İnatla bir gün ANNE olacağım !

merveeeee lerrrrrrr burdasınız bakıyorum şans eseri gördüm sizi

burdayım canım..bende kuzey uyurken bi bakayım dediydim...gezdirdik oğluşumu bugün babasıyla..pek usluydu..inşallah akşamda böyle olur..çünkü arkadaşlara gidicez...nihayet feyzanın hediyesini aldım bugün..eşim kargoya vercek ptesi...feyzacım geçmiş olsun gülüm..inşallah daha iyicesindir...şebo adaşım..sizden ne haber..

aman ha adaşım erken doğurayım deme..içinde kalsın kalabildiği kadar...prematüre bebeler herşeyi daha zor atlatıyo..kuzeyi biliyosun 1 ayda zor geçti sarılığı..hala gözlerinin beyazı sarı...

aman ha adaşım erken doğurayım deme..içinde kalsın kalabildiği kadar...prematüre bebeler herşeyi daha zor atlatıyo..kuzeyi biliyosun 1 ayda zor geçti sarılığı..hala gözlerinin beyazı sarı...

aman evet ya allah korusun zamanında gelsin bebem inşallahh kucağımıza almadan bitmicek endişe sanırım kaydirigubbakcemile3

ay adaşım hadi darısı başıma bende esranın hediyesini alınca rahatlıcam:))

valla darısı sana olsun hayatım..bu tospikle çok zor çıkmak ama bugün gözü kararttım valla..yoksa gene kalcak haftaya..iyi oldu nasıl hafifledim sorma...

burdayım görmediniz sandım
doktora gittik üç yumurta gelişiyo inşallah kaliteleri de iyidir. salı günü kısmetse yumurtalar toplanacak. sanırım birkaç günede transfer olur böyle yani şekerler dualarınızı eksik etmeyin
ben şimdi çıkcam öpüldünüz gezmeye gidiyoz

ay cnmm benim ,nşallah en kalitelii yumuşlardan olsunnn yarabbimm dualarım seninlee.. bende çok öptüm..

adaşım bende kaçayım sofra hazırlayımm kociş gelir..kuzeyide kokladımmm ohh

dualarım hepinizden yana hayatım..rabbim bu mutluluğu sizede tattırsın...allah emeklerini boşa çıkarmasın..kucağın dolu dolu olsun seneye bu zamanlar...

ay cnmm benim ,nşallah en kalitelii yumuşlardan olsunnn yarabbimm dualarım seninlee.. bende çok öptüm..

adaşım bende kaçayım sofra hazırlayımm kociş gelir..kuzeyide kokladımmm ohh

sana kolay gelsin o zaman cancazım...kuzeyde seni öpüyo kocaman tizesi... Şeniz

mervecim sorma perşembe günü çamaşır topluyordum balkonda pike düşmüş bahçeye
onu almaya gidiyordum birden ayagımın altına bir şey saplandı terligimi çıkardım baktım birşey yok terligin kenarında saklanmış arı kaydirigubbakcemile3 terligi çıkardıp seke seke eve geldim eşim ignegi çıkarttı sonrada sancılar başladı mafoldumben yürüyemez hale geldim hemşire arkadaşımı aradım ona iftardan sonra agrı kesici almamı söyledi ateş falan gibi birşey olursa hemen gel ben nöbetçiyim dedi çok şükür öyle birşey olmadı ignede olmak işime gelmedi açıkcası bu ay çalışmalara başlıyacagım ya zemuszemus

korkma canım içini ferah tut bebegin inşallah zamnında gelicek

maşallah canım kuzeyimize hediyemmi geliyor hihoyyythihoyyyt şimdiden teşekkür ederim canım sagol merve2 bugun biraz daha iyiyim bende almadım daha ne alıcamıda bilmiyorum sinem daha adresini vermedi hafta içi bakıp alayım iyi olursam huzursuz oluyorum böyledefisfisfis

şebnemcim hadi bakalım mübarek ayda inşallah bebişlerimiz gelicek duam seninle :Saruboceq:

aman pazar günüde hiç çekilmiyo topik..kimsecikler yok..oğluş uyurken bi bakınayım ben diğer topiklere misafirliğe gideyim..

burdalar canım ama uyuyolar şimdik sabah sahura kadar oturunca kalkamadılar daha

yok kız iyi bu gun avaz avaz yırtıyo yenı huyu çığlık atmak bağıra bıldığı kadarkaydirigubbakcemile3
ya şimdi bi o alıyo bı bu alıyo tabı bana kalmıyo çocuk o zamanda delirme olmuyo bende tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…