İnatla bir gün ANNE olacağım !

siz bakalım regl olun öncebi ondan sonra size diyet listesi ondan önce yok aaaaaaaaaaaa ya bebe varsa ayşeyide uyarmıştım amma dinlemedi beni

:çok üzgünüm: ama ben korunma süremdeyim seherciğim...kasıma kadar korunacağım...bana verde eksi kilolarla hamile kalayım canım 4 kilo fazlam var zati...opuyorumnanaktan

yasemin cnm ya neden okadar uzun süre sen gel ramazan sonrası bırak korunmayı şekercim

ay canım benim inan ne yapacağımı şaşırdım bu konuda...bu sene ağız tadıyla ramazanımı yaşamak istiyorum...ramazanda 1 adet daha olurum canım eder 3....sonra 1 ay daha korunayım diyorum ama kararsızım....normalde doğumda bile 40 günde toparlarmış rahim kendini 40 olayı oradan gelmeymiş bunu doçent anlattı bana...aslında haklısın canım bırakıncada hemen hamile kalınmıyorki...fikrin değerlendirmeye alınacaktır tatlım....:lepipuyorumnanaktan

kesinlikle canım bende 2 ay korunmuştum sonra 4ayda kendiliğinden olmamıştı inşallah sende fazla beklemeden hamiş olursun 3 adet yeterli bencede ben sadece 2 adet beklemiştim doktorda öle sölemiş hee iki ay geçince korunmayı bırakmadan doktora kontrole gittim ve rahim eski haline dönmüş bırakabilirsin artık korunmayı demişti ve testlerimi yaptırıp öle başlamıştım çalışmalara

haklısın canım...bende haftaya gideceğim kadın doğum hast. dr uma ilaç başlayalım falan deöişti çinko falan hem kontrol olurum...hakkımızda hayırlısı güzelim...

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 ağustos.......esraa47
20 ağustos.......pptya87
22 ağustos........ummahan_d
23 ağustos.......cetrefilli
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
3 eylül.............zeytin1007
15 eylül...........raziş
........alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
ikizleeerrrr.. .....rahel

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

Son düzenleme:
iim sehercim evet yaa az kaldıkça heyecan basıyorr kaydirigubbakcemile3 sanki ilk kez doktora gidiyormuşum gibi...
sen nasılsın selencik nasıl buaralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…