İnatla bir gün ANNE olacağım !

sehercim maşallah yemek gurmesi gibi olmuşun be ben yapamam o kadar be ctesi için ben kıymalı taze fasulye+pilav+salata+cacık+çorba+börek yada pilaki yaparım diye düşünüyorum tatlıyıda eşim alsın dışardan banane . Senin yemekleri görünce şaşırdımmmmm

valla ben lokanta gibiyin canım eşim dunden kalanı yemez o yuzden her gun yapılır az az ve değişik yer yani haftada 1 yemeği 1 kez yer 2 kez yemez napayım alıştım bende hem bunlar bana basit bile geliyo artık

tamam canım saolasın

valla ben lokanta gibiyin canım eşim dunden kalanı yemez o yuzden her gun yapılır az az ve değişik yer yani haftada 1 yemeği 1 kez yer 2 kez yemez napayım alıştım bende hem bunlar bana basit bile geliyo artık

aferim kızımıza e tabi misafir de gelince insan özeniyo. allahtan benimki öyleydi ben onu değiştirdim yazıktır atılmaz iki kişilik yemek yapamam ki ben bi gelen olur filan diyip ikinci gün bazen yediriyorum.

ben alıştım şebo ne kadar yeneceğini az çok biliyorum çorbayı bıle o gecelik yapıyorum hemen bitiyo yarına kalmıyo taze fasulye yarım kilodan bıze yetıyo düşün mesela 1 patlıcan 1 kabak 1 az fasulye patates turlu yap tam 2 kişiye kadar hemen çıkıyo

doğru diyon da benim kocamı bilmiyon kendisi her konuştuğunu çağırır ve genelde de gelirler. gelenimiz gidenimiz çok olur yani. ilk zamanlarda hele fıttırıyodum ama alıştım şimdi. hele kayınvalidemdeysek öyle bahçede mangal filan yapıyosak alır eline telefonu sırayla arar gelin gelin diye. çıldırtır anlayacağın.

hatta kendi arkadaşlarını bırakır benimkileri de sıralar bana şunu çağırsana bunu çağırsana ben de ona bi bakış atarım neyse ata ata azalttı az biraz

bende fazla yapmam yemeği 2 kişilik yaparım benimde hemen biter mantı bile öledir ama o kadar çeşit bilmem yinede taze yaparım ama mesela haftada 2 kere menemen yediği 2 kere fasulye yediği olur eşimin

evet bide beni bekarken kandırıyodu yok annesi misafiri çok severmiş yok hiç söylenmezmiş bak bak bende yok canım hiçde öyle değildir diye düşünüyodum. kadını bıraksan sopayla dövcek çağırma diyoruz çağırıyo inadına sanki. rahmetli babasıda aynı böyleymiş. ona çekmiş bizimki. yavaşlatmaya çalışıyoz. fena tabi neyseki bana yardımcı oluyo. erinmez toplar sofrayı filan kurar. salata yapar sos filan yapar. seviyo adam ama kalabalık seviyo işte biraz napim bende idare ediyorum işte. hiç bana sormaz çağırır akşamda şu gelcek der yani.tabi o arada akşam olmuştur.

Son düzenleme:
ya seher bişey sorcam yemekten sonra misafirine ne vercen benimkiler çayı sevmiyorlar yemekten sonra sohbet ederken ne verim onlara meyve versem yeterlimidir ne yapsam ya

ya bizimkiler cola hastası çok seviyorlar o yüzden pek yanaşmıyorlar çaya kahveye acaba diyorum dondurma alsamda kaselere koyup öle versem iyi olmazmı

dondurmaa süpeeeeeeerr fikir..
seher hakkaten he menün maşallahh ben susayım ayşe senin menüde gene ii :kedi:

sinemcim hala devam ediyor maalesef tam bitti artık gelmiyo diyorum hevesim kursağımda kalıyo gene geliyo bakalım içim rahat etsin diye ctesi bi gidim doktora ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…