İnatla bir gün ANNE olacağım !

gel dünürüm gel ne istersen yaparım ben sana kız ayşe oynak beyım sizde gelin herkese kapım açıktur
mervecim ne işin var pazarda canım dikkat et kendine ya allah korusun iyiyki yanlız değilmişsin
asişim sana kolay gelsin canım
kız ben bunları yapıyomda öle çok yemıyomki ramazanda daha dıkkat edıyom ayşem yap yap mısafırler yesin pide bile yemeedim öle çok bu sene 2 kılodaha vermemlazım

nasıl yahu seni mi çıkardı poşetleri mi:roflol::roflol:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

10 eylül...........bebegem
15 eylül...........raziş
16 eylül...........yasemin-66
22 eylül .........cetrefilli
22 eylül .........esraa47
25 eylül.......wildcherry
28 eylül.............zeytin1007
30 eylül......nevgül61
ikiz bebe:)........alabama
.......pptya87

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
rahel..........ikiz bebe:)
ummahan_d

bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

mervecim 2 kuzeycik nasıl bugün? sen endişelenme ben izmire geldiğimde sana yemekler yapıp getircem

kızlar ben sabah kan testi yaptırdım sonucu merak eden varmı ayşe dışında:1closedeyes:

sineeeem nerdesin, o zavallım da bana ne hediye alacagını sorup duruyo canımcım bir kazan lahana bir kazan da yaprak sarması istiyorum, kayseri usulü mantı ve çerkez usulü yemekleri de çok severim, işin kolay yani sinemcim:roflol: ayh çok şımardım ben bugün

adaşım canım artık çok dikkat et kendine..bak beni örnek alma...sora erkencikten kuruluverir prensesimiz kucaana...geçmiş olsun hayatım..yat dinlen bol bol..keyfini çıkar bu güzel günlerin...
ayşecim sen gel hele izmire ben sana ne yemekler yaparım...sen kuzeye bakarsan tabi...

kız de bakem de benım haberim yok olsa bıterdım tepene hemen hade hade dıye

kızlar ben sabah kan testi yaptırdım sonucu merak eden varmı ayşe dışında:1closedeyes:
:roflol:

hiihhhh ne demek, seve seve, gerçi kuzey bana bakar, çünkü bi bebek ağlamaya başlayınca ben de ağlıyorum çaresiz kalıp, hiç oyalamayamam bebekleri ben yaaa:tomato:

aa gününmü geçti gülsümcüğüm....tabi merak ediyorum ya...

gülsüüüm günün mü geçmişti cağnum:icecream:

bir kac kez daha diyim mi çok gecmiş olsun diye:roflol::roflol: bunadım ben valla bunadım:roflol::roflol:

günaydın canım yok ayıp olmaz hamilelere herşey serbest.

ya aslında hava çokta sıcak değildi yani sıcaktan bunalmadım daha yenide girmiştim pazara baktım nette olurmuş tansiyon düşüklüüğü normal yazıyo aslında suda çok tüketiom günde 2 lt içiyorum.. üzüldüm annem zavallım korktu kadıncağız napcağını şaşırdı..
eşim desem o da koşturarak geldi noluo diye ay kıymama ben onaaa

kız menüleri gördümdeee ben bugece kayınvalidemde misafirimm misafirleri gelcekmiş oraya gitcez yani menü hazır menü kaydirigubbakcemile3

ay seher yok yaa tuvalate gitti lafı söyleyip danam hsg öncesi prosedür için yapılmış bir test:)))) sonuç 100...

hakkaten kız isimden herhalde içimiz durmuyor..

gülsüüüüümm ne kanı noluoo kız sen regl olmadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…