İnatla bir gün ANNE olacağım !

hadi esracım hayırlısı olsun allahım vericek oldumu herşekilde verir sen çalışmaların yap gerisi allahıma kalmış duam seninle ...

günaydın canşarım nasılsınız ben iyiyim denetimi atlattık çok şükür kızlar bende hediyemi aldım esmaa ellerine sağlık canım teşekkür ederim ama ben ayşeye daha yaprak sarması ve mantı yapıp gönderecem kaydirigubbakcemile3
canlarım biraz işlerim var gelecem yine öptm hepiniziiii

canııım hayırlı olsun, inşallah o %35 i yakalarsınız bu ay, ben dün kasık ağrısından ölüyodum demek ki yumurtam olgunlaştı iyice
günaydın sinemcim, saol canım benim o işin şakası biliyosun de mi

herkese günaydın kızlar, bende sincap arama calısmaları son hız devam etmekte, preseed kullana kullana:kedi:
işler de birikmiş ara ara girer bakarım hepinizi öpüyorum

hb canım sağolasın....kızlar kafam çok karışık aranızda MTHFR heteroziğot gen mutasyonu olan varmı.....

yasemincim istediğin herşeyi sorabilirsin ben bu konudan yani kan pıhtılaşması konusundan muzdaribim. iki aydır araştıra araştıra doktorumdan iyi biliyorum bu konuyu hayırdır sendemi var yakınında birindemi

kızlar ben bugün pek giremeyeceğim sanırım müdürüm geldi ilk gün devretcekler falan var görüşürüz arada öptüm sizi .

kızlar beyzadan haber alan varmı ne olmuş bebeği alınmışmı.. ay isimi yanlış yazıyor olabilirim. hani bebişin suyu bitmişti ya ne son durum

bende var canım malesef...allahtan heteroziğot çıktı...şimdi canım benim 2 ay sonra korunmayı bırakacağım ya...neler yapmalıyım dr um bana folbiol+zinco c başladı....sen nasıl bir yol çizdin tatlım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…