İnatla bir gün ANNE olacağım !

şimdi herkese merhabalar
asişim inşallah bişicikler olmucak canım
ayşeeeeeeeeeee benden habersiz yaparsın dieti he bende yarın başlıcam
esracım sendede yorgunluk gecmiyo canım be hayırdır bu ara yoksa bebe mi var ne
razişim kıyamam kız sana hem çalış hem taşın
beyzam sen nasılsın
yasemıncım sen nasılsın
şebom gelip gitmiş esmam yok ben çok fena bi hırsızım dimi esmacım :)
ya alperenımın ayşesi yok kuzeyimin mervesi yok kızlar bebeler üzüyomu yoksa sizi

valla annem burdayken kayınvalide arayıp da anneme hoşgeldi demedi ve yanına da gelmedi, artık eşimin kız kardeşinin nöbetleri olunca bizde kalacak, ayda en az 4 nöbet, o zaman da koyarım önüne yemegini aşını, o kadar, bayramlarda da çeker giderim ya gezmeme, ya ailemin yanına
kız ayşe hele merve hamiş çıkamıo sana noldu

ya sus kız ne diyon ööle, ben bişey bulamıyorum, sivas küçük şehir, ööle meşhur bişeyi de yok ki, o yüzden de günlük çarşıya inip bakıyorum napıyım:kedi:

ya gerçi koşuşturmasanda muhasebe işi çok yorucu oluo stresi yetio insana

akşam falan iş yapmam artık evde eşimede söledim bi süre idare etcek bakalım işyerimede söledim beyzacım bakalım bol bol da yatarım haftasonu inşallah iyi olurum bebeğim bırakmaz beni. ödüm patlıyo ya geçen senede ilkönce kahverengi sonra kana dönüşmüştü Allah ım tüm herkesin bebeğini korusun cnm

allah seni ve bebeğini korusun canım...izin alamıyorsan yorulma bari canım...haftayada bol bol dinlenirsin....

beyzacım benım ılk 3 aydı ondan sonra tehlike kalktıydı bişi diyem size ama gülmeyin kız bebesi olcaklar hep kanama yaşıyomuş biliyomusunuz benım doktorum demişti

seherim valla bilmiom noldu bana yaa belkim bebiş belkim adet olcam die böleyim
ayşe kıız ben espirisine sölemiştim hani sendede halsizlik varsa bişi olabilir manasında söledim

allah korusun, stres yapma bak, moralini yüksek tut ki bebegin sende mutlu olsun bunu hissetsin, aman annesi sen aglarsan o da aglar, gitmek ister, sende kalacak bebegin, aklına getirme bunları, beyzam da sen de atlatacaksınız hayırlısıyla şu kanamaları inşallah

yasemincim sehercim sağolun canlarım inşallah bişey olmayacak da arada yaramazlık yapıp korkutuyorlar işte

Kızlar ben yemeğe iniyorum gelince görüşürüz..(asansörle inicem asansörle çıkıcam neme lazım).

beyzacım benım ılk 3 aydı ondan sonra tehlike kalktıydı bişi diyem size ama gülmeyin kız bebesi olcaklar hep kanama yaşıyomuş biliyomusunuz benım doktorum demişti

demek öleymiiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne zor ya kızlar kanama yapar kızlar cinsiyetini göstermez ohoo ammada nazlıymış bu kız bebeler

hayırlısı olsun yasemincim sen bilirsin tabi kendini ne zaman hazır hissedersen daha iyi olur

evet razişim hayırlısı olsun senin hakkındada canım...en azından kafam biraz daha rahat öbürlerine göre ama korkunun önüne geçemiyorum...ama elden bişey gelmiyor rabbim olun deyince oluyor...

valla esracım bir sürü işim var aradan çıksın diye gittim yedim şimdi işlerimi bitirmek için başladım çalışmaya erken bitsin de belki erken izin verirler diye bitirmeye çalışıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…