evdeki tartı bile almış gösteriyor..
razişiimmm insallahh sizde hamişş kalınca alın mutlaka süper bi alett.. :hooray:
hayırlısı olsun inşallah güzel haberleri bize verir bebişleri büyür o zamana inşallah:Saruboceq:cnm dün konuştuk ama doktor kesin birşey dememiş 2 hafta sonra kesinleşir demiş bi tane kese var açıkcası birde kisti ama diğerleri ile ilgili birşey diyememiş oyüzden 2 hafta daha annesinde yatacaktı.
canım şunun için çektircem, ilk muayenemde solda kist görülmüştü ama sağ rahat denmişti, fakat 3 ay sonrasında rahim filmi çekilince sağ tüpte de tıkanıklık görülmüştü, şimdi ameliyat oldum ama ameliyat sonrası yapışıklı var mı yok mu bilmiyorum ve sürekli kafamda kurup duruyorum, e doktorum bir engelin yok dedi ama normal muayenede görülmeyen bir şey var mı diye endişeleniyorum, ben istedim doktorumdan , gereksiz olur dedi ama istiyorum yani, o yüzden 30u gibi çekilirim adet olursam(
razişim kolay gelsin sana da güle güle oturursunuz inşallah bebekli belikli
sehercim bu arada ben gönderdiğin diyeti yapıyorum, bugün 2. günüm, bir gazla başladım,
anladım ki evde oldugum gün yapamıycam, hafta içi işyerimde bir şekilde zaman geçiyo, kusura bakma canım birlikte yapalım dedim de dayanamadım:kedi:
mervecim sen perşembe mi cuma mı gidecektin kontrole?
evet bi tanesi kesin çook şükür kaydirigubbakcemile5 valla benim takıntım yokta işte onlar daha çok takıyorlar amann illa takacaklar işte buldular bişi sonumuz hayır olsunnmafoldumben
canım sen neiçin gideceksin dr acinseyeti için mi...
yok cnm aslında detaylı ultrasona giricem tüm organları sayılacak genel kontrol fakat gitmişken artık öğrenirim herhaldee yoksa doğunca öğrencem kaydirigubbakcemile3
canım allah yardımcın olsun bende bu ay çekindim temiz çıktı çok şükür..bencede çekin aklınsa duracağına...
oh çok güzel temiz cıktıgına sevindim, ben de daha önce cekindim sıkıntılıydı da şimdi amelita sonrası genel kontrol olasun diye adet olursam -ki inşallah oolmam- çekilcemmafoldumben
selam kızlar ben geldim tatilden bi meraba diyip gidiyom çünkü çok iş var umarım herkesler iyidir
öpüldünüzzzzz
günaydın tembel uykucu ben geldim off off tüm vücudum ağrıo
teşekkür ederim canım....inşallah adet olmazsın ve gerek kalmaz...çok beter bişey sende yaşamışsın gerçi ....rabbim bir daha yaşatmasın...hiç hamile kaldın mı canım sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?