İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoş geldin pınarcım bızde haberler yok yeni şimdilik sende yenı haberler var mı canım ela merve nasıl

hoş geldin pınarcım bızde haberler yok yeni şimdilik sende yenı haberler var mı canım ela merve nasıl

hoşbuldum cnm, bende de yeni haber yok, ela merve karnımla boğuşuyor sığamıyo artık, karnım yuvarlak diil artık kare duruyor anca sığdığı için :) akşam da arkdaşlar vardı sabah 5e kadar playstation oynamışlar sabah 10 da aytmış eşim, kaldıramıyorum şimdide, giycek bişeyim kalmadı kalk ciciler alalım diyorum "1saat daha yatim" diyo delikafadulden birazdan atlicam üstüne uykusunu kaçırcam . sen nasılsın canım prensesin napıyor iyidir umarım

iyişükür pınarcım buyuyo maşallah napsın oda yaramaz şimdi içerdeyken kıymetini bil dışarı çıkınca çok işin var çok

hoşgeldin ve güle güle pınarcım cıkcan galiba yetisemedim sana, iyi pazarlar canımcım, ayh ne güzel yaa allah bize de nasip etsin kıyafetlere sıgamayıp hamiş kıyafetleri almayı

hoşbulduk sehercim. napiyonuz bakim pazarları kimseler olmazdı buralarda bi uğruyim dedim. iş güç yoruldum. bi dünya ütü yaptım hem dün hem bugün. yemekleri hallettim şimdi oturdum ama oturunca da uykum geldi gözlerim kapanıyo yahu gidip uyucam galiba

ben hala hiç birşeye kalkışmadın bugünü de böyle yedim valla, şebocum nasılsın canım benim maşallah yumurtalarına canımcım inşallah emeklerinin karşılıgını görürsün..

yapmasan olmuyoki anacım zaten iki gün ütü yaptım bugün iki posta çamaşır yıkadım yine çıktı sonsuz bir döngü yaniiiii. bundan sonraki on onbeş gün yatcam zaten hiçbir iş yapmayı düşünmüyorum o yüzden yapim dedim. saol ayşecim inşallah emeklerimizin karşılığını alırız. bu sevdada bir adım daha atmış oluruz da o adım boşa gitmez. insanın psikolajisi an ve an değişiyo allah hayırlısı neyse onu yazmış olsun ben artık onu istiyorum. illede bebek olacak diye bi kaydım yok artık. ben üstüme düşeni yapıyorum eşimle birlikte neler yaşıcaz bilmiyorum ama dün hastanede kan verirken bi kadın gördüm bi küçük bi büyük oğluyla ve kocasıyla gelmiş iki çocuğuda konuşamıyodu öyle kötü oldum ki o an ..... böyle sevdaya çakıcam diye az daha çıkıp geliyodum. kocam da kötü oldu bende. gerçi tıp bazı şeyleri önden anlıyo çare üretiyo deniliyo ama zorla bişileri elde edip sonra pişman olmak istemiyorum allah yardım etsin kimseyi böyle sınamasın bilmiyorum sonuç sadece hayırlı sağlıklı olacaksa istiyorum elbet başa gelen çekilir ama zor yahu picikolocim biraz bozuk

ya elbette hep sunu diyoruz zaten allah herşeyin hayırlısını versin, böyle hırsla sadece istemek deil bizimkisin, güzel yuvamızı biraz daha güzelleştirip iyi anne babalar olmak hayırlısıyla, inşallah o günleri görücez, inşallah kucaklarımzda bebişlerimizle birbirimize ziyaretlere de gideriz

inşallah hayatım inşallah ben de onu istiyorum annem babam kardeşim ve ben geçmişde nasılsak küçük çekirdek mutlu umutlu sağlıklı ortadirek bir aile, (gerçi babam aramızdan erken ayrıldı ama yine de onunla bi 26 senem geçti buna da çok şükür) kuzenler kardeş çocukları oyunlar okul televizyon ders mers güzel huzurlu geçen bir hayatda bu sefer anne olmak işte o kadar

öyle tabi hayatım ben zaten herzaman olanada olmayanada şükrederim yani vermiyosa vardır bir sebebi. ya verecektir bekliyodur yada vermeyecektir bi sebebi vardır. ben böyle konuşunca insanlar yok canım olur molur diyip tıptan bahsediyolar evet tıb var ama tıp la uğraşacak insan lazım. uğraşmak zorunda kalmayanların bu konuda fetva vermesine bazen kızıyorum anlıyomusun. bide uğraşanlara sormak lazım acaba onlar ne der çaresizlikler karşısında muhatap olanlar işte ben o yüzden bazen çok pozitif oluyorum bazen de inan negatif olmuyorum sadece nötr umarsız ne olacaksa olsun oluyorum.

ay maşallah şebocum yaa bak işte umudetmek insanı nasıl da pozitif yapıyo, ha hayal kırıklıklarımız olmuyo deil ama birşeyleri istemek umudetmek insanı hayata bağlıyor, sen de uzun zamandır ilk kez bu hafta bu kadar keyifliydin,allah agzının tadını bozmasın canımcım yaaa, maşallah

evet canım zaten istesekde o umudetmek işlevini hafızadan silemeyiz umutla yaratılmışız. heran yaşıyoruz çünkü bu umudu. evet hayatım keyifliyim çok şükür işte dün o çocukları görünce ayarım bozuldu biraz o yüzden yine şükrediyorum. ben şöyle üçlü koltuğa doğru kayıyorum kestiriyim biraz. herif dışarı çıktı dolanmaya bende uyucam. mucuks öpüldünüz.

slm kızlar ben dün yani c tesi dr a gittim dr çatlamış bi yumurta gördü ve dediki 48 saat bi yumurtanın ömrü varmış başka yumurtalarda gelişmiş ve çatlamayı beklio yani iğnesiz bu ay hamilaekalma olasılığı % 35 miş bide dr kasıklarımın ağrıyıp ağrımadığını sordu kasık ağrıması yumurtanın çatlayacak kadar büyüdüğü manasına geliomuş işte kızlar dualarınızı eksik etmeyin benden nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…