bende şey düşündüm kızlar çorba mercimek olabilir,islim kebabı pilav pane harçlı tavuk....fırında baharatlı patates ,sebze kızartması,cevizli havuç salatası ve yeşil salata.....tatlı olarakta ekmek kadayıfı ve tavuk gögsü düşündüm.....nasıl sizce...
yaa bide hamileysem günahından ne yapacaksınız artıkın bilemem.:dilcikar:
yaa bide hamileysem günahından ne yapacaksınız artıkın bilemem.:dilcikar:
bende emziriyorum...günah valla...anam da yokki yapsın yedirsin mafoldumben
bende erken çıkabilisem işten lahanadan sarma saracam.kardaşım geliyo.
dünüürrrr...bursaya geldiğimde yemekteyim valla sende anlamam...
uuuffff onun dibinde yatarım valla, seherrrrr hani kilo verecektik kızım biz:roflol: yaaa beni biriniz yanınıza alın herşeyi yerim ben yemek seçmem, yardım da ederim, et yemeklerini güzel yaparım:kedi:
kızlar günaydın desem kafamı kırar mısınız:) ama pc de yavaş geçmişi ancak okudum.
buarada dün pazarda 2 kez tansiyon düşüklüğü yaşadım bayılıodum nerdeyse annem hemen eşimi çağırdı eczanede ölçtürdük 8 4 çıktı baya düşmüş tuzlu ayranla kendime geldim.allahtan yalnız değildim panik olurdum..eve geri gelemedim oyüzden..
kızlar günaydın desem kafamı kırar mısınız:) ama pc de yavaş geçmişi ancak okudum.
buarada dün pazarda 2 kez tansiyon düşüklüğü yaşadım bayılıodum nerdeyse annem hemen eşimi çağırdı eczanede ölçtürdük 8 4 çıktı baya düşmüş tuzlu ayranla kendime geldim.allahtan yalnız değildim panik olurdum..eve geri gelemedim oyüzden..
bak yaaa dfün kızlar dediler akşam serinliğini bekleseydin diye, çok geçmiş olsun kızım senin neyine pazar yahuklava: çok geçmiş olsun dikkat kendine lütfenopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?