bu ne kı turkce konuş
ben geldim kızlar allaha şükür hiç bir engelim yok artık ve içim cok rahat, yumurtama da baktı doktorum, olgunlaşmış bu aralar çatlar dedi:)
dua edin maşallah diyin canlarım yaaa inşallah gülsümün de sonuçları böyle çıksın, inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getirelim...
canımm inşallah kısmetse önümüzdeki aylara, nasıl içim rahat nasıl hafifledim anlatamam...tupler açık yapışıklık yok yoksam bebemı var kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet mervişim şükürler olsun canım, lütfen sen de kendine dikkat et, hepiniz ayrı ayrı çok önemlisiniz benim için. iyi ki varsınız, sizin desteğiniz olmasa ne sıkıntımı atlatırdım ne sevincimi yaşardım hepinizi çooook seviyorum opuyorumnanaktanamanınnn maşallahh kızzz hadii inşallahhh bak sende artık çok düşünme şükürler olsun herşey yolunda :teytey:
ayşecimmm canım çok sevindim...omzumdaki yapışık sincaptan sanada versin rabbim inşallah...
ben geldim kızlar allaha şükür hiç bir engelim yok artık ve içim cok rahat, yumurtama da baktı doktorum, olgunlaşmış bu aralar çatlar dedi:)
dua edin maşallah diyin canlarım yaaa inşallah gülsümün de sonuçları böyle çıksın, inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getirelim...
ayşecim hayırlı olsun tahlillerin temiz çıkmış maşallah darısı gülsümün başına
nazmiyecim taşınmış iyi günlerde otursun inşallah...
benim ayagım baya kötü oldu ya sirke falan sürdük biraz iyi gibi ama morarmaya başladı.. ne arıymış yahu mahvetti beni...
feyza bı doktora gıdeydın[/QUOTE
eşimde gidelim dedi igne yaparlar diye gitmedim hemşire arkadaşım var onu aradım sen agrı kesici iç dedi ateş kusma baş dönmen sıtma falan varsa gel dedi çok şükür yok öyle bir durumum:1no2:
feyzacım saol canım da sana da çok geçmiş olsun alerjin falan mı var acaba arı sokmasına, bi doktora görün hakikaten.
herkese iyi haftasonlarıopuyorumnanaktan
sagol canım alerjim yok ama belki inanmıyacaksınız kendimi bildigimden beri ilk kez arı soktu :bbo:
artık daha kötü olursam giderim gerçi yürüyecek durumumda yok..
inşallah pınarcım ismide güzelmiş allahım kucagına almayıda nasip etsin inşallah.. güle güle pınarcım
kuzeyimiz uyanmış he daha kolay gelsin mervecim sanada
gülsümcüm sanada hayırlı iftarlar görüşürüz ..
feleket canım aynı ben balataları sıyırdıydım akşam sinirden ama napalım şimdi uyuyoda rahatım zilli
beyza bebeğini kaybettı :sinifsinif:canım onun harici iyi haberimizde yok bu ara ayşe rahım filmi çekildi emelin bebişler ikiz
feyza bı doktora gıdeydın[/QUOTE
eşimde gidelim dedi igne yaparlar diye gitmedim hemşire arkadaşım var onu aradım sen agrı kesici iç dedi ateş kusma baş dönmen sıtma falan varsa gel dedi çok şükür yok öyle bir durumum:1no2:
sagol canım alerjim yok ama belki inanmıyacaksınız kendimi bildigimden beri ilk kez arı soktu :bbo:
artık daha kötü olursam giderim gerçi yürüyecek durumumda yok..
geçmiş olsun birtanem,git bi dra görünsene cnm ya
mervecim canım aman dikkatli ol rabbim sizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?