enneee seherden fırcayı yedik kızlar, adet olmadan yapmayacaz bi daaaa, ama ben olmadıgımı biliyorum o yüzdenhani olmadı denilen ayda olurmuş ya kendimi kandırıyorum:)
kıız gülsüm 15 gün fındıklıkta olcakmış acaba alabilcekmi
siz bakalım regl olun öncebi ondan sonra size diyet listesi ondan önce yok aaaaaaaaaaaa ya bebe varsa ayşeyide uyarmıştım amma dinlemedi beni
arkadaşı alacaktı...bana gönder dedi...
yasemin cnm ya neden okadar uzun süre sen gel ramazan sonrası bırak korunmayı şekercim
ay canım benim inan ne yapacağımı şaşırdım bu konuda...bu sene ağız tadıyla ramazanımı yaşamak istiyorum...ramazanda 1 adet daha olurum canım eder 3....sonra 1 ay daha korunayım diyorum ama kararsızım....normalde doğumda bile 40 günde toparlarmış rahim kendini 40 olayı oradan gelmeymiş bunu doçent anlattı bana...aslında haklısın canım bırakıncada hemen hamile kalınmıyorki...fikrin değerlendirmeye alınacaktır tatlım....:lepipuyorumnanaktan
kesinlikle canım bende 2 ay korunmuştum sonra 4ayda kendiliğinden olmamıştı inşallah sende fazla beklemeden hamiş olursun 3 adet yeterli bencede ben sadece 2 adet beklemiştim doktorda öle sölemiş hee iki ay geçince korunmayı bırakmadan doktora kontrole gittim ve rahim eski haline dönmüş bırakabilirsin artık korunmayı demişti ve testlerimi yaptırıp öle başlamıştım çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?