İnatla bir gün ANNE olacağım !

ulaaaaa menülere bak cıldırınız mı siz kızlar, hem patatesler hem pilavlar iki çeişt tatlı, onları yaparken ölürüm zaten ben yememe zaman kalmaz:roflol:

günaydın kızlarr...bu ne ya sabahtan menüler başlamış...akşama kadar dayanamıcanız sora...

kızlar ben kaçtım biraz işleri toparlayacağım malüm cuma ya ödemeler var görüşürüz gene öptüm sizi

dünüürrrr...bursaya geldiğimde yemekteyim valla sende anlamam...

kızlar günaydın desem kafamı kırar mısınız:) ama pc de yavaş geçmişi ancak okudum.
buarada dün pazarda 2 kez tansiyon düşüklüğü yaşadım bayılıodum nerdeyse annem hemen eşimi çağırdı eczanede ölçtürdük 8 4 çıktı baya düşmüş tuzlu ayranla kendime geldim.allahtan yalnız değildim panik olurdum..eve geri gelemedim oyüzden..

bende erken çıkabilisem işten lahanadan sarma saracam.kardaşım geliyo.

uuuffff onun dibinde yatarım valla, seherrrrr hani kilo verecektik kızım biz:roflol: yaaa beni biriniz yanınıza alın herşeyi yerim ben yemek seçmem, yardım da ederim, et yemeklerini güzel yaparım:kedi:

bak yaaa dfün kızlar dediler akşam serinliğini bekleseydin diye, çok geçmiş olsun kızım senin neyine pazar yahuklava: çok geçmiş olsun dikkat kendine lütfenopuyorumnanaktan

günaydın canım yok ayıp olmaz hamilelere herşey serbest.

bak yaaa dfün kızlar dediler akşam serinliğini bekleseydin diye, çok geçmiş olsun kızım senin neyine pazar yahuklava: çok geçmiş olsun dikkat kendine lütfenopuyorumnanaktan

bir kac kez daha diyim mi çok gecmiş olsun diye:roflol::roflol: bunadım ben valla bunadım:roflol::roflol:

canım çok geçmiş olsun aman bol bol sıvı tüket bak hala sıcak gidiyor havalar....nasıl kıralım kafanı kıyamayızki sana....karnında melek taşıyosun...hoş taşımasanda kıyamayız seni çok seviyoruz çünkü opuyorumnanaktan

geçmiş olsun merve buda sana ders olsun bir daha öyle sıcakta çıkmazsın herhal.dün benim bile tansiyom düştü be.bizim pazarın orda 40 merdiven diye bir yer var ordan çıkayım dedim tamda 40 merdiveni var.elimde 10 kiloluk malzeme var.pazardan oraya kadar yürüdüm geldim merdivenlerin orda bi soluklanayım dedim ve şöleee bi baktım merdivenlere.genç bi çocuk anladımı ne üşendiğimi.10 yaşlarındaki bi çocuğu çağırdı hadi ablanı yukarıya çıkart dedi sağolsun çıkarttı beni.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…