İnatla bir gün ANNE olacağım !

uyumakk gibisiii yok selene söle benim yerime uyusuunn:))) razişiiim nasılsın toparlandın mı?
sinem yeni tarihine ne yazayım

herkese kocaman günaydınnn batuda benim yerime uyusa keşke sıpaaaa

canlarım benimde uykum varrr
raziş eve taşındınız mı
merviş seher nasılsınız kızlarrr
günaydın sinemcim daha tam diil eşyaların çoğu gitti ama karmakarışık oldu ev yandım ben yandım
uyumakk gibisiii yok selene söle benim yerime uyusuunn:))) razişiiim nasılsın toparlandın mı?
sinem yeni tarihine ne yazayım
canım çok dağınık ev heryer heryerde buzdolabıyla elbise dolabımız kaldı birkaç küçük eşyalar var o kadar akşamdan akşama zor oluyor taşıyıp yerleştirmek:sinifsinif:
herkese kocaman günaydınnn batuda benim yerime uyusa keşke sıpaaaa
günaydın esmacıma.s.

iyyim saol sinemciğim sen nasılsın eylül ayı hayırlı olur inşallah senin için ama kocişin ne zaman geliyo

seher valla batuda zor uyuyormuş gündüzleri gecesi iyi hemen uyuyo uykusu gelincede

günaydın kızlaaaar, ya ben dün bir sürü agladım aksam yaaa, eşimin abisinin eşi 36 sında evlendi, bir kızı var 1.5 yasında, dün öğrendim yaş 39 bi da hamile. yanlıs anlamayın kıskanclık falan deil yani de şimdi kayınvalide falan habire lafını edecekler bana( adetime 4 gün var ve hafif hafif olacagım sinyalleri aldım valla, arad giren sancılar falan(( çok sıkıldım cok...

benimde ara ara sancım başladı benimde aynı şekilde kızı 2 yaşında ve o 2. ye hamile ve ekimde doğuruo şimdi ben bayramda gidince çok üzülecem biliom mafoldumben

yav kızlar uzmeyın bu kadar kendinizi allahım siz eçifter çifter verecek belki zamanını bekliyo

amanınn kız benide ağlatıcan :gitme: zaten duygusallığım üstümdeee rabbiiim senide güldürsün o kayınvalidenide utandırsın inşallahhh seni inan çok iii anlıyorummm kıskançlık olmadğınıda biliyoruz hayatım.. insallah sende hamilesindirrr tüm kalbimle diliyorummmm:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın herkese

günaydınn esroşş

kızlaaaaaaar varya hepinizi çoook seviyorummmmmmmm hepiniz hamiş olun istiyorummm çok dua ediyorumm sizleredeeeee

ne biliim seher insan üzülüo bi noktadan sonra biraz kilo aldım göbek çıktı herkes hamilesin ve bizden saklıon diolar hani insanın belirli bir dolma noktası varya oraya kadar geldi işte

Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…