herkeslere gunaydın 4 saatlık oda bölük pörçük uykumla bu saatte ayaktayımki 8 de kalktık 9 a kadar mama savaşı verik gece 12 de en son sınır krızı geciriyodum o kadar fecidim yani bu gun nasıl gecer nasıl bıter bılmıyorum
hoşgeldn fantastika.
hoşbulduk nevgul..topicte hamile olmak isteyenlerin yanında hamile olanlarda var sanırım ne güzel.. allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin darısıda bize olsun tabii
merve uyanamamıştır daha kızlar ondan gelmemeiştir gunaydın asişim oynak beyım yasemincim ve fantastika
asişim allah gayretını veriri inşallah eşie canım üzülme sen
kız oynak beyım nıye yıyemedin bakım bişimi varda bızım haberimiz yok kusucam falan hımmmm
yok yasemin buyudukçe derdi çıkıyo emin olun her gun huy değiştiriyo
ya kendimi suçlu hissettim gülsüm valla benim yüzümden diye eşim zayıf benim bakalım inşallah günü iyi geçer. Merve uyuyodur şimdi depo yapıyorum diyo ya.
Fantastika hoşgeldin cnm
kızlar ben bıraz temızlık yapıcam yarından itibaren hafta sonu misafirlerim var iftarlık
ya kendimi suçlu hissettim gülsüm valla benim yüzümden diye eşim zayıf benim bakalım inşallah günü iyi geçer. Merve uyuyodur şimdi depo yapıyorum diyo ya.
Fantastika hoşgeldin cnm
evet canım hamilelerimizde var bebişlerini kucaklarına alanlarda.allahım sağlıkla,en güzel ve yakın günde bizede nasip etsin.canım biraz kendinden bahsedermisin.kaç yıllık evlisin nezamandır bebiş istiyosun.ilk çocuğunmu olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?