İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım folbiol tamam. coraspirin vermedimi gerçi başka değerin yoksa doktorlar gerekli görmeyebiliyor. sadece mthfr mi var diğer hepsi temizmi.

slm canlarım allah beyzaya sabır versin
merviş esra sen bu ya hamiş kalacaksın
yasemin sende bıraktığın ay korunmayı içime öyle doğuyo
ayrıca ayşede kalacak bu ay hamiş patlaması yaşanacak
öbür ayda gülsüm kalacak sanem kalacak

hadi esracım hayırlısı olsun allahım vericek oldumu herşekilde verir sen çalışmaların yap gerisi allahıma kalmış duam seninle ...

feyzacım çok saol inşallah olur bu ay durumumda iyileşme olması beni çok sevindirdi

ayşecim perşembeden kasıklarım ağrıodu meğersem yumurtam büyümüş dra gittiğim gün çatlamış hemde kendiliğinden

ayy canıımm yaa inşallah

ah canım ahh..kalmak sorun değil kalıyorum bir şekildede ya sonrası sinemciğim....beni korkutan ooo aynı şeyi 2 kez yaşayınca üst üste...bilmem nasıl olacak....

yasemin öle ya ekimde zaten gene iş başı yapıcam nası yapacaksam :))

esra kız noldu ben kaçırdım mı yumuşun büyümüş güzel dimi

mervem sadece büyümekle kalmamış ondan beklenmedik bişi yapmış çatlamış kendiliğinden

merveeeem esracım hoşgeldiniz. kız sinem ne güzel dilekler öyle, inşallah canım arkadasım, allah kalbinin temizliğini biliyor, kocişin gelir gelmez sana da hemen versin inşallah:)

ayh gülsüm inşallah sıkıntısızca atlatır hsgyi de hoplaya hoplaya gelir oynak beyim güzel haberlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…