İnatla bir gün ANNE olacağım !

zombi gibin dolaşmıyalım ama bizde sevelim artık bebişlerimizi allahım bak yüzümüze

aminnn kızlar .. allah isteyen herkese çok fazla bekletmeden nasip etsin.. seleni öpüyorum.. Kuzeyide öpüyorum.. hepinize iyi akşamlar kızlar benım gitme vaktim geldi.. :)))

şimdi evde bayatlamış pideniz veya kebapçıdan alınmış tırnak pideleri minik minik borcama doğrayın üzerine salça veya domates ile sos yapıp dökün.sos ise içine kekik,tuz,sarımsak veya başka baharat isterseniz koyabilirsiniz.sorada üste ister köfte isterseniz benim gibi kolaya kaçıp hazır döner (pınarın pişirilmiş döneri var) ondan koyabilirsiniz en üstede gene sosdan az gezdirip fırına verin.
üstüneede yoğurtla servis edin.çook kolay dimi

allah senı emi merve biliyom ben onu kolay yemek kız o

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız benden başka ne beklersin ben pek mutfak işini sevmem ver bana temizlik deli dana gibi temizleyim ama yemek yapmayım işte böle kolay şeylere kaçıyorum bendekaydirigubbakcemile3

öğren öğren artık evdesin bak yap rahat rahat yemeklerini şimdi bebiş gelince nasılsa yapamıcan şimid vaktin varkene öğren

öğren öğren artık evdesin bak yap rahat rahat yemeklerini şimdi bebiş gelince nasılsa yapamıcan şimid vaktin varkene öğren

annem evlenmeden önce yalvarırdı gel kızım göstereyim diyede :kedi: ben dinlemedim şimdi evde olunca araştırr yaparım artık senden öğrenirim

benim kuzu uyandı kızlar...yarın görüşmek üzere..hepinizi öptük...

ben maharatlıyımdır geçen gün 15 kişilik misafirim vardı biz dahil yani annem geldi yardıma o gelene kadar ben tüm mazlemelerimi doğramış hazırlamıştım içli köfte konusunda annemi geçiom nerdeyse ama bende hiç yemek yapmadım evde hep gördüklerimi uyguladım bide merve gibi bazen netten kopya çekiom

aferim esramada bende severim içli köfteyi ama haşlama olarak kızartma ağır geliyo

oo esra maşallah kız içli köfte falan..yok anacım zor birazda içten gelmeli:)
adaşımm benm içinde öp

aferim esramada bende severim içli köfteyi ama haşlama olarak kızartma ağır geliyo

zaten haşlanmış yazın kızarmış kışın yapılır

mervecim bizim burda açmayı bilmeyene gülerler 12 yaşındaydım yapıodum bozuluodu yapa boza öğrendim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…