İnatla bir gün ANNE olacağım !

teşekkür ederim canım...inşallah mutlu ve bebişli bir sene olur...

kaç kız kaçben durdurma geliyom senı ha sivasa klava: klava: klava:
takma diyom anam bu kadar sana

mervecim sana her ay sıkıntı biliyorum da hadi benim takvimi 28 günlük yapalım canım işin yoksa yaaa, 22 eylülde de adet gelecek gelmeyesice

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben geldim dinlendim biraz iyi oldu ama gene işe başladık mecburen. 2 li testimiz temiz çıktı Allah a şükür . 18-23 haftada gideceğim bi doktor ismi verdi doktor ayrıntılıya girmek için sanırım hamişler sizde ayrıntılıya girmişmiydiniz ben sordum 300 tl imiş adamın muayenesi anlamadım neden bu kadar pahalı

asiyem gunaydında hakıkaten pahalıymış muayne ben gıttıgımde 120 dı ve şu an en fazla 150 olsun one be 300

kaç kız kaçben durdurma geliyom senı ha sivasa klava: klava: klava:
takma diyom anam bu kadar sana
yaaa ne kızıyon beee:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım da
e asişim sen bu hafta tümden izinli deil miydin?

bu gun bene bı uyuşukluk var akşama menu
çorba
makarna domatesli feslğen soslu
kemalpaşa tatlısı dundende az barbunya
yarın akşam misafirim var cuma misafirim var
cumertesi ve pazar ben davetliyim anam anam anam

hoşbulduk canlarım maalesef ayşecim 2 gün izin alabildiğim için çabuck bitti tabiki.
Bende anlamadım seher profesör e gönderdi doktorum baya pahalıymış neden özellikle ona gönderdi anlamadım

seher doktorum dediki bebeğin sıvısı şu an iyi ama sınırda dedi doktorum o yüzden mi acaba böle pahalıya gönderdi anlamadım ama dedi ki bi problem yok ama takip edeceğiz dedi. Bakalım test sonuçlarımı başka bir doktora daha gösterip ona göre giderim dedim zaten ekim sonu kasım başı dedi bu arada kızlar mervenin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu

benim akşam ki menü
biber dolma
mercimek corba
soguk yogurt corbası
tatlım yine yok hazır alırız heralde
börek yaptım bi de akşamdan sodalı bekliyo dolapta, bugün pişircem

canım bak önemli bişi olabilir o zaman vardır bi bildiği beyzayı bilmiyosun sanırım onunda sıvısı azalmış bebeğin annesinde yatıyo canım bol bol sıvı tuket öle 2 lt falan değil alabildiğin kadar meyve suyu su nebileyim o bebenın sıvısını arttırır unutma içinde bulunduğu suyu beben yenılıyo çünkü senden aldığı suyla

demek kızımız olcak hadi bakalım
Sehercim şu anda haftasına göre normal dedi ama takip etmemiz gerekiyo dedi bende sürekli su içiyorum işte bakalım ctesi başka doktora gidicem bide orda baktırcam zaten ekime çok bu arada 2 kerede kendi doktorumda muayenem var sürekli takip ettiricem bakalım Allah ım yardımcımız olsun inşallah sağlıkla doğururuz şu bebeleri

asiyeciimm evet benim kızım olcakmış darısı başınaa :1hug: cnm ben yeni yaptırdım detaylıyı özelde medipolde 180 ödedim.cd ve fotoda verdiler renkli:)
mervecim sana her ay sıkıntı biliyorum da hadi benim takvimi 28 günlük yapalım canım işin yoksa yaaa, 22 eylülde de adet gelecek gelmeyesice
tamam cnm benim yaparım
günaydın kızlar.....güne süper başladım....kocaman bir buket çiçekle....aşkım bitanem herşeyim yollamış....çünkü buğün benim doğum günüm.....:)))
iii kiii doğduuuuun şekercimmm inşallah seneye bebişleee girersiiiiinnnnn:lepi:

yasemincim iyiki doğmuşsun canım Allah ım yeni yaşında sana tatlı bir bebiş versin canım sağlıklı huzurlu bir hayat sürmeni temenni ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…