İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok ben internet cafedeyim annemle buluşcaz o yüzden fazla duramıcam beni sorarsanız ben iyiyim kocişle aramız bozuk o yüzden çalışma bu ay hiç olmayacak gibi zaten yerleşme telaşındayım evin bazı eksikleri var onlarla uğraşıyom hepinizi çok öpüyorum varmı bir havadis

kızlar bizim laptop yine bozuldu..şimdi kocişin iş laptopundan girdim...ne var ne yok...

esracım hediyen muhteşem bişey...çok hoşuma gitti...oğluşum ve kendi adıma teşekkür ederim canım...allah sana da güzel mi güzel bi melek nasip etsin...
kargonun üstündeki telefondan aradım seni ama açılmadı..neyse yine bi ara arayıp teşekkür edicem...taşırken hep sen ve kızlar geliceksiniz aklıma...hoş hiç çıkmıyosunuz ya zaten...

günaydın hayırlı cumalar canlarım nasılsınız ben iyiyim bugün cuma haftanın son günü ay da bitiyo günler çabuk geçiyo kızlr
öptm

günaydıııııınn canlarım cnm arkadaşlarım büyük ihtimalle bugün işyerindeki son günüm ekime kadar inşallah evde net var gerçi mutlaka uyanır uyanmaz açarım bilgisayarı sizlersiz yapamamkaydirigubbakcemile3 iyi gelcek bu dinlenme hem bana hem sinirlerime kaydirigubbakcemile3 biraz sakin bir dönem geçiririzsositososito

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

20 ağustos.......pptya87
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
3 eylül.............zeytin1007
10 eylül...........bebegem
15 eylül...........raziş
16 eylül...........yasemin-66
22 eylül .........cetrefilli
22 eylül .........esraa47
??........alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009-Nisa
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
ikizleeerrrr.. .....rahel
ummahan_d

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

günaydın canım benim yaa ücretsiz izin mi bu? bizi ihmal etme üzülürüz bak:gitme:
günaydın hayırlı cumalar canlarım nasılsınız ben iyiyim bugün cuma haftanın son günü ay da bitiyo günler çabuk geçiyo kızlr
öptm
günaydın sinemim, günler geçiyor ki nasıl, topik bile 4 aylık olmuş, gerçi ben sizi 6 senedir tanıyormuş gibiyim yaopuyorumnanaktan

razişim de gelmiş gitmiş, ihmal etme bizi raziiiiiş bak özlüyoruz senikaydirigubbakcemile5

na var ne yok, herkesler iyi mi bakalım? bugün benim de misafirim var, biber doldurcam, mercimek çorbası yapıcam sanırım, bir de tavuk veririm fırına, yanına da cacıkdı salataydı falan, iyi mi ki kızlar yaaa?

slm canlarım nasılsınız mervişim ayşem
merviş iyi canım ya dinlenirsin bizi boşlama ama
ayşem kolay gelsin canım

ihmal eder miyim şekerle siziii aam bu kadar aktif olur muyum bilmiyorum kii kaydirigubbakcemile3

evet ya ücretsiz izin tek kötü tarafı bu ama içeride 2 aylık maaşım olduğundan şimdi verseler kii hayal kurmayım rahat ederim 1 ay dicem ama zooorr ..

ayşecim menünde tam daha ne olsunn afiyet olsn şekerciiimm

hayırlısı olsun sağlık olsun şeboo üzülme canım
evet mervişim tüp bebe yapsa da ikizlerine hamiş kalsa şebo

Kızlar günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah
ınşallah şebodan da ikiz haberi alırız üzülmesin şimdilik sağlam kız o kavuşcak bebeğine.

gunaydınlar kızlar ve hayırlı cumalar
mervem ihmal etme bak evdende gır canım
şebomunda emel gıbı ikiz bebeleri olur inşallah
sinemim sen nasılsın cancazım
asişim sen nasılsın canım
ayşem menun guzel canım yeter de artar bıle bendede bu gece misafir var seloş akşam ağzıma tukurduğunden bu gun daha oda uyanamadı bende az kalsın sahura bıle kalkamadan tutucakmıştım saat çalmış ama ben malesef uyumuşuk benım 2 ayaklı saatın karnı acıkmışta nesekı uyandırdı anasını

:roflol::roflol: arada işe yarıyo selen hatun de mi?? günaydın canım mirmirmirmir

seheeeer maşallah kız cok tatlı, allah bağışlasın, hiç konusma, benim böyle kızım olsun sabah akşam uyutmasın beni valla, büyük konusuyorum evet ama valla dogru yani, maşallah kuzuya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…