günaydın sinemcim daha tam diil eşyaların çoğu gitti ama karmakarışık oldu ev yandım ben yandımcanlarım benimde uykum varrr
raziş eve taşındınız mı
merviş seher nasılsınız kızlarrr
canım çok dağınık ev heryer heryerde buzdolabıyla elbise dolabımız kaldı birkaç küçük eşyalar var o kadar akşamdan akşama zor oluyor taşıyıp yerleştirmek:sinifsinif:uyumakk gibisiii yok selene söle benim yerime uyusuunn:))) razişiiim nasılsın toparlandın mı?
sinem yeni tarihine ne yazayım
günaydın esmacıma.s.herkese kocaman günaydınnn batuda benim yerime uyusa keşke sıpaaaa
günaydın kızlaaaar, ya ben dün bir sürü agladım aksam yaaa, eşimin abisinin eşi 36 sında evlendi, bir kızı var 1.5 yasında, dün öğrendim yaş 39 bi da hamile. yanlıs anlamayın kıskanclık falan deil yani de şimdi kayınvalide falan habire lafını edecekler bana( adetime 4 gün var ve hafif hafif olacagım sinyalleri aldım valla, arad giren sancılar falan (( çok sıkıldım cok...
amanınn kız benide ağlatıcan :gitme: zaten duygusallığım üstümdeee rabbiiim senide güldürsün o kayınvalidenide utandırsın inşallahhh seni inan çok iii anlıyorummm kıskançlık olmadğınıda biliyoruz hayatım.. insallah sende hamilesindirrr tüm kalbimle diliyorummmm:Saruboceq::Saruboceq:günaydın kızlaaaar, ya ben dün bir sürü agladım aksam yaaa, eşimin abisinin eşi 36 sında evlendi, bir kızı var 1.5 yasında, dün öğrendim yaş 39 bi da hamile. yanlıs anlamayın kıskanclık falan deil yani de şimdi kayınvalide falan habire lafını edecekler bana( adetime 4 gün var ve hafif hafif olacagım sinyalleri aldım valla, arad giren sancılar falan (( çok sıkıldım cok...
günaydın herkese
amanınn kız benide ağlatıcan :gitme: zaten duygusallığım üstümdeee rabbiiim senide güldürsün o kayınvalidenide utandırsın inşallahhh seni inan çok iii anlıyorummm kıskançlık olmadğınıda biliyoruz hayatım.. insallah sende hamilesindirrr tüm kalbimle diliyorummmm:Saruboceq::Saruboceq:
günaydınn esroşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?