İnatla bir gün ANNE olacağım !

tupler açık yapışıklık yok yoksam bebemı var kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

amanınnn maşallahh kızzz hadii inşallahhh bak sende artık çok düşünme şükürler olsun herşey yolunda :teytey:

tupler açık yapışıklık yok yoksam bebemı var kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canımm inşallah kısmetse önümüzdeki aylara, nasıl içim rahat nasıl hafifledim anlatamam...

amanınnn maşallahh kızzz hadii inşallahhh bak sende artık çok düşünme şükürler olsun herşey yolunda :teytey:
evet mervişim şükürler olsun canım, lütfen sen de kendine dikkat et, hepiniz ayrı ayrı çok önemlisiniz benim için. iyi ki varsınız, sizin desteğiniz olmasa ne sıkıntımı atlatırdım ne sevincimi yaşardım hepinizi çooook seviyorum opuyorumnanaktan

ayşecimmm canım çok sevindim...omzumdaki yapışık sincaptan sanada versin rabbim inşallah...

oooooooo hamarat adaşım benim...iyi uykular...benimiçinde uyu emi..

canım çok güzel haberler burlar evet inşallah önümüzdeki aylarda daha güzel haberler alcaz senden :lepi:

ayşecim hayırlı olsun tahlillerin temiz çıkmış maşallah darısı gülsümün başına
nazmiyecim taşınmış iyi günlerde otursun inşallah...
benim ayagım baya kötü oldu ya sirke falan sürdük biraz iyi gibi ama morarmaya başladı.. ne arıymış yahu mahvetti beni...

feyzacım saol canım da sana da çok geçmiş olsun alerjin falan mı var acaba arı sokmasına, bi doktora görün hakikaten.

herkese iyi haftasonlarıopuyorumnanaktan

hoşbuldum sehercim, burda deilim de ara ara girip bakıyorum, nasılsın? misafir hazırlıkları nasıl gidiyo?selencik rahat bırakıyo mu seniş?

amin birtanem, hepimizin inşş

BEYZACIM yeni öğrendim allah sabır versin, insallah tekrar hamiş olcaksın ve allahın izniyle bu sefer sağlıcakla kucağına alacaksın allahım yardımcın olsun birtanem

EMOŞUM çok sevindim canım hep diodum ikizler gelcek sana die, allah gönlüne göre versin birtanem sağlıcakla kucağına al insallaahh

herkese slm kızlaaar, nasılsınız? kociş gelmeden bi girip bakayım dedim yeni haberler var mı bakayım?

mervecim canım aman dikkatli ol rabbim sizi korusun

feyzacım geçmiş olsun gülüm yaa nerde arı soktu seni bencede ihmal etme.

ya bugün bende bir ay büyük arkadaşın erken doğum riski çıkmış ortaya onu duyunca bende korktum kızcağız devamlı yatacakmış. naz yapmayım diyodum işimi yapmaya çalışıodm ama artık bıraktım bende gezmekk yok.yani tamamen yok değilde az gezmek var:)))))))))) rabbim hepimizii korusunnnn kazalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…