İnatla bir gün ANNE olacağım !

o zaman bastır senin dediğin olsunkaydirigubbakcemile5

kayınvalidemde nisa nur diyooo:roflol: nur ismini hele hiç istemiyorum :1no2: kociş tek nisayıda sevio da bizim aramızda bi geyik olmuştu bebiş düşünmeye başladığımızda nedense her gecikme olduğundaa eşim oleyy elifnaz mı geliyor diye seviniyordu ogünlerden kalmadır elif ismi kaydirigubbakcemile3

günaydın demek için biraz geç oldu ama napıım anca gelebildim yasemin doğum günün kutlu olsun
asiyecim inşallah bi sorun çıkmaz bebişinde,ayşe seninkiler gelmedimi,seher tabi düzene otrucak uykusu annesi 4. aya girmesine az kaldıı, merve bende kız çocuklarının hastasıyım çok seviom kızları bide dilli oluolarki insanın onları ısırası gelio

kızlarr ben yemeğe çıkıyorumm..esra cnm hoşgeldin sen bana son adet tarihini ve kaçgünde oluyorsun onu yazarsan ben gelince sana takvim yaparım olur mu?

kızlar bu gun bızım evlilik yıl dönumumuz 2 yılımız eşşek kocam hatırlaması bile şimdiye kadarklava:

anaaaaa günaydın diycektim kimse kalmamış.... günaydın kızlar yinede
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gelevera, cetrefilli

bizede günaydınnn

kızlar bu gun bızım evlilik yıl dönumumuz 2 yılımız eşşek kocam hatırlaması bile şimdiye kadarklava:
kız hatırlar araya ramazan girince naapsın adamcaz, kızma yazık
nice mutlu yıllar, selene bol kardeşler annesiii:)
anaaaaa günaydın diycektim kimse kalmamış.... günaydın kızlar yinede
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gelevera, cetrefilli

bizede günaydınnn
hoşgeldiiiin:)

slm canlarım nasılsınız yasemin mutlu yıllar canım bebişli uzun ömürlü sağlıklı günlere inş.
seher evlilik yıldönümün kutlu olsun canım sağlıklı huzurlu nice senelere

teşekkür ederim kızlar bakalım hatırlar umarım yoksa onu sopayla karşşılarım herhalde gecen sene bu gun ben ona en buyuk hediyeyi vermiştim selene hamile olduğumu öğrenmiştik

bu topik hayırlı galiba her yazann hamile kalmışşş:))) bende katıalyımm bariii.bende bebişş istiyorumm hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…