İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet kızlar bız geldik anca uyandı kızcem bende bu ara kuranımı okudum evi süpürdüm yemekleri hazırladım kocişi beklicez amama akşa üst her zamanki gibin yürüyüşümüze gidicez gene

evet kızlar bız geldik anca uyandı kızcem bende bu ara kuranımı okudum evi süpürdüm yemekleri hazırladım kocişi beklicez amama akşa üst her zamanki gibin yürüyüşümüze gidicez gene

ben senin yerinde olsam şimdiiii napardım biliyo musunnnnnnnnn UYURDUMM..kaydirigubbakcemile3 deli gibi uykuum vaarr

bende geldim..benim sarı böcüğümde yeni uyudu..sabah 9 dan beri ayakta..sanki işi var gibi...
yasemin nice mutlu senelere canım..yeni yaşın sana bebiş getirsin inşallah...
dünürüm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hayatım...huzurlu mutlu nice seneler geçir kocişin ve kızçenle inşallah...
asiyecim sen bol su içmeyi ihmal etme...dr takibinide sıkı tut...inşallah sağlimen kucağına alacaksın canım..
adaşım elif nisa koyun siz de...isim konusu çok fena bişey..bizde kuzey de karar kılana kadar canımız çıktı..o beğeniyo ben istemiyom..çok zordu yani..allah yardım etsin valla...
benimki homurdanıyo yine...bu çocuk hiç dalgın uyumayacak mı yaaaa....

uyur dünürüm uyur az daha sabır bu arada teşekkür ederim dünür sen bursaya gelcekmisin bayrama falan damadı gömek istiyorumda :kedi:

uyur dünürüm uyur az daha sabır bu arada teşekkür ederim dünür sen bursaya gelcekmisin bayrama falan damadı gömek istiyorumda :kedi:

gelicem allah izin verirse canım..valla bende gelinimi görmek istiyom..bakalım geleyimde bi görüşelim kısmetse canım...

kızlar noldu dun biliyomusunuz selenle pazara gittik o bebek arabasında bı kadın gördü maşallah kaç aylık dedi bende bu hafta sonu 4 aylık olcak dedim kadın demezmi aaaaaaaaaaaaa ama zayıf bebeğin bakamıyosun galiba dedi içimden bi ses al sen bak bakabiliyosan dedi ama nese ya çok üzüldüm:sinifsinif: mafoldumben
dünür duy bak gelinine bakamıyom öle tombul tombul olmucak çıtı pıtı olcak baştan diyim vazgecebilirsin yani :çok üzgünüm:

kıız bende çıtı pıtıydım küçükken öle olunca büyüyünce istesende alamıon çook daha ii oluo

amaaan buna mı canını sıktın, biz de küçükkken cok zayıfmısız, annem hep kavga etmek gelirdi içimden diyo size zayıf diyenlerle, lüzumsuzluk, insana annesinden daha iyi kim bakar, boş laflar, takma, senin cadın kıcını kırıp da iki dakika duruyo mu da et olsunkaydirigubbakcemile5 cimcime o, kurban olsunlar onlar selenimize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…