İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlar geçmişten anca sıyrıldım geldim mervecşm göbişin çok tatlı olmuuş inş sağlıklı bi bebişin olur
inşallah esracım en önemliside o sağlıkla kucağımıza alalım insallah sanada en yakın zamanda nasip olsn..
süpermiş mervecim ya ne güzel olmuş göbüşün öle benim daha belli değil maalesef olsun gösterim bende
olur 2,3 haftaya seninkide belirginleşir cnmm beniiimm sağolasın
adaşım göbüş süper yaa...kocaman olmuş daha ne bekliyon...allah sana da kucağına almayı nasp etsin...

amiiinnn cnmm allah razı olsunn.. demek kuzey bey yaramazlık yapıoo annesi ısır benim için onu..

cancer merve ben söliim biber ve lahana dolmam var dünden yanına hafif bişiler yapcam karnabahar ve patates kızartması......
hiç yemek yiyemiom yemeğim yarı yarıya azaldı açlık hissediom ama yiyemiom eşim sahuru hazırlıo kaldırıo beni yiyemiom

ben biber doldurcam bir de sivasta bööle kare kare hamur var kurutulmuş küçücük, ondan sarımsaklı soguk corba yapcam, dünden de tavuk corbası kalmıstı, kemalpaşa tatlısı da var daha ne olsun

zaten ramazanda kırmızı b iber közlemesi, kırmızı lahana tursunu önceden hazırlıyorum her yemegin yanına cıkarıyorum, kırmızı lahanayı mayonezle süzme yogurtla karıstırıyorum al sana ekstra salata

kıız ayşe süpersin valla bizde dövülmemiş buğdayı yani bulgurun iri hali onu kaynatıoz pişio sonra üstüne yoğurt döküp saklıoz ben ramazandan beri 2. dir yapıom dolaba saklıom kase kase çıkarıom

evet yaa onu da biliyorum da bunlar hani hamurlu cacık gibi bişey adına subraa gibi bişii diyolar, ama soguk yarma corbasını ben de cok severim nohut falan da konur of offf

valla bizdeki menü

allah ne verdiyse çorbası...
ne bulursak onu yiyelim yemeği...
tatlımızda eksik kalsın canım...

dün bamya şehriye çorbası ve bulgur pilavı yapmıştım..bugün de onları yeriz herhalde...

oo sizin menüler iimişşş bende bakayım nette araştırayımm bişiler

şimdi araştır da...sonrası malum canım benim....bugünlerinin kıymetini bil...sonra kendine bile vakit ayıramıyosun...
kızlar benim kanamam hala devam ediyo...dün dr umu aradım..bi ilaç aldırdı şimdi onu içiyom..bazen rahim kendi kendine toparlanamaz dedi...10 gün içicem bu ilacı...bayram dönüşü de kontrol...yazık olan kocişime oluyo...8 aydır bekliyo zavallım..

kaydirigubbakcemile3 kız sen annesin öle tabi ne bulursan o

valla öyle adaşım...akşam kociş nerde uyuduğunu bile unutmuş..sabah beni arıyo ben akşam ne zaman yatağa geldim diyo..ben kuzeyi uyutmaya çalışırken kanapede sızdı canımcım..kaldırıp yatırdım yatağa...hatırlamıyo bile...

adaşım bizde öleyiz bende üzülüom ama napcaz herşey bebeler içinn.. inş geçer tez zamanda..
ya bende çok merak ediyorum ne hallerde olcaz diye bugün burası yağmurlu falan kış gelmiş gibi ya hemen aralık ayı geldi aklıma dedim aralık gelince evde bir fert daha olcak insallah sağlıkla gelsin kuzucuuk..

cancer mervecim evet canım yaaa aralıkta tosuncuk gelmiş olcak sağlıcakla
mervecim 2 bizim de evde kuzeyimiz olsun da boş tabak kemirelim razıyız))

ayşe du bakalım ozaman gelsin bizde derizzzz aç kaldık bebe uyumadıııııııı diyee:roflol:
ben hala menü bakıyorum çorbaya karar verdim ezogelin :) olmazsa markete gideyim ya benim bide sağlık ocağına uğramam lazım ilaç yazdırmaya üşeniyorum:))

kıız yokbe ayşe boş tabak kemirirse nasıl meme vercek mervecik gün boyu kuzeyekaydirigubbakcemile3
merve 2 koyamıon mu fotoyu

yaaa kızlar size şeyi demeyi unuttum, dün doktorum dedi ki sana klomen verdik mi, yok dedim o ilaç yumurtlamak için verilmiyo mu ben zaten yumurtluyorum dedim, o da evet düzenli ama tedavi amaçlı da veriyoruz dedi, çok yumurta daha fazla döllenme ihtimali? şimdi böyle mi anlayım ben bunu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…