İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay canım okadar kötüydü haaa...kıyamam ama geçecek seherciğim sabır canım...biraz daha büyüsün seloş....

günaydın kızlar hayırlı günler dilerim herkese
Bizde sahura kalkamadık çok üzüldüm eşim bugün aç olarak oruç tutacak uyku dalgınlığı ile telefonu kapamışım sanırım uyanamadık yani dua ediyorum eşim zorlanmasın diye onun derdine düşüm

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

10 eylül...........bebegem
15 eylül...........raziş
16 eylül...........yasemin-66
22 eylül .........cetrefilli
22 eylül .........esraa47
28 eylül.............zeytin1007
30 eylül......nevgül61
ikiz bebe:)........alabama
.......pptya87
.......wildcherry

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
rahel..........ikiz bebe:)
ummahan_d

bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

Son düzenleme:
asiş inşallah zorlanmaz eşin.ben de kalktım ama yiyemedim.2-3 lokma alabildim.bi lokma daha yesem sanki afedersiniz kusacam gibi geldi bıraktım yemeği.

merve uyanamamıştır daha kızlar ondan gelmemeiştir gunaydın asişim oynak beyım yasemincim ve fantastika
asişim allah gayretını veriri inşallah eşie canım üzülme sen
kız oynak beyım nıye yıyemedin bakım bişimi varda bızım haberimiz yok kusucam falan hımmmm
yok yasemin buyudukçe derdi çıkıyo emin olun her gun huy değiştiriyo

ya kendimi suçlu hissettim gülsüm valla benim yüzümden diye eşim zayıf benim bakalım inşallah günü iyi geçer. Merve uyuyodur şimdi depo yapıyorum diyo ya.
Fantastika hoşgeldin cnm

hoşbulduk nevgul..topicte hamile olmak isteyenlerin yanında hamile olanlarda var sanırım ne güzel.. allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin darısıda bize olsun tabii

evet canım hamilelerimizde var bebişlerini kucaklarına alanlarda.allahım sağlıkla,en güzel ve yakın günde bizede nasip etsin.canım biraz kendinden bahsedermisin.kaç yıllık evlisin nezamandır bebiş istiyosun.ilk çocuğunmu olacak.

canım benim güzel anniş hani keşke olsada saklasam.adet olmasaydım valla bende bişiler var dicektim ama................ ömerimde kızıyo delirtme beni yarın nasıl ayakta duracan diye dedim ne edeyim şimdi bi lokma daha koysam ağızıma kötü şeyler olacak gibi geliyo bana.

ya kendimi suçlu hissettim gülsüm valla benim yüzümden diye eşim zayıf benim bakalım inşallah günü iyi geçer. Merve uyuyodur şimdi depo yapıyorum diyo ya.
Fantastika hoşgeldin cnm

kendini suçlu hissetme güzelim sonuçta uyku hali olur böyle şeyler.

kızlar ben bıraz temızlık yapıcam yarından itibaren hafta sonu misafirlerim var iftarlık

Fantastika hoşgeldin cnm

hoşbulduk asişcim

3 yıllık evliyim nevgulcum geçen aralık ayında hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.. bozulmuş gebelikten sebep kürtaj oldum.. 3 ay korundum hatta 4 ay diyebilirim, 3 aydırda uğraşıyorum bebek için.. allahım göstersin bizede anneliği dilerim hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…