kız dunur hediyeyı koymayı unutma bı ara resmini
günaydın canım benim yaa ücretsiz izin mi bu? bizi ihmal etme üzülürüz bak:gitme:günaydıııııınn canlarım cnm arkadaşlarım büyük ihtimalle bugün işyerindeki son günüm ekime kadar inşallah evde net var gerçi mutlaka uyanır uyanmaz açarım bilgisayarı sizlersiz yapamamkaydirigubbakcemile3 iyi gelcek bu dinlenme hem bana hem sinirlerime kaydirigubbakcemile3 biraz sakin bir dönem geçiririzsositososito
günaydın sinemim, günler geçiyor ki nasıl, topik bile 4 aylık olmuş, gerçi ben sizi 6 senedir tanıyormuş gibiyim yaopuyorumnanaktangünaydın hayırlı cumalar canlarım nasılsınız ben iyiyim bugün cuma haftanın son günü ay da bitiyo günler çabuk geçiyo kızlr
öptm
razişim de gelmiş gitmiş, ihmal etme bizi raziiiiiş bak özlüyoruz senikaydirigubbakcemile5selam kızlar nasılsınız ne var ne yok ben internet cafedeyim annemle buluşcaz o yüzden fazla duramıcam beni sorarsanız ben iyiyim kocişle aramız bozuk o yüzden çalışma bu ay hiç olmayacak gibi zaten yerleşme telaşındayım evin bazı eksikleri var onlarla uğraşıyom hepinizi çok öpüyorum varmı bir havadis
KIZLAAR malesef şebo kartı yemişş evdeymiş :çok üzgünüm:
olsun canı saolsun, bi da ki aya, bidaki aya olmazsa bi da ki aya, olacak yani ,yeter ki sağlık olsun, üzülmedikopuyorumnanaktan geçmiş olsuuunkaydirigubbakcemile5
gunaydınlar kızlar ve hayırlı cumalar
mervem ihmal etme bak evdende gır canım
şebomunda emel gıbı ikiz bebeleri olur inşallah
sinemim sen nasılsın cancazım
asişim sen nasılsın canım
ayşem menun guzel canım yeter de artar bıle bendede bu gece misafir var seloş akşam ağzıma tukurduğunden bu gun daha oda uyanamadı bende az kalsın sahura bıle kalkamadan tutucakmıştım saat çalmış ama ben malesef uyumuşuk benım 2 ayaklı saatın karnı acıkmışta nesekı uyandırdı anasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?