İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar.... sık gelemiyorum kusura bakmayın... herkes iyidir umarım...böyle sık gelemeyince de durumlardan bi haber oluyorum ama siz özet geçin :))))
fındık güzeli gelmiş onu gördüm...))) Selen umarım çok uyur :))) Asiyecim geçmiş olsun.. Raziye nerde? Ayşe hala ısrarlımısın rahim filminde ? şebooo damatları hazırla ikiz istiyorum :)) Esracım sen nasılsın ? Merve 2 cim sağol canım iyi dileklerin için... Mervem teyzem maşallah göbüşüne ama bak diyim seni geçeçem :))))) Sinem sen nasılsın canım ? İkiz annesi Sinem yok sanırım nerdesin ? Pınarcım sen ne alemdesin? Kim kaldı unuttuğum ?

inşallah canım aslında bende yatıp uyumayı istiyorum gunluk 4 saat uykuyla gezmekten yoruldum valla
emelim hoş geldin canım

kızlaaaaaaar ben geldimmm.. akşamki menümü yazayım

ezogelin çorba
taze fasulye
yoğurtlu kebap(annem her ramazan bize yapardı bende şimdi ona yapıcam)
salata

sanırım yeter:) he bide tatluuu yapcam ama dr otker sağolsun hazır tatlılardan.
ben en iyisi başlayayım yapmaya ancak yaparım otura kalka aah ahh nerde eski mervekaydirigubbakcemile3

kızlaaar ben çıkıyorum, raporumu işyerine emrem bırakmıştı fotokopisi silikmiş yeni nüsha istiyolar,onla ugrascam, ordan da hsgye çekimine, dualarınıza ihtiyacım var, şu sonuç temiz çıksın inşallah. kendinize iyi bakın kızlar:)

sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim..
Esracım henüz pek fazla birşey hissetmiyorum. darısı size inşallahh..
Ayşe kız aklına koyduğunu ....... tövbeee :))) Neyse şaka bir yana inşallah için rahat eder artık :)) Güzel haberlerle gelirsin..
Merveeeee menüyü beğendim.. en çokda yoğurtlu kebabı :)))) Bende isterim :))))))))
valla seher 4 saat uyku tek bebekle ben hiç uyumayacağım demekki :)))))))))

valla emelim bı doğsun sıpacıklarda bızım nisan annelerimizden şenayın 2 tanecik zeyneple zreenimiz var anacım anlatınca bana afakanlar basıyo inşallah senın öyle olmaz valla biz bi taneyle zor baş ediyoz

valla düşündükçe bende zorlanacağımın farkına varıyorum.. ama allahım bana bu mutluluğu ilk denemede tattırdı sabrını ve kuvvetinide vereceğine inanıyorum.. artık uzun bir süre zorlanacağız ne yapalım.. anneanne ve babaanle ile idare edeceğiz :::)

evet canım yardımcı olacaklar tabıkı işin zor çünkü
dünür denk geldik sonunda senın gelin devırdı poposunu uyuyo

benim kuzu bugün mayaladı uykuyu...açamıyo gözü..tabi gece gene afakanlar basacak....bekelım bugece kaça kadar oturcaz..pardon kucakta gezicez...o uyurken ütü yaptım bende..yemek yaptım bi de...kıymalı patates oturtma...şimdi uyanmasını bekliyom..emzireyim..azcık sevişelim oğluşumla...uyurken özlenir mi yaa??

evet canım yardımcı olacaklar tabıkı işin zor çünkü
dünür denk geldik sonunda senın gelin devırdı poposunu uyuyo

valla senin damatta uyanmak üzere dünürcüm...her an kaçabilirim...oooooh bi de pırt yapıyo alttan...o yapınca ben nasıl rahatlıyom anlatamam...ne acaip bi duyguymuş şu annelik yaa...allahım hepinize tattırsın...sizde uyumayın sabahlara kadar emi...zombi gibi dolaşın...

hamarta dunurum benım evet bzımkıler bu gun uykucu tostoslar bende arada gidip bakıyom kokuyom kuzumudayanamıyom çok uyuyun cakaydirigubbakcemile3 hem uyuyamıyom diye söylenıyom hemde srloşu özlüyom diyom manyadım ben kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…