valla annem burdayken kayınvalide arayıp da anneme hoşgeldi demedi ve yanına da gelmedi, artık eşimin kız kardeşinin nöbetleri olunca bizde kalacak, ayda en az 4 nöbet, o zaman da koyarım önüne yemegini aşını, o kadar, bayramlarda da çeker giderim ya gezmeme, ya ailemin yanınaanladım canım dargeçit bana çok uzak 2-3 saat mardinden sürüo yolu da kötü evet hamile kalırsan gelemezsin ya sen öle dion bende bayramda mersine gidiom dedim ya eşimin ailesinin yanına gidiom kaydirigubbakcemile3 herkes bir olmuo çok şükür aramız ii uzak olduğumuz için olabilir
kız ayşe hele merve hamiş çıkamıo sana noldu
razişim ayşecim sağolun evet sanırım bu aralar iş güç derken baya yoruldum söledim işyerine koşuşturma işlerini diğer arkadaş yapacak ben yerimden pek kalkmayacağım bu haftalık işlerimi bitiricem oturduğum yerden sonraki hafta için izin verdi müdürüm o hfta dinlencem bakalım korktum Allah ım hakkımızda hayırlısını versin
razişim ayşecim sağolun evet sanırım bu aralar iş güç derken baya yoruldum söledim işyerine koşuşturma işlerini diğer arkadaş yapacak ben yerimden pek kalkmayacağım bu haftalık işlerimi bitiricem oturduğum yerden sonraki hafta için izin verdi müdürüm o hfta dinlencem bakalım korktum Allah ım hakkımızda hayırlısını versin
akşam falan iş yapmam artık evde eşimede söledim bi süre idare etcek bakalım işyerimede söledim beyzacım bakalım bol bol da yatarım haftasonu inşallah iyi olurum bebeğim bırakmaz beni. ödüm patlıyo ya geçen senede ilkönce kahverengi sonra kana dönüşmüştü Allah ım tüm herkesin bebeğini korusun cnm
beyzacım benım ılk 3 aydı ondan sonra tehlike kalktıydı bişi diyem size ama gülmeyin kız bebesi olcaklar hep kanama yaşıyomuş biliyomusunuz benım doktorum demişti
hayırlısı olsun yasemincim sen bilirsin tabi kendini ne zaman hazır hissedersen daha iyi olur
demek öleymiiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne zor ya kızlar kanama yapar kızlar cinsiyetini göstermez ohoo ammada nazlıymış bu kız bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?