ne o ayşecim diyet olayına mı giriştin bebişten öncee kız kaç kilosunki sen?
bende yarın başlıyom 2 gunluk dıyete
bu detoks 2 gunluk yapılıyo anacım 1.5 2 kilo arası verdiriyo yaplardan regl dönemi yapamıyosun eee ramazana girmeden yapam
ramazandada veririm biraz tam olur
sorma canım ya berbat berbaatöle mervecim tam bir yıl geçti bide üstüne kahverengi akıntı gelince korktum işte neyseki bebeğim iyiymiş ama dinlenmem lazım
Esra bu iş zaten bizi bitiriyo sürekli iş var yaw önceden ay sonu ve aybaşı rahat olurduk şimdi hiç rahat yok sürekli evrak hazırlıyoruz
kız bende evlenince 45 dim şimdi 53-55 arasıyım en fazlada göbiş çıktı bende eğer hamiş diilsem yapcam bu diyetimervecim seherin dediği gibi 2 günlük bir diyet, bana da seher söyledi, msnde yazısırken ikimizde bogazımızı tutamadıgımızdan dem vurduk, ben gecen yıl evlenirken 50 kiloydum, tatile giderken 56, tatilden döndüm 58 olmusum, boyum 167, aslında ben bööle balık etli olmayı severim, hayatım boyunca hep zayıftım da, üstte bişey yok arka aldı başını gidiyo, yani kilo olsun olmasına da sıkı ve dengeli olsun, hem de ramazana hazırlık oldu aslında iyi oldu:)
merak etme asiyee bu sefer bebişlerimiz bizi bırakmadı bizimle çook şükür kucağımızada alıcaz..
seher sendeee miiiii amanınnn bende şişmanlama diyeti uygulayım en iyisi kaydirigubbakcemile3
esraa belli mi olurr canım yaa dur bakalım 2 güncük kalmışş
ya bende istiyorum o diyeti banada yollarmısınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?