İnatla bir gün ANNE olacağım !

bızde dışarı çıktık işimiz vardı hallettık seloşla şimdi meyva puremızı yedik pazara çıkıcaz

sehercim siz selenle baya iyi ikili oldunuz ha ana kız pazar gezmeler falan Allah bozmasın..
Mervecim büyümüştür karnın baya senin bişey sorcam beyzadan haber var mı merak ediyorum da

sehercim siz selenle baya iyi ikili oldunuz ha ana kız pazar gezmeler falan Allah bozmasın..
Mervecim büyümüştür karnın baya senin bişey sorcam beyzadan haber var mı merak ediyorum da

ya yok haber bugün arıyayım olmadı bende merak ediyorum

hiç kız göbeğine benziyor mu kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Görüntü078.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $Görüntü079.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 24
ay yerim ben seniii, kızım kocaman göbüş işte daha ne:) canım benim maşallh, öptüm kocaman

maşallah canım benim büyümüş kızımız
asiş ayşe nasılsınız
aslımmm arada uğra canım unutturma kendini

inşallah mervecim yaaa
sinemcim iyiyim canım ben de nolsun evin tadını cıkarıyorum, 4 gün raporluyum

günaydın kızlar geçmişten anca sıyrıldım geldim mervecşm göbişin çok tatlı olmuuş inş sağlıklı bi bebişin olur

süpermiş mervecim ya ne güzel olmuş göbüşün öle benim daha belli değil maalesef olsun gösterim bende

kızlar anca okudum geçmişi...benim laptop dün geldi tamirden..bende anca şimdi gelebildim aranıza...benim sarı dana uyuyo..ama her an uyanabilir..dün 6 dan 1 e kadar mızıkladı...bazen bunalıyo insan...ama herşeye değer yinede...
adaşım göbüş süper yaa...kocaman olmuş daha ne bekliyon...allah sana da kucağına almayı nasp etsin...
dünürüm gelinimin iyi olmasına sevindim canım...
emelimin ikizleri geliyo hoşgeliyooo....
şebocum sana da gelsin inşallah iki bebe...dualarım seninle...
ayşecim için rahatlıcaksa çektir filmi canım..hayırlı sonuçlar al inşallah..
feyzacım bana özelden adresini telefonunu verirmisin..hediyeni yolliim bi ara alıp...
kızlar hepinizi çook özledim..şu laptop zırt pırt bozulmasın dua edin de daha sık geleyim..bi de benim kuzum annesine müsade etsin tabii...

esracım bi karşılaşamadık senle...hediyen için tekrar teşekkür ederim...gerçekten anlamlı ve hoş bi şey...hep yanımda taşıcam canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…