all işteee beni düşünmüyorsanız şu sefil anayı düşünün.:roflol:
nasıl yahu seni mi çıkardı poşetleri mi:roflol::roflol:geçmiş olsun merve buda sana ders olsun bir daha öyle sıcakta çıkmazsın herhal.dün benim bile tansiyom düştü be.bizim pazarın orda 40 merdiven diye bir yer var ordan çıkayım dedim tamda 40 merdiveni var.elimde 10 kiloluk malzeme var.pazardan oraya kadar yürüdüm geldim merdivenlerin orda bi soluklanayım dedim ve şöleee bi baktım merdivenlere.genç bi çocuk anladımı ne üşendiğimi.10 yaşlarındaki bi çocuğu çağırdı hadi ablanı yukarıya çıkart dedi sağolsun çıkarttı beni.kaydirigubbakcemile3
all işteee beni düşünmüyorsanız şu sefil anayı düşünün.:roflol:
nasıl yahu seni mi çıkardı poşetleri mi:roflol::roflol:
ah kıyamam hem seni hem anayı düşünüyoz .....benim suçum yok kızlar yazmış bende devam edeyim dedim....suçluyu bul gülsümkaydirigubbakcemile2zemuszemus
kızlar ben sabah kan testi yaptırdım sonucu merak eden varmı ayşe dışında:1closedeyes:
kızlar ben sabah kan testi yaptırdım sonucu merak eden varmı ayşe dışında:1closedeyes:
:roflol:kızlar ben sabah kan testi yaptırdım sonucu merak eden varmı ayşe dışında:1closedeyes:
hiihhhh ne demek, seve seve, gerçi kuzey bana bakar, çünkü bi bebek ağlamaya başlayınca ben de ağlıyorum çaresiz kalıp, hiç oyalamayamam bebekleri ben yaaa:tomato:adaşım canım artık çok dikkat et kendine..bak beni örnek alma...sora erkencikten kuruluverir prensesimiz kucaana...geçmiş olsun hayatım..yat dinlen bol bol..keyfini çıkar bu güzel günlerin...
ayşecim sen gel hele izmire ben sana ne yemekler yaparım...sen kuzeye bakarsan tabi...
aa gününmü geçti gülsümcüğüm....tabi merak ediyorum ya...
canım çok geçmiş olsun aman bol bol sıvı tüket bak hala sıcak gidiyor havalar....nasıl kıralım kafanı kıyamayızki sana....karnında melek taşıyosun...hoş taşımasanda kıyamayız seni çok seviyoruz çünkü opuyorumnanaktan
bir kac kez daha diyim mi çok gecmiş olsun diye:roflol::roflol: bunadım ben valla bunadım:roflol::roflol:
günaydın canım yok ayıp olmaz hamilelere herşey serbest.
gel dünürüm gel ne istersen yaparım ben sana kız ayşe oynak beyım sizde gelin herkese kapım açıktur
mervecim ne işin var pazarda canım dikkat et kendine ya allah korusun iyiyki yanlız değilmişsin
asişim sana kolay gelsin canım
kız ben bunları yapıyomda öle çok yemıyomki ramazanda daha dıkkat edıyom ayşem yap yap mısafırler yesin pide bile yemeedim öle çok bu sene 2 kılodaha vermemlazım
adaşım canım artık çok dikkat et kendine..bak beni örnek alma...sora erkencikten kuruluverir prensesimiz kucaana...geçmiş olsun hayatım..yat dinlen bol bol..keyfini çıkar bu güzel günlerin...
ayşecim sen gel hele izmire ben sana ne yemekler yaparım...sen kuzeye bakarsan tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?