İnatla bir gün ANNE olacağım !

:roflol: eveeett sonucu açıklıyorum 0.100 :roflol: adet oldum ben canlarım hsg öncesi yapılması gerekiyomuş.

:roflol::roflol:ahahaha ben de 0.100 yazcama 100 yazarsam olcagı bu pardon kızlaryerimseniben

aman be ayşe..bende 100 se diyorum hamile o zaman...allah iyiliğini...
adaşım isimde var keramet...bişeyler didikliyo..ille kalk diye..ama uykuyu çok seviyom o ayrı...

aman be ayşe..bende 100 se diyorum hamile o zaman...allah iyiliğini...
adaşım isimde var keramet...bişeyler didikliyo..ille kalk diye..ama uykuyu çok seviyom o ayrı...

yangına körükle gitmek diye ben buna derim.:roflol:

az kalsın ilan edecektik gülsüm hamile diye.....:)))
yaa ne yaaaa kaç kez hamile sonucu gördüm ki sanki:sinifsinif: 100 ü kalmış aklımada, 100 olunca kesin hamile mi:roflol: bi da bileyim de usturuplu yalan söyleyimdelikafadulden

günaydınlar

son iki sayfaya bakayım dedim şöyle bi akannehir yine gülsüm yine muziplik kaydirigubbakcemile2 .......... yüreğim şöyle bir hop hop edecek olduki dur sanem dedim bu gülsüm sonunu görmeden heyecanlanma...... pisgülsüm hamile kalasın inşallah, kocaman bir göbeğin olsun inşallah hatta ikiz olsunda yürümekte zorlanasın kı.ını kaldırmak bile zor gelsin sana emi.... kötükedihüso

hoşgeldin güzel mi güzel hatun.amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn allahım cümlemize nasip et inşallah.

yaa ne yaaaa kaç kez hamile sonucu gördüm ki sanki:sinifsinif: 100 ü kalmış aklımada, 100 olunca kesin hamile mi:roflol: bi da bileyim de usturuplu yalan söyleyimdelikafadulden

canım bazı hastane değerleri 5 in üstündekiler gebe kabul ediliyor bazıları 10 un üstündekileri kabul ediyor....... yani yukarda ne söylersen söyle ama önümüzdeki ay inşallah şöyle bir 150 falan dersin ve gerçek olur kaydirigubbakcemile

hoşgeldiiin hay saooolll tamam bu ayın 30 u gibi hamileyim diycem size 100000 degerim diycem hem dekaydirigubbakcemile5

hoşgeldin güzel mi güzel hatun.amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn allahım cümlemize nasip et inşallah.

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz gülsüm biliyormusun ben pıhtılaşma problemimle ilgili ankaraya gittim ve orada bir doktorun özel muayenesine gittik. muayenem iyidi ama pıhtılaşma problemim için bir ay daha aspirin ve yüksek doz folicasit kullanıp daha sonra tekrar gebelik düşünmemi söyledi. gebe kalınca günde bir iğne kullanmam gerektiğini biliyordum ama bu doktor günde iki iğne dedi akannehir acaip korkuyorum artık gebe kalmaktan mafoldumben günde iki iğneeeeeeeeee mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…