İnatla bir gün ANNE olacağım !

naparsınız bacılaaaar:) ben de yeni kalktım sayılır temizliğe başlıycam da içimden gelmiyor, emre de dışarı çıktı ona süpürtücektim evi, 6 gündür evde yatınca yarın nasıl işe gidicem diye düşünmeye başladım stres oldum valla ayrıca ben orucu temelli bıraktım dün tutuyum dedim ve yine migrenle sonuçlandı yine iğne vuruldum da anca geçti ağrım, bu yıl dayanamıyorum açlığa, allah beni affetsin, evde yine bi yere kadar çekiliyo da iş yerimde kim iğne vuracak bana(

aman iyi bari sehercim sen de dinlen annenler varkene...
ayşem kız boşver anacım temizliği..bak bana ev darmaduman..ama ben burdayım...amaaaann anamın meşhur bi lafı buraya cuk oturdu.."yan yatanda bir k.çını yırtan da..."

:roflol::roflolrası da doğru valla, ama öyle bir miskinlik ki tek kaşımı aldım ötekine eriniyorum, kuaföre gitmek içinse kıçımı bile kaldıramam:roflol: benim annem de der ki erinenin çocugu olmazmış:roflol:

ben geldim zilloşu doyurup valla bende bu gun bol bol tembellık yapanlardanım

merveye bana herkese kız şu teraziyi tıkla kötü içeriğin yanındakki

illa yorum yapmalı mı ben katılıyorum dedim teşekkür etti:roflol: puan vermek öyle mi oluyormuş:) kız verdiğimiz yemek tariflerini de mi kayda alıyolaralkisalkisalkis

saol kız dünür..bende bu itibar puanları nerden geliyo diyodum..ne kadan özürlüyüm :)))

allah sizi emi yav daha önce konuştuyduk sankı bu olayı beyendiğiniz yazıya burdan katılıyom yada katılmıyom die oy veriyonuz

:roflol: :roflol: :roflol:
abacım en fena özürlü benim sanırım-tatlicadiarzu-
allah sizi emi yav daha önce konuştuyduk sankı bu olayı beyendiğiniz yazıya burdan katılıyom yada katılmıyom die oy veriyonuz

canını yediğim teraziye tıklayınca anladım da illa bişii mi yazmak lazım, mesela sen bana cicim yazmışsın profilimde bi yerde gördüm nerede gördüğümü de hatırlamıyorum ama:roflol: bu bana itbar mı kazandırıyo, enneeeeee:mymeka:

evet cicim o sana ıtıbar kazandırıyo ama yazmak zorundada değilsin yani yazmaya bilirsinde

evet cicim o sana ıtıbar kazandırıyo ama yazmak zorundada değilsin yani yazmaya bilirsinde

seherim yaa zaten agresifim diyosun ben de sana saç baş yoldurtucam bu gidişle:kedi: saol canımcım ben hep diyorum bu kızın kocası çok sanslı çok, hatunum bilmediği bişey yok maşallah beeekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…