merveeeee lerrrrrrr burdasınız bakıyorum şans eseri gördüm sizi
aman ha adaşım erken doğurayım deme..içinde kalsın kalabildiği kadar...prematüre bebeler herşeyi daha zor atlatıyo..kuzeyi biliyosun 1 ayda zor geçti sarılığı..hala gözlerinin beyazı sarı...
ay adaşım hadi darısı başıma bende esranın hediyesini alınca rahatlıcam:))
burdayım görmediniz sandım
doktora gittik üç yumurta gelişiyo inşallah kaliteleri de iyidir. salı günü kısmetse yumurtalar toplanacak. sanırım birkaç günede transfer olur böyle yani şekerler dualarınızı eksik etmeyin
ben şimdi çıkcam öpüldünüz gezmeye gidiyoz
aman evet ya allah korusun zamanında gelsin bebem inşallahh kucağımıza almadan bitmicek endişe sanırım kaydirigubbakcemile3
doktora gittik üç yumurta gelişiyo inşallah kaliteleri de iyidir. salı günü kısmetse yumurtalar toplanacak. sanırım birkaç günede transfer olur böyle yani şekerler dualarınızı eksik etmeyin
ay cnmm benim ,nşallah en kalitelii yumuşlardan olsunnn yarabbimm dualarım seninlee.. bende çok öptüm..
adaşım bende kaçayım sofra hazırlayımm kociş gelir..kuzeyide kokladımmm ohh
feyzacım geçmiş olsun gülüm yaa nerde arı soktu seni bencede ihmal etme.
ya bugün bende bir ay büyük arkadaşın erken doğum riski çıkmış ortaya onu duyunca bende korktum kızcağız devamlı yatacakmış. naz yapmayım diyodum işimi yapmaya çalışıodm ama artık bıraktım bende gezmekk yok.yani tamamen yok değilde az gezmek var:)))))))))) rabbim hepimizii korusunnnn kazalardan
burdayım canım..bende kuzey uyurken bi bakayım dediydim...gezdirdik oğluşumu bugün babasıyla..pek usluydu..inşallah akşamda böyle olur..çünkü arkadaşlara gidicez...nihayet feyzanın hediyesini aldım bugün..eşim kargoya vercek ptesi...feyzacım geçmiş olsun gülüm..inşallah daha iyicesindir...şebo adaşım..sizden ne haber..
gez dunur gez bu gun kımse olmaz buralarda
burdalar canım ama uyuyolar şimdik sabah sahura kadar oturunca kalkamadılar daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?