canııım hayırlı olsun, inşallah o %35 i yakalarsınız bu ay, ben dün kasık ağrısından ölüyodum demek ki yumurtam olgunlaştı iyiceslm kızlar ben dün yani c tesi dr a gittim dr çatlamış bi yumurta gördü ve dediki 48 saat bi yumurtanın ömrü varmış başka yumurtalarda gelişmiş ve çatlamayı beklio yani iğnesiz bu ay hamilaekalma olasılığı % 35 miş bide dr kasıklarımın ağrıyıp ağrımadığını sordu kasık ağrıması yumurtanın çatlayacak kadar büyüdüğü manasına geliomuş işte kızlar dualarınızı eksik etmeyin benden nolur
günaydın sinemcim, saol canım benim o işin şakası biliyosun de migünaydın canşarım nasılsınız ben iyiyim denetimi atlattık çok şükür kızlar bende hediyemi aldım esmaa ellerine sağlık canım teşekkür ederim ama ben ayşeye daha yaprak sarması ve mantı yapıp gönderecem kaydirigubbakcemile3
canlarım biraz işlerim var gelecem yine öptm hepiniziiii
hb canım sağolasın....kızlar kafam çok karışık aranızda MTHFR heteroziğot gen mutasyonu olan varmı.....
slm canlarım sanem yasemin asiş ayşe seher nasılsınız
yasemincim istediğin herşeyi sorabilirsin ben bu konudan yani kan pıhtılaşması konusundan muzdaribim. iki aydır araştıra araştıra doktorumdan iyi biliyorum bu konuyu hayırdır sendemi var yakınında birindemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?