ay seher yok yaa tuvalate gitti lafı söyleyip danamhsg öncesi prosedür için yapılmış bir test:)))) sonuç 100...
:roflol: eveeett sonucu açıklıyorum 0.100 :roflol: adet oldum ben canlarım hsg öncesi yapılması gerekiyomuş.
:roflol::roflol:ahahaha ben de 0.100 yazcama 100 yazarsam olcagı bu pardon kızlaryerimseniben
yangına körükle gitmek diye ben buna derim.:roflol:
aman be ayşe..bende 100 se diyorum hamile o zaman...allah iyiliğini...
adaşım isimde var keramet...bişeyler didikliyo..ille kalk diye..ama uykuyu çok seviyom o ayrı...
yangına körükle gitmek diye ben buna derim.:roflol:
yaa ne yaaaa kaç kez hamile sonucu gördüm ki sanki:sinifsinif: 100 ü kalmış aklımada, 100 olunca kesin hamile mi:roflol: bi da bileyim de usturuplu yalan söyleyimdelikafaduldenaz kalsın ilan edecektik gülsüm hamile diye.....:)))
gülsüm bi gün cidden hamile olcan inanmıcammmmmmmmm haberin olsunnnn böğğğğ
evet canım hamile demek
yaa ne yaaaa kaç kez hamile sonucu gördüm ki sanki:sinifsinif: 100 ü kalmış aklımada, 100 olunca kesin hamile mi:roflol: bi da bileyim de usturuplu yalan söyleyimdelikafadulden
günaydınlar
son iki sayfaya bakayım dedim şöyle bi akannehir yine gülsüm yine muziplik kaydirigubbakcemile2 .......... Yüreğim şöyle bir hop hop edecek olduki dur sanem dedim bu gülsüm sonunu görmeden heyecanlanma...... Pisgülsüm hamile kalasın inşallah, kocaman bir göbeğin olsun inşallah hatta ikiz olsunda yürümekte zorlanasın kı.ını kaldırmak bile zor gelsin sana emi.... Kötükedihüso
yaa ne yaaaa kaç kez hamile sonucu gördüm ki sanki:sinifsinif: 100 ü kalmış aklımada, 100 olunca kesin hamile mi:roflol: bi da bileyim de usturuplu yalan söyleyimdelikafadulden
canım bazı hastane değerleri 5 in üstündekiler gebe kabul ediliyor bazıları 10 un üstündekileri kabul ediyor....... yani yukarda ne söylersen söyle ama önümüzdeki ay inşallah şöyle bir 150 falan dersin ve gerçek olur kaydirigubbakcemile
hoşgeldin güzel mi güzel hatun.amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn allahım cümlemize nasip et inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?