İnatla bir gün ANNE olacağım !

inşallah hepiniz hamiş olucaksınız canlarım benım benım gıbı birer zilloşunuz olucak
kızlar ben malum ramazan geliyo cam kapı temizlik yapıyom bi yandan selen arada girerim haberiniz ola

Günaydın kızlar ancak geldim işyerine sabah hastanedeydim 2 li test için kan verdim usg ye girdim bebeğimi gösterdi doktor amcası kalp atışını dinletti vucüdünü büyütttü gösterdi sağolsun öle yani şu anlık iyiyiz ptesi çıkacak sonuçlarımız. Kızlar ben geç geldim ya işim maalesef çok görüşürüz arada gene haber verim dedim

inşallah hepiniz hamiş olucaksınız canlarım benım benım gıbı birer zilloşunuz olucak
kızlar ben malum ramazan geliyo cam kapı temizlik yapıyom bi yandan selen arada girerim haberiniz ola

valla hamaratsın hem selen hem temizlik hem bizle konuşma

gözünaydın inş bi sorun çıkmaz

inşallah cnm ultrasondaki doktor gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi ama yinede sonucu merak ediyo insan inşallah temiz çıkar bebeğimin sonucu

canım benim seni çok iyi anlıyorum zaten bizi bizden başka kimse anlayamaz üzülme canım rabbime sığınalım bize de verecek hayırlısıyla üzülme bak benim eşimin akrabası varmış 9 yıl sonra bebekleri olmuş 6 yaşındayken trafik kazasında anne ile çocuk ölmüş rabbim hayırlısını sağlıklısını versin bitanem:teselli:
ne biliim seher insan üzülüo bi noktadan sonra biraz kilo aldım göbek çıktı herkes hamilesin ve bizden saklıon diolar hani insanın belirli bir dolma noktası varya oraya kadar geldi işte
aynen esracım bende evlenmeden önce 47 kiloydum şimdi 55 oldum bende de göbek çok çıktı herkes hamile misin yada kayınvalideme gelin hamile mi diye soruyormuş çok üzülüyorum bende:çok üzgünüm:
maşallah asiyem allah bozmasın sonuna kadar öyle güzel gitsin canım bebişini sağsalim kucağına al inşallah güzelimŞeniz
inşallah cnm ultrasondaki doktor gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi ama yinede sonucu merak ediyo insan inşallah temiz çıkar bebeğimin sonucu
allahın izniyle temiz çıkacak kötü düşünme canım:1hug:

aynıyız kız valla allahım yüzümüze baksın

mervecim bişey demedi ultrasondaki doktor daha küçük ya ondan belki 11+6 yız bugun çünkü ellerini ayaklarını falan gösterdi ama kız yada erkek demedi cnm.

camlarımı sildim butun yııkancaklarımıda yıkadım mutfağıda sildim yarın silip süpürüp yerleştirdimmi temizlik işi bitmiştir

afiyet olsun canlarım nasılsınız asiş sonuçların güzel çıkacak iş. canım
ben kocamı özledim kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ohh hamarat seherim maşallah canım sana ramazanda rahat edersin
canım sinemcim benim dayanamam ben sana allahım inşallah tez zamanda sağsalim kavuştursun bitanem

yav kızlar uzmeyın bu kadar kendinizi allahım siz eçifter çifter verecek belki zamanını bekliyo
ah işte o zamanı bi bilsek sehercim yaa beklemek cok zor ama napayım elden bişii gelmiyo(

kızlaaaaaaar varya hepinizi çoook seviyorummmmmmmm hepiniz hamiş olun istiyorummm çok dua ediyorumm sizleredeeeee
canım benim yaaa biliyorum dua ettiğini hep, bu topik acıldı beri hep içim rahat biliyorum ki anneler ve hamişler dualarını üzerimizden çekmiyo, allahım güldürsün artık yüzümüzü, ama ben adet olacak gibiyim, inşallah olmam ama artık boş ümitlere kapılmak da geçti, somut olmak lazım ki geliyo benim kırmızılarmafoldumben ama herşey için saolun tüm kızlar

asişim kolay gelsin canım benim, yaaa akşam o kadar dua ettim ki senin için, hepimiz için, ama sana özeldikaydirigubbakcemile5 maşallah ki bak bebişin kalp atışları yerinde, korkma sen, sende kalacak kuzun
sığındım zaten canım benim, allah ne veriyosa hayırlısını versin, gerçekten de bizi bizden iyi kimse anlamaz, ben de kilo aldıkçça soruyolar hamiş misin diye, çok kılıdım artıksenağlama

camlarımı sildim butun yııkancaklarımıda yıkadım mutfağıda sildim yarın silip süpürüp yerleştirdimmi temizlik işi bitmiştir
kolay gelsin sehercim, maşallah, ramazana hazır giriyosun ne güzel

afiyet olsun canlarım nasılsınız asiş sonuçların güzel çıkacak iş. canım
ben kocamı özledim kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canııım allah kavuştursun, ne kadar kalacagı belli mi eşinin?
herkese de afiyet olsun, benim de eşim geldi, akşamdan canım sıkkın diye geldi yemege çıkardı beni...

Son düzenleme:
selam başlığı görünce heyecanlandım işte buuu dedim kafaya tam taktım bende inatla birgün anne olacağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…