İnatla bir gün ANNE olacağım !

maşallah canım benim,insallah sorunsuz geçer tüm gebeliğin,ekşime vs bunlar normal ben de ilk aylarda çok yaşadım o sorunları,

geldik şükür ultrasondada bişi çıkmadı onuda atlattık hayırlısıyla

hadi geçmiş olsun birtanem temiz çıkmasına sevindim, prenses nasıl, üzmüyor di mi anneciğini?

selam kızlar eskiyi okuyamadım biz tüp bebek tedavisine başladık hayırlısıyla dualarınızı eksik etmeyin

canım hayırlı olsun, insallah ilk seferde tutunur bebişlerin sana, allah herkesin gönlüne göre versin inşş.

kızlar az önce muayneden geldim, sıpamı gördüm nası güzel anlatamam,her şey yolundaymış,2277 kilo olmuş sıpa, haftasından büyük görünüo dedi dr, hayırlısı olsun.bi de her gün 2 kere hıçkırık tutuyo sıpamı, nası heyecan veriyo anlatamam, yarın da beşiği gelcek, hastane çantam da hazır, bi de zaman geçseeedelikafadulden

gecr pınarım az kaldı maşalla barekallah bebeme canımkocaman olmuş hadi bakalım hayırlısıyla bı kucağınada aldın mıtamamdır
benım sıpacığım iyi kontorlu vardı buyuo teyzesi oda senın ki gibi

maşallah selenimizeee, allahım esirgesin bebelerimizi, sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin insallaaaha.s.

Beben kocaman olmuş pınarcım Allah bağışlasın cnm benim nasılda heyecanlısındır doğum için demi insan yaklaştıkça heyecanlanıyor

Beben kocaman olmuş pınarcım Allah bağışlasın cnm benim nasılda heyecanlısındır doğum için demi insan yaklaştıkça heyecanlanıyor

saol birtanem, senin bebiş de kocaman oluyo maşallaaah, evet yaklaştıkça heyecan artıyor, hele bu son ay nası geçer bilmiyorumki:kedi:

kızlar kontrollerin iyi çıkmasına sevindim
hemşerim nasılsın az kaldı topikte doğum sırası sende hayırlısıyla kucağına alırsın
asiş ayşem nasılsınız
şebommm ikiz bebe gelecek desene allah hayırlısını versin canım inş. ilkinde tutar canım

evt cnm ya sıra bende heyecan şimdiden hat safhada, hazır ve nazır bekliom bakalım hayırlısıyla zaman geçsin bi an önce sıpamı alayım kucağıma. sen nasılsın kuzum?:asigim:

selam kızlar ben geldim tatilim bitti evimdeyim yorgunum valla daha iftar için yemek yapıccam geçmişi oku oku bitmez sanırım gelişmeler güzel haberleri alayım varsa herkez iyidir umarım herkezin ramazanı hayırlı olsun öpüldünüz..

saolun kızlar iyi niyetleriniz ve dualarınız için inşallah benimde allah dileklerimi duyar mutlusona hayırlısıyla kavuşurum. dualarınızı eksik etmeyin emi. pınarcım seninde az kalmış maşallah size hayırlısıyla bir avazda bebişini kucağına alırsın inşallah bitanem.

günaydın kızlar, şebocum hayırlı olsun canım, en sonunda eşini ikna etmene çok sevindim, inşallah herşey yolunda gider, çok tebrik ederim:)
eee topik sahibesiiiiii bak ben de evdeyim ama daha mesai başlamadan geçtim pc başına 4 gün rapor verdi doktorcum saolsun, 200 lira bayılında rahim filmine ne desem yapıyo:)) bugün akşamüstü 4 buçukta çekilcem filmimi, inşallah kolay geçecek dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
sehercim selencigin sonucları iyi cıkmıs cok sevindim canım benim maşallah
pınarım gelmiş gitmiş, sıradaki anne adayımız o di mi bir nefeste kurtulur inşallah, bebişini sağlıkla alır kucagına
sinemcim nabeeeer senden erkenciyim ben
beyazmelek de gelmiş de oynak beyimiz gelmemiş daha:gitme:
razişten haber alan var mı?
yeni anne merviş de gelmiyo
asişim ne yaptı, dün kim vardı kim yoktu hiç hatırlamıyorum yaaa kafayı sıyırdım ben iyicedelikafadulden

gunaydın topıkçim kimse yok artıkın boşladılar bızı en iyisi bende kendi kendime yazam bali ayşem gelmiş gitmiş bi nasılsın ayşe

merhaba kızlar sabahtan işim vardı ancak geldim hayırlı bir gün dilerim herkese.
Ayşecim ben iyiyim bildiğin gibi aynen devam müdürüm yok çalışıyorum işte. Evet bu aralar durgun topic eski günlerine tez zamanda dönsün ortalık bebeiş dolsun inşallahhhh
ınşallah sonucunda temiz çıkacak ayşecim o zaman için de rahat edecek.

Sinemcim kolay gelsin tatlım

günaydınn kızlarr...

kız hava kapalı yağmur yağıooo bende uyumuşumkaydirigubbakcemile3 sende bayıl bakalım 200 için rahata ersin şekercimm..

pınarrr ya nekadar az kalmış amanınn maşallahh ee pınarcım sıranı ben kapıcam ya ayrı bir heyecan basıookaydirigubbakcemile3

sehercim,asiyecimm şimdilik siz varsınız galiba çoook öpüormm

slm kızlar ben geldim bayadır giremiyordum oğluşumla ilgilen yemek yap ev temizliği derken akşam oluyor kocişlede ilgilenmek gerekiyor zaman su gibi akıp geçiyor sizlerde varmı yi haberler
bu arada nazmiyede hepinize slm söylede pcde 2 kişilermiş o yüzden giremiyormuş öpüyor hepinizi birde pınarcım özelden nazmişe adresini atacakmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…