İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar allah kısmet ederse günde 3 cüz okuyup 10 günde kuranı kerimi hatim etmeyi istiyorum ve inşallah yapacam

selamlar kızlar...bu ay biriniz hamişş kalacak ama kim bilmiyom..rüyamda gördüm...belki de ablamdır...o da çalışıyodu 2. için...ama 2 gündür rüyamda hamile haberi alıyorum çok seviniyorum ama kim için o meçhul...hadi kızlar tam gaz devam çalışmalara...aaaaah bide biz başlayabilsek..adam kaçacak artık :))))))

ben inanınıyorum olucak ama bebek için ilişkiye girme canım aklından o düşünceyi çıkar stres yapmamaya çalış yerimseniben

selam kızlar ben geldim kimse kalmamış herkez yemegemi gitti..delikafaduldencokacimcoook
bende bugun topu diktim zemuszemuskaydirigubbakcemile3yani hastalandım biraz önce hafiften karnım agrıyor..:çok üzgünüm:

hadı gozun aydın feyzacım
dunur hoş geldın bak o konudada kaderımız aynı oldu bekledi de bekledi kocişler
esracım bu kadar ustune düşmeyın ayseye de dıyorum elbet olucak inşallah
oynak beyımız yok hala

evet bencede kalacak bana esra gibi geliyor ablamda kalsın tabi.yerimseniben
ikinci içinmi merve 2 kaydirigubbakcemile3 dha erken zor olur :roflol:

seherim taktığım yok valla olmazsada olmaz allaha tevekkül edip beklicez hepsi bu

yok kız feyza..aman daha ne 2.cisi...biz bunla zor başediyoz...gece bi açıyo ağzını adamla birbirimizi görebilene aşk olsun..zavallım sızıp kalıyo bi vakit sonra..bende kıvrılıyom yanına benim keçi uyuyunca :))) sabah bile görmüyom yüzünü valla...

ıyı canım uyuyo tospacım şimdi

uykularımız onun olsun inşallah canım

espri yaptım merve2 dogrudur valla benim arkadaşımın kocası işinde nöbetçi olunca oh ne kadar rahat evimden daha rahat olabilecegini düşünmemiştim diyor kaydirigubbakcemile3yazık zor işleri ama bizimkide zor kaydirigubbakcemile2

kızlar beni komşum çagırdı kızını yıkayacakmış onun adıda feyza beni sevdikleri için ismimi koydular gidip yıkayayım sıpayı öpüldünüz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…