İnatla bir gün ANNE olacağım !

sehercim asişim hoşgeldiniz, seherim dün tarifi aldım cvp yazdım, internet takılı kalmıs canım kusura bakma, ama yaptım tatlıyı da tepsiden öyle dilim dilim cıkmadı, kasıkla kuplara doldurup yedik, ama emrem bayıldı

evet:kedi: ama ben 2 kez çekildim, çok aman aman agrım olmadı, zırlamayın ulem, iki gün sonra dogum sancısına nasıl dayanacaksınız buna böyle mızıldarsanız:roflol:

ben bi ara bayılacağım sandım ağrıdan....ben sezeryan yapacağım zaten doğumu dayanamam kuzum öyle sancıya falan....

gülsümcüğüm onunla geçmiş olsun arkadaşım inşallah güzel çıkar sonucun :)))

burdada yağmur var bende tam soracadım nasıl oldu beyendimi diye
irmik tatlısı oynak beyım
kız yasemın sen sezeryan ağrısını kolay mı sanıyon delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ne çektimi ben bilirim ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kolay değildir ama ne yapayım canım....öbürüne hiç dayanamam :)))))

ah yasemın ah doğumdan çıkınca keşke normal doğurssaydım deme benım gıbıde gerçi benım olmazdı çatı darlığı için sezer oldum ama resmen doğumdan sonrakı gun ağlama krızı geçirmiştim hiç yoktan kaç kere
hoş geldin sinemcim

bana bakın düdükler (yasemin ve gülsüme söylüyorum) alırım adaşımın oklavasını heeeklava: allahım daha büyük sağlık problemleri vermesin, insanlar neler yaşıyor, 10 dakika şeyinizi açtılar ne var bunda, sezeryan da serseniz alahdan seher, mis gibi elinden her iş gelen kızı bile duman etti, bi zaman toparlayamadı. yeter ki sonuçlar güzel olsun ben herşeye razıyım, ameliyatan cıkınca bile bunu söyledim, hiç sayıklamadım, dogumumda da o günleri görürsem allah da kısmet ederse hoplaya zıplaya ayaklanıcam hemenhihoyyyt

evet canım ilk 3 ay uzun bı ultrasonla alttan muayne oluyosun ben de düşük olduğu için 15 gunde bır kontrol vardı nefret edıyodum

evet bu aralar yoğum canım işler ama ben sizleri bırakamıyorum ayşee bizim komşunun kızı sivas ikdisadi ve idari bilimler fak. kazanmışşş yanına geliyooo sana bişe sorucam yurtta 750. sıradaymış kaydolabilir mi canım

allah hamiş kalmayı nasip etsinde kızlar doğum kolay bişe değil canından can çıkarıyosun allah tüm hamişleri bir nefeste kuratrsın
asiş nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…