hoşbulduk asişcim
3 yıllık evliyim nevgulcum geçen aralık ayında hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.. bozulmuş gebelikten sebep kürtaj oldum.. 3 ay korundum hatta 4 ay diyebilirim, 3 aydırda uğraşıyorum bebek için.. allahım göstersin bizede anneliği dilerim hayırlısıyla
Merhaba kizlar...uzun zanandir görüsemedik,nasilsiniz?
deniizzz hoşgeldin.nasılsın canım.
deniz tahmini adet tarihini söyle
25 eylül canim bu arada ben biraz askiya aldim deneme durumlarini yaa..biraz kilo veriyim de öyle devam edeyim diyorum
Geçmiş olsun fantastika inşallah yakın zamanda tekrar anne olursun cnm
çok geçmiş olsun canıım rabbim tekrarını yaşatmasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
amin asişcim allah aratmasın dilerim sen hamilesin sanırım dimi
teşekkür ederim nevgulcum aminn canım senin ilk bebğinmi olucak inşallah
olsun biz gene listeye yazalım seni.güzel haberler şuan yok.beyzamız bebeğini kaybetti. mafoldumben ben rahim filmi çekinecem pazartesi kısmetse canım.ramazandan sonrada doktora gidicem.
çok üzüldüm bak simdi yaa..allah sabir versin beyza'ya da esine de,insallah yüce rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla yeniden bebek verir onlara da,allah kimseye yasatmasin böyle bir aci...sen neden çektiriyorsun filmi cnm?kist falan vardir diye mi?
canım kist için faan değilde tüpler açıkmı değilmi bir sorun varmı yokmu diye çektirecem doktorum istedi.
anladim canim,hadi hayirlisi olsun insallah tertemiz cikar sonuc ve en kisa zamanda da bebek haberini aliriz artik senden de :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?