İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydınnnn kızlaaaaaaarrr.. rehavetimi çöktü hepimize noldu bende anlamadım.ben işlerden dolayı pek fazla gelemiyorum.. sinem sende üzülme bak zaten kimseciklerr yok mirmirmirmir

günaydın kızlar yorgunluktan ölüyom ev taşıyoz akşamları
esmacım takviminize bayıldım seherle çok tatlılar tabiki fotodakiler yerim ben onları

günaydın hatunlaaar, hakikaten oynak beyimiz gitti ondan mıdır bilmem ama pek bi durgunuz bu aralar, bize inatla misafir gelmeye devam ediyor, dün msnde emremin müzisyen bir arkadası yazıyo aksam size kaçta geleyim diye, geleyim mi diye soran yok, zaten gelcek de kacta geleyim diye soruyo:)))) gelme yazdım ben de, emreyi aradım dedim arkadaslarınla sen muhattap ol, sonra ben kötü olucam, kafamı dinlemek istiyorum, zaten tarihimi de az kaldı olmam inşallah, olursam saçlarımı boyarım, bi de rahim filmi çekilirim tam olur((

sizde ne var ne yok? bizim işyeri boyandı ortalık dandini o yüzden sık sık giremiyorum, öptüm hepinizi

amanınn ayşee nekadar çok gelen var cidden yaa iki ayağını uzatıp dinlenemicen mii kızım yaa valla hem güzel hemde zorr.. hadi hakkında hayırlısı ayşecim sen daha yeni çektirmedin mi niye bidaha çektircen ki?

razişiiiiiiimm allah kolaylık versinnnnn

canım şunun için çektircem, ilk muayenemde solda kist görülmüştü ama sağ rahat denmişti, fakat 3 ay sonrasında rahim filmi çekilince sağ tüpte de tıkanıklık görülmüştü, şimdi ameliyat oldum ama ameliyat sonrası yapışıklı var mı yok mu bilmiyorum ve sürekli kafamda kurup duruyorum, e doktorum bir engelin yok dedi ama normal muayenede görülmeyen bir şey var mı diye endişeleniyorum, ben istedim doktorumdan , gereksiz olur dedi ama istiyorum yani, o yüzden 30u gibi çekilirim adet olursam(

razişim kolay gelsin sana da güle güle oturursunuz inşallah bebekli belikli
sehercim bu arada ben gönderdiğin diyeti yapıyorum, bugün 2. günüm, bir gazla başladım,

anladım ki evde oldugum gün yapamıycam, hafta içi işyerimde bir şekilde zaman geçiyo, kusura bakma canım birlikte yapalım dedim de dayanamadım:kedi:

mervecim sen perşembe mi cuma mı gidecektin kontrole?

sağolasın mervem allah razı olsun
ya ciddi ayşem ne çok geleniniz var misafir iyidir de yani çalışma verimli olmaz böle de

sağolasın ayşem allah razı olsun ramazandan önce eşyaları eve götürelim dedik akşamları yerleştiririm artık yavaş yavaş sonrada gelirse başımın üstüne bebişim

mervecim beni 15 eylül le yaz istersen bir umut bu arada yumoşlamam sanırım evlilik yıldönümümüze gelecek

ayşecim haklısın aslında sende az pinpirikli değilsin benim gibisin kaydirigubbakcemile5 çektir çektir için rahatlasın ama insallah gerek kalmazda çektirmene bebe ultrasonu çektirirsin:))

buay doktorun dediği günleri kaçırmadın dimi ?

ben cumartesi gidicem ayşecimm sabah 11.30da şafakkkkkkkkkk 3 sositososito öyle heyecan verici ki ayyy şimdiden elim ayağım dolaşıyorrr..

sağolasın mervem allah razı olsun
ya ciddi ayşem ne çok geleniniz var misafir iyidir de yani çalışma verimli olmaz böle de
valla razişim ben de anlamadım ki bu misafir işini, millet bizi yumusak yüzlü buluyo, bi de sivas merkezde evimiz, her çarsıya inen bi bize ugruyo, artık yok diyorum valla çıldırcam yoksa, çalışmalar da hiç verimli olmadı bu ay(

valla pimpirikli olmamak da elimde deil, sinir oluyorum, kist çıktı, tedaviye gerek kalmayacak dediler, tedavi gördüm, rahim filmine gerek kalmam dedim, çektirdim, ameliyata gerek kalmaz dedim onu da oldum, şimdi ikincisini de çektireyim inşallah adet olmam olsam da rahim filmim temiz cıkar da artık kafamda kurmaktan vazgecerim, hemen gelir sincabım
az kalmış sana da sakin ol heyecan yapma, zaten günlük duyuyosun sesini de mikaydirigubbakcemile2

ay kızlar çok komik rüya gördümm kaydirigubbakcemile3 insan bebeğini falan görür yok benim dışımda herkes görüyor.. kayınvalidem hamileymiş iki kez test yapıyor ve çift çizgi çıkıyor anne diyorum hamilesin sen bak çıkmaz yoksa diyorum kan verio kandada 40 çıkıyor kaydirigubbakcemile3 nerdenn nereyee .görümcem falanda var rüyamda oda diyor anne helal yani nası başardın diyor. ben doğacağı varmış aldırma diyorumm:)

hergün olmasada iki günde bir dinliyorumm :kedi: doğru gülüm ya doktorlarada güven olmuyor kii.kendi kendinin doktoru olmak en iyisi

takvimi seher bende çaldı aramızda kalsın :)))))
iyi ki çalmış esmacım yaa, söyleyelim diğer anneler de kullansın bu takvimi, her yazı yazmanızda gözümüz gönlümüz açılıyo
hayırdır inşallah mervecim hakkaten komik olmus:roflol: koca kaygana hamiş, ben kendi kayınvalidemi düşündüm de o halde:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3komikmiş gerçekten hayrolsun ne diyelim mervecim:roflol:
hergün olmasada iki günde bir dinliyorumm :kedi: doğru gülüm ya doktorlarada güven olmuyor kii.kendi kendinin doktoru olmak en iyisi
:kedi:ya ne güselzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…