çok geçmiş olsun canım ya inş bi dahaki aya gelmezler sahurda ilaç aldım uyku yapıomuş bu ilaç 11 de zor gözümü açtım
saol canım yaaa inşallah gelmezler, gelirlerse dövecem artıkklava:
nasıl dövcen bee
evet kızlar bız geldik anca uyandı kızcem bende bu ara kuranımı okudum evi süpürdüm yemekleri hazırladım kocişi beklicez amama akşa üst her zamanki gibin yürüyüşümüze gidicez gene
uyur dünürüm uyur az daha sabır bu arada teşekkür ederim dünür sen bursaya gelcekmisin bayrama falan damadı gömek istiyorumda :kedi:
kız merve tamda dr un iğne vuracağı gün oluo bu cetvel çook akıllı
selam canlarım
hadii yaa ben tam 28 günde bir diye yazdım o öle hesapladı kaydirigubbakcemile3
ummuhann cnmm anlatsana kız nası öğrendin :sm_cool:
kızlar noldu dun biliyomusunuz selenle pazara gittik o bebek arabasında bı kadın gördü maşallah kaç aylık dedi bende bu hafta sonu 4 aylık olcak dedim kadın demezmi aaaaaaaaaaaaa ama zayıf bebeğin bakamıyosun galiba dedi içimden bi ses al sen bak bakabiliyosan dedi ama nese ya çok üzüldüm:sinifsinif: mafoldumben
dünür duy bak gelinine bakamıyom öle tombul tombul olmucak çıtı pıtı olcak baştan diyim vazgecebilirsin yani :çok üzgünüm:
kızlar noldu dun biliyomusunuz selenle pazara gittik o bebek arabasında bı kadın gördü maşallah kaç aylık dedi bende bu hafta sonu 4 aylık olcak dedim kadın demezmi aaaaaaaaaaaaa ama zayıf bebeğin bakamıyosun galiba dedi içimden bi ses al sen bak bakabiliyosan dedi ama nese ya çok üzüldüm:sinifsinif: mafoldumben
dünür duy bak gelinine bakamıyom öle tombul tombul olmucak çıtı pıtı olcak baştan diyim vazgecebilirsin yani :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?