İnatla bir gün ANNE olacağım !

Maşallah bebişine mervecim ne güzel bakmış sana öle Allah ım sağlıkla büyümesini nasip etsin cnm

inşallah canım benim sağol valla bazen heyecanlanıyorum hala inanasım gelmiyor bebeğim olacağına ya
Allah ım isteyen diğer arkadaşlarıma da nasip etsin
Bu arada evde yemek yapmama gerek kalmadı 5 dk önce kaynanam aradı yemeğe çağırdı bizi yırttım yani :)

oooh hadi iyisin asişim..bizde ne ana ne kaynana...

canalrım benim migrenim tuttu bi ilaç alıp yatmışım yeni uynadım topiği okurken kuzey bebeği gördüm ne agrı kaldı ne bişey mervecime eşine bağışlasın kuzeyi çok tatlı maşallah. bu arada hediyen de süper valla telkari gümüş, güle güle kullan mervecim.
herkese iyi akşamlar kızlar eşim geldi yemege koyulcam öptğm sizi

saol hayatım..seninde olsun inşallah bi küçük sincabın...nihayet uzun uğraşlardan sonra uyandırdım kuzeyi..akşama uyumucak sonra...hoş zaten uyumuyo da...

ben kaçtım canlarım işlerimi toparlayacağım iyi akşamlar

beyzacım inşallah iyisindir biz seni seviyoruz kendine iyi bak gelecek tekrar bebişin merak etme canımmmm

slm canlarım çıkıcam yemeğe gidicez birazdan nasılsınız sayfayı okudum
mervişim maşallah kuzey bebeğe
asiş yırttın yemek yapmıcam :)
mervişim sen nasılsın canım beyzadan haber aldın mı

yok cnm aramadım bugün elim gitmiyorr ya ne dicem nası konuşcam ufff çok üzüldümmmm çook beyzacımaa rabbim sabır versin.ben kendimi sağlam hissedeyim arıcam ama..

beyzacım geçmiş olsun allah sabırlar versin üzülmemek elde degil gerçekten ama unutma biz inançlı insanlarız rabbim sabrını veriyor inan öyle olmasa ben dayanamazdım
mervecim maşallah allah nazarlardan saklasın sizi...

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim gece karnım ağrıdı yatamadım
uykum var yorgunum dün denetçilerle yemeğe çıktık sanırım bugünde var yemek umarım erken biter
merviş beyza ancak toparlar kendini allah sabır verir inş.

herkeslere gunaydın 4 saatlık oda bölük pörçük uykumla bu saatte ayaktayımki 8 de kalktık 9 a kadar mama savaşı verik gece 12 de en son sınır krızı geciriyodum o kadar fecidim yani bu gun nasıl gecer nasıl bıter bılmıyorum

günaydın canlarım...güzel anneler ve sabırsızlıkla anne olmayı bekleyenler :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…