İnatla bir gün ANNE olacağım !

:roflol: herhalde benle çok uğraşıyor ya ondan bende onu hamile yaptım rüyamda :roflol: yedim mi yemedim mii ay herkes sorup duruyor bi kendi annem okadar üstüme gelmiyorr.. artı kilo aldım eminim yani evdeki tartı bile almış gösteriyor..

razişiimmm insallahh sizde hamişş kalınca alın mutlaka süper bi alett.. :hooray:

yani emelde bir kesin değil mi? sıkıntısız o? ayh allah yüzüne baksın emelimin yaaa, dinlensin bakalım. mervecim ben sana göndereyim aldıgım kiloları canım?

canım bir hamiş kalalım almadık şey bırkmıcaz sanırım tek gelse bizim meleklerimizde mafoldumben
cnm dün konuştuk ama doktor kesin birşey dememiş 2 hafta sonra kesinleşir demiş bi tane kese var açıkcası birde kisti ama diğerleri ile ilgili birşey diyememiş oyüzden 2 hafta daha annesinde yatacaktı.
hayırlısı olsun inşallah güzel haberleri bize verir bebişleri büyür o zamana inşallah:Saruboceq:

evet bi tanesi kesin çook şükür kaydirigubbakcemile5 valla benim takıntım yokta işte onlar daha çok takıyorlar amann illa takacaklar işte buldular bişi sonumuz hayır olsunnmafoldumben

canım allah yardımcın olsun bende bu ay çekindim temiz çıktı çok şükür..bencede çekin aklınsa duracağına...

yok cnm aslında detaylı ultrasona giricem tüm organları sayılacak genel kontrol fakat gitmişken artık öğrenirim herhaldee yoksa doğunca öğrencem kaydirigubbakcemile3

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ...öğrenmek istemiyormusun cinsiyetini...

canım allah yardımcın olsun bende bu ay çekindim temiz çıktı çok şükür..bencede çekin aklınsa duracağına...

oh çok güzel temiz cıktıgına sevindim, ben de daha önce cekindim sıkıntılıydı da şimdi amelita sonrası genel kontrol olasun diye adet olursam -ki inşallah oolmam- çekilcemmafoldumben

selam kızlar ben geldim tatilden bi meraba diyip gidiyom çünkü çok iş var umarım herkesler iyidir
öpüldünüzzzzz

oh çok güzel temiz cıktıgına sevindim, ben de daha önce cekindim sıkıntılıydı da şimdi amelita sonrası genel kontrol olasun diye adet olursam -ki inşallah oolmam- çekilcemmafoldumben

teşekkür ederim canım....inşallah adet olmazsın ve gerek kalmaz...çok beter bişey sende yaşamışsın gerçi ....rabbim bir daha yaşatmasın...hiç hamile kaldın mı canım sen...

hoşgeldin şebneeem, tatilin iyi geçmiştir umarım, koaly gelsin sna, geniş bi zamanında gel de tatilini anlat

hoşgeldin şebbom nasılsın güzelim
ayşem inşallah temiz çıkacak filmin hattam gerek kalmaycak çünkü regli olmayacksın
yasemincim sonuçların temiz olduğuna göre çalışmalara başlayabilrisin dimi

teşekkür ederim canım....inşallah adet olmazsın ve gerek kalmaz...çok beter bişey sende yaşamışsın gerçi ....rabbim bir daha yaşatmasın...hiç hamile kaldın mı canım sen...

benim aman aman canım acımamıştı yasemincim, ben de çok agır migren var, onun ağrısını çekmiş biri olarak kist ameliyatı bile bana cok hafif geldi, yani karsılastırma yapıyorum ben, mesela iğne yapılırken diyorum ki bir cimdik kadar agrımıycak bile, e rahim filmi de böyle, aslında aylık cektigimiz adet sancısından aman aman zor deil diye düşünüyorum. ayrıca da hiç hamile kalmadımmafoldumben tam cocuk düşünüyoruz öncesinde doktora gidelim dedik bi gittik enmetriyozis yani çikolata kisti cıktı bende, tüplerim tıkalıydı bu yüzden(
ama olsun daha bir yıllık evliyim ben...napalım allah verdi bu derdi, çekicez, dert bile deil aslında, takmamayı bir öğrensek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…