İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam arkadaşlar tatilden gelince iş güç falan derken bu saat olmuş farkında degilim kimse kalmamış neyse yarın görüşürüz kısmetse bu arada ben hediyemi zuzu79 alıcaktım dimi yanlış hatırlamıyorum bir ara özelden mesaj yazarsın girince herkez hediyesini vermişmiydi alışveriş bittimi
mervecim sana mesaj atıyorum

kızlar malesef ki kötü haber aldım beyza beni aradı bugün elim bir türlü gitmemişti onu aramaya yemek falan derken geçmişti zaman akşam beyza arayınca hissettim ters bişey olduğunu.ne yazıkki bebeğini kaybetmiş suyu azaldığı için bebeğin artık anneyi zehirlicek dıuruma gemiş mecbur almışlar...

bazen söylencek söz bulunmaz ya işte bende şuan onu yaşıyorumm..beyzacıma çok geçmiş olsun rabbim DİLERİM Kİ BİRDAHA ACI YAŞATMASIN..ALLAH ONA VE EŞİNE SAĞLIK VERSİN. :teselli:

çok üzüldüm canımya:gitme: dicek laf bulamıyorum allahım ona sabırlar versin

ayh canım yaaaaa allah sabır versin, ben de çok üzüldüm, beyza nasıl peki? hayırlısı demek ki mübarek günde. gerçekten insan söyleyecek birşey bulamıyor, eşinin kendinin canı saolsun, çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazlar...

beyzacım canım çok üzüldüm gözlerim dolarak yazıyorum allahım şu mubarek günlerde bebeklerin acısını gösterme hamiş olanların kucağına almayı nasip et sağlıklı bir şekilde

lekem geliyo ben adet olacam ay akşama sökse bari denetim var bugün işyerinde bide sancıyla uğraşmasam şebooom bebeiş olmaz kocam 1,5 aydır yurt dışında
merveler ayşem seher asiş raziş gülsüm sanem esra nasılsınız

beyzam tekrar geçmiş olsun hayırlısı olsun allah en kısa zamanda yeniden hamiş kalmayı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım evlat acısı yaşatmasın kimseye

günaydın kızlar, ben mesai alışkanlıgı gözümü actım sabahın köründe
sinemcim ben iyiyim canım sen nasılsın?
umarım beyza kendini toparlar ve bir daha yaşamaz böyle birşeyi allah sabır versin ve esirgesin elden bişey gelmiyor, çok üzücü...

ayşecim iyiyim canım allah sabır versin beyzaya
sen nasılsın canım
kızlar uykucular nerdesiniz

Günaydın kızlar sabah sabah kötü haberi gördüm çok üzüldüm ya söyleyecek söz bulamıyorum
Beyzacım çok geçmiş olsun canım Allah ım yardımcın olsun canım herşeyde vardır bi hayır derler inşallah çabuk toparlar kendini yeniden bebeğine kavuşursun canım Allah sabır versin tatlım sana

gunaydın kızlar beyzam allahım yar ve yardımcın olsun eşinle sana sağlık versin ve dayanma gucu canm birdahada böyle bişey yaşatmasın rabbim
gunaydın asişim sinemim inşallah sökülmessin canım
ayşem sanada gunaydın senın filmden ne haber

sadece sehere cevap veriyorum çünkü hiçbiriniz sormamışsınız:dilcikar: Çok üzgünüm çoookrahim filmimi çekerken tüplerin doldu dedi, bu geçiş açık demekmiş, bir de radyolog görecek bugün raporlu sonucu alıcaz hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…