İnatla bir gün ANNE olacağım !

ne o ayşecim diyet olayına mı giriştin bebişten öncee kız kaç kilosunki sen?

bende yarın başlıyom 2 gunluk dıyete

mervecim seherin dediği gibi 2 günlük bir diyet, bana da seher söyledi, msnde yazısırken ikimizde bogazımızı tutamadıgımızdan dem vurduk, ben gecen yıl evlenirken 50 kiloydum, tatile giderken 56, tatilden döndüm 58 olmusum, boyum 167, aslında ben bööle balık etli olmayı severim, hayatım boyunca hep zayıftım da, üstte bişey yok arka aldı başını gidiyo, yani kilo olsun olmasına da sıkı ve dengeli olsun, hem de ramazana hazırlık oldu aslında iyi oldu:)

merak etme asiyee bu sefer bebişlerimiz bizi bırakmadı bizimle çook şükür kucağımızada alıcaz..

seher sendeee miiiii amanınnn bende şişmanlama diyeti uygulayım en iyisi kaydirigubbakcemile3

esraa belli mi olurr canım yaa dur bakalım 2 güncük kalmışş

sorma canım ya berbat berbaat

kız bende evlenince 45 dim şimdi 53-55 arasıyım en fazlada göbiş çıktı bende eğer hamiş diilsem yapcam bu diyeti

kız 2 gün diyince heyecanlandım ayy ne bileyim insan kötü oluo

enneee seherden fırcayı yedik kızlar, adet olmadan yapmayacaz bi daaaa, ama ben olmadıgımı biliyorum o yüzden hani olmadı denilen ayda olurmuş ya kendimi kandırıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…