hepibörtdey yasemin hepibörtdey yasemin hepibörtdey yasemin
iyiki doğdun canım nice mutlu senelere
ya ayşe ah ayşe keşke be güzelim inşallah zaman bu zamandır inanmak istiyorum umutlanmak istiyorum şu test önümü kesiyo içimdeki sesi susturuyo bilmiyorum inşallah bende idrarda yapıp bulamayan ama hamile olan bir anneyimdir ve inşallah cumaya kadar gelmez gidip kanda baktırırım ve mutlu hayırlı sonuca ulaşırım
canım bi çekildim ya ben, sağ tüpte tıkanıklık cıkmıstı zaten solum kistten kapalıydı, ameliyattan sonra yapışıklık var mı yok mu normal muayenede görülmüyo ya bi da cektiriyim diyorum, doktorum sacma olur gereksiz dedi, ama ben istiyorum, bi yandan da preseed falan sipariş ettim yani çekilsem de mi kullansam çekilmesem mi, acaba bi psikolağa mı gitsem hiç bilmiyorum, kafaya takmadan duramıyorum, birilerinin bişeylerin beni durdurması lazım, yani bu emir direkt beyinden gidiyo ben resmen istemediğim için vücuduma hükmediyorum, adetlerim gecikiyo
ama işte adet sancıları çekmeye başladım ya, ya diyorum kist oluşmaya başlamışsa bunu görmekten de korkuyorum
emreyle kavga ediyorum, çünkü evliliğimizin ilk 7 ayı istemem allah istemem cocuk diye diye gecirdi, korunmasaydık o aylar, bu kisti ya da engeli bilmeden belki de cocuk sahibi olmustuk şimdimafoldumben
yaaa ne kızıyon beeekaç kız kaçben durdurma geliyom senı ha sivasaklava: klava: klava:
takma diyom anam bu kadar sana
hoşgeldin canım damerhaba kızlar ben geldim dinlendim biraz iyi oldu ama gene işe başladık mecburen. 2 li testimiz temiz çıktı Allah a şükür . 18-23 haftada gideceğim bi doktor ismi verdi doktor ayrıntılıya girmek için sanırım hamişler sizde ayrıntılıya girmişmiydiniz ben sordum 300 tl imiş adamın muayenesi anlamadım neden bu kadar pahalı
seher doktorum dediki bebeğin sıvısı şu an iyi ama sınırda dedi doktorum o yüzden mi acaba böle pahalıya gönderdi anlamadım ama dedi ki bi problem yok ama takip edeceğiz dedi. Bakalım test sonuçlarımı başka bir doktora daha gösterip ona göre giderim dedim zaten ekim sonu kasım başı dedi bu arada kızlar mervenin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu
asiyeciimm evet benim kızım olcakmış darısı başınaa :1hug: cnm ben yeni yaptırdım detaylıyı özelde medipolde 180 ödedim.cd ve fotoda verdiler renkli:)merhaba kızlar ben geldim dinlendim biraz iyi oldu ama gene işe başladık mecburen. 2 li testimiz temiz çıktı Allah a şükür . 18-23 haftada gideceğim bi doktor ismi verdi doktor ayrıntılıya girmek için sanırım hamişler sizde ayrıntılıya girmişmiydiniz ben sordum 300 tl imiş adamın muayenesi anlamadım neden bu kadar pahalı
tamam cnm benim yaparımmervecim sana her ay sıkıntı biliyorum da hadi benim takvimi 28 günlük yapalım canım işin yoksa yaaa, 22 eylülde de adet gelecek gelmeyesice
iii kiii doğduuuuun şekercimmm inşallah seneye bebişleee girersiiiiinnnnn:lepi:günaydın kızlar.....güne süper başladım....kocaman bir buket çiçekle....aşkım bitanem herşeyim yollamış....çünkü buğün benim doğum günüm.....:)))
sağol mervecim inşallah sağlıkla doğsun kızın ismi ne olcek bakalım
merveeeem ellerine sağlık teşekkür ederim, elif ismi de çoook güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?