İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm canlarım nasılsınız ben iyiyim denetim sonrası işlerle uğraşıyorum kızlar yazamadım fazla bugün feyza geçmiş olsum gülsüm niş. temiz çıkacak filmin

kızlar ben adet oldum bittim bile ama koçiş yok
2 ay sonra gelecek sanırım hayırlısı artık nadasa kaldık :)

evet kız bebe daha ayrı annem diyodu oğlan olursa hiç bişi alma ama kız olursada senın almana gerek kalmaz diye valla doğru çıktı bayramlık ayakabılarımız kaldı bı bıze almaya onuda bu hafta sonu alıcaz tospama bide guzel saç baandı keliz meliz ama bandımızı takalımda kız olduğumuz belli olsun dimi

seherciğim menü yazmadık buğün :)))))
benim menüm
-mercimek çorbası
-etli bamya
-salata
-üzüm hoşafı
-ekmek kadayıfı

raziş iyiymiş kızlar işe başlamış ön muhasebe net habirre atıyo o yuzden giremiyomuş
canım ben bu gece eşimin halasına yemeğe davetliyim menu yok bende:)

ben işten cıktım evdeyim kızlar, benim menümde
yayla corba
ızgarada tavuk kanat yapcam şimdi
pilav ya da makarna
salata
her zamanı ki gibi tatlım yok

maşallah ayşem hamaratım benım
yarın benum menum şöyle olucak
çıtır baget patates kızartma
salata pilav
tel şehriye
süp

maşallah ayşem hamaratım benım
yarın benum menum şöyle olucak
çıtır baget patates kızartma
salata pilav
tel şehriye
süp

sana da maşallah canım yaa bendekiler ne ki bildiğin düz yemekler, seninkilerin isimleri bilenem pek bi afili oluyo yaa bana irmikli sütlü tatlı tarifi veriiiin, emrem seviyomuş da ben anlamadım, puding gibin oluyor diyo???

şöle canım hemen verem 1 litre süte 10 kaşık irmik 11 kaşık şeker 1 paket vanilya ekle pişir muhallebi gibi olunca borcama dök buzdolabında soğut dilim dilim kes üzerine hindistan cevizi serp istersen

sonada yemede yanında yat tarifi verdiğim arkadaşlar memnun kaldı yapanlar ama bak istersen şekeri 10 irmiği 9 kaşıkta yapabilirsin canım o bıraz daha sulu gıbın oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…